Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (563. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.846
Cevap
288
Favori
1.826.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 561562563564565
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Değiştirmeye gerek yok bölgesel 1-2 ufak farklılıklar var o kadar. Bir de globalden eu'ya yada eu'dan globale geçmek meşakkatli oluyor bilirsiniz. O kadar veri sıfırlama, bl vs uğraştırıyor.

Custom rom olarak eu custom rom önerebilirim sadece.
  • 7.0 olanı yükle verileri sil yukledikten sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • begamermc kullanıcısına yanıt
    Btk klon İmei tespitini sadece aynı imei iki cihazdan gelirse yapabiliyor. Imeisini aldığınız cihaza bir daha sim kart takmazsaniz sorun olmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LacWer kullanıcısına yanıt
    Mümkün değil maalesef. İsterseniz BL kilidini açtıktan sonra düşürüp tekrar kapatabilirsiniz garanti bozulmaz. Ancak Android sürüm düşürme işlemleri için cihazınıza anti-rollback kontrolü yapmalısınız, düşürmeye izin vermeyebilir.

Bilgiler ilk sayfadaki mi flash başlığı altında mevcut.
  • healthypatient H kullanıcısına yanıt
    Realme XT note 8 prodan iyi cihaz 2500 bandından girecek olursa onu alın derim
    2 avantajı var süper amoled ve çok iyi bir arayüz uzun süre güncelleme desteği alacak
    Realme , Opponun alt firmasıdır.

Satıcı konusunda o kadar çok güvenilir satıcı var ki onu düşünmeyin.
    Eski Nokia en son ne zaman kullanıldı eğer 7 yıl önce ise o IMEI gitmiş olma ihtimali çok yüksek.yakin dönemde sim kart takildiysa problem olmaz kimse klon IMEI olduğunu anlyamaz ha anlasa nolur hiçbir şey IMEI uçar 25 TL atıyorlar.😉 Dert etmeyin 9t alın ben bugüne kadar ikitane yurtdışı cihaz aldım hiç problem yaşamadım.
    Note 8 pro uzun orta vadede hem çok değer kaybedecek hemde sizi üzecek.
    Garanti elzem derseniz de realme XT bekleyin gayet iyi cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronaldinho26

Satıcı konusunda o kadar çok güvenilir satıcı var ki onu düşünmeyin.
    Eski Nokia en son ne zaman kullanıldı eğer 7 yıl önce ise o IMEI gitmiş olma ihtimali çok yüksek.yakin dönemde sim kart takildiysa problem olmaz kimse klon IMEI olduğunu anlyamaz ha anlasa nolur hiçbir şey IMEI uçar 25 TL atıyorlar.😉 Dert etmeyin 9t alın ben bugüne kadar ikitane yurtdışı cihaz aldım hiç problem yaşamadım.
    Note 8 pro uzun orta vadede hem çok değer kaybedecek hemde sizi üzecek.
    Garanti elzem derseniz de realme XT bekleyin gayet iyi cihaz
    çok teşekkür ederim hocam, en kötü o cihaz 5 sene içinde bi kere açılmıştır. arkadaşım burdan aldığı için alıcağım elemanlar uzaktan imei atıyormuşta kafam şey takıldı şuan, rootsuz twrpden modem dosyalarına erişip, modem dosyalarını yeni imei atıp yollasak ve sonra stock recovery atsak oluyormu? illahaki roota gerek varmı? burdan alan arkadaşım imei atmışlar bir hafta sonra updateleri telefonun kendi güncelleyicisi otomatik yapıyor diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuharremAylar

Btk klon İmei tespitini sadece aynı imei iki cihazdan gelirse yapabiliyor. Imeisini aldığınız cihaza bir daha sim kart takmazsaniz sorun olmaz.
    çok teşekkürler hocam

Root kaldırılabilir onda bir problem olmaz .
    Yalnız twrp kalmalı bence her ihtimale karşı onu daha önce açıklamıştım bir iki gün önce 2-3 geri sayfada olması lazım.
    Mesela telefonu menüsünden fabrika ayarlarına alırsanız IMEI gider ve tekrar IMEI atılması gerekir ama twrp var ise elinizde efs yedeği olur tekrar yüklerseniz duzelir IMEI problemi.
    Kaldıki bence güncelleme yapılırken tam format ile yapılmalı çok daha problemsiz oluyor özellikle android ve MIUI sürüm degisiklerinde.
    twrp den format atmak problem yaratmaz ve bir çok durumda tam twrp yediğinizin olması sizi bir çok uğraştan kurtarır.
    Twrp hayat kurtaran bir recovery.. bunu unutmamak lazım ben Garantili kullandığım cihazlarda da kullandım hep.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronaldinho26

Root kaldırılabilir onda bir problem olmaz .
    Yalnız twrp kalmalı bence her ihtimale karşı onu daha önce açıklamıştım bir iki gün önce 2-3 geri sayfada olması lazım.
    Mesela telefonu menüsünden fabrika ayarlarına alırsanız IMEI gider ve tekrar IMEI atılması gerekir ama twrp var ise elinizde efs yedeği olur tekrar yüklerseniz duzelir IMEI problemi.
    Kaldıki bence güncelleme yapılırken tam format ile yapılmalı çok daha problemsiz oluyor özellikle android ve MIUI sürüm degisiklerinde.
    twrp den format atmak problem yaratmaz ve bir çok durumda tam twrp yediğinizin olması sizi bir çok uğraştan kurtarır.
    Twrp hayat kurtaran bir recovery.. bunu unutmamak lazım ben Garantili kullandığım cihazlarda da kullandım hep.
    elimde şuan redmi 5 plus var baya memnumdum ama miui 11 update içine etti formatla anca hızlandı o konuda haklısınızda peki hiç root yüklemeden olmuyor mu bu iş? recovery atsam sadece twrpden kurulum yapsam?

IMEI için root yetkisi lazım sisteme tam erişim olmalı .
    Ayrıca root elzem değil IMEI işlemi bitince miflashdan son sürüm global yükleyin root kalkmış olur .
    Twrp atarsınız full nandroid yedek alırsınız, sonra 0 km bir cihaz ve yazılım ile devam edersiniz.
    Miflashdan rom flaslama 6 dakika twrp yükleme 1 dakika tam yedek alma 6 dakika toplam 13 dakika öyle gözde büyütülecek işlemler değil.
    Alın cihazı bunları düşünmeden kullanmaya başlayın bunlar kolay işlemeler

• Telefon iki günde 3 kere kendi kendine dondu, resetleyerek açtım. Bugün şarjı da birden düşmüş 26 ya sabah bakmadım ama gece 75 deydi. Üç aydır hergun düzenli şarj eder takılı bırakmam, hiç 20 ye dusurmedim. Bu kadar özenle kullandığım cihazda böyle sorun çıkması canımı sıktı, inşallah donanımsal değildir devam ederse genpa ya yollayacağım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vw golf sahibi olup telefonunuzu USB hata ayıklama açık iken bagladiginizda teyp çalışıyor mu ? Benim teyp in ekranı kapanıyor ve resetlemedeb düzelmiyor.

• fatih33yucel F kullanıcısına yanıt
    Teyp dediginiz orjinal muzik sistemi mi? Android vs. ise aractaki sistem o sebeple sorun yaratiyor olabilir. Gelistirici seceneklerini kapayin sorun kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Espa

Değiştirmeye gerek yok bölgesel 1-2 ufak farklılıklar var o kadar. Bir de globalden eu'ya yada eu'dan globale geçmek meşakkatli oluyor bilirsiniz. O kadar veri sıfırlama, bl vs uğraştırıyor.

Custom rom olarak eu custom rom önerebilirim sadece.
    Şimdi oldu hocam çok teşekkür ederim.
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Evet orjinal

• Redmi note 7 den sonra bu telefonu tavsiye eder misiniz?
    Kronik sıkıntısı varmıdır ? Kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi ?
  • By_EKReM kullanıcısına yanıt
    Kronik bir sorunu yok.tabii note 7 ye göre üstün yanları var..Kamera ,işlemci ,ram,ekran ,seri sürümü (biri redmi biri mi serisi)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alikkkk A kullanıcısına yanıt
    Üç aydır kullanıyorsaniz miui11 e güncellenmiş olmalısınız. Güncelleme sonrası fabrika ayarlarına döndünüz mü?
    Bu tür büyük güncellemelerde eğer sorun yaşarsanız fabrika ayarlarına dönün, eğer aynı sorun devam ederse o zaman servise verirsiniz.
    Bu cihazlarda yazılımsal bir problem olma olasılığı donanımsal probleme göre çok daha fazla. Yazılımsal olanlar bir şekilde çözülür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 561562563564565
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.