Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.573
Cevap
53
Favori
282.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11.0.4.0 güncellemesi geldi , kurulunca imei de herhangi bir sorun oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4Vagrant kullanıcısına yanıt
    Sorun olmaz kurabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son çıkan masik grus 8.3 nasıl arkadaşlar kuran varmı ?
  • Arkadaşlsr merhaba, imei kayıtlı mi9Se cihazımda sürekli olarak uygulama durduruldu hatası alıyorum. İnstagram, play store, google chrome gibi uygulamalarda bilhassa. Bu sorunu yaşayan var mı çözümü nedir? Teşekkür ederim.
    Not: Önbelleği temizle gibi seçenekleri uyguladım ancak faydası olmadı maalesef. Cihaz Miui 10.3.3 Global kararlı sürümde şuan.

• Yok mudur bir yardımcı olacak? Telefonu bu şekilde kullanmak işkence resmen...

• Gaziantep te benim telefonuma MIUI 11 kurabilecek bir arkadaş var mı acaba? Ben yapamadim. Telefon twrp çince bir ekrana geçiyor.

• Ben de Gaziantep'de imei repair yapacak birini arıyorum

• Gomez_QQ kullanıcısına yanıt
    Kilit açık ise fastboot üzerinden son sürüme güncelleme yap.degil ise fabrika ayarlarına geri dön.

• yiğit_kemal kullanıcısına yanıt
    Bl kilidi açık mı?

• yiğit_kemal kullanıcısına yanıt
    dil seçeneklerinden Türkçe ya da İngilizce yapamıyor musunuz?
  • alpertercan kullanıcısına yanıt
    ben masik 7.2 kullanıyorum, çok memnunum
  • ZamanSal kullanıcısına yanıt
    Tam olarak ne olduğunu ve nasıl yapıldığını bilmiyorum.

• mert25 kullanıcısına yanıt
    Güncellemeyi kur dediğimde Yeşil kutucuklar çıkıyor sekiz adet ve içlerinde çince birşeyler yazıyor.

• mert25 kullanıcısına yanıt
    Güncellemeyi kur dediğimde Yeşil kutucuklar çıkıyor sekiz adet ve içlerinde çince birşeyler yazıyor.

• Miui 11 güncellemesi bana yaklaşık bir ay önce gelmişti. Güncellemedim. Sonra güncellemek istedim nasıl olduysa güncelleme geri gitmişti.

Haftasonu tekrar geldi miui 11. Güncelledikten sonra telefon çok daha akıcı oldu. Animasyonlar vs ios gibi olmuş, mutlu oldum. Asıl önemli değişiklik 4.5g hızı oldu. Önceden işyerinde 6-7mb hız alırken şu an 15mb alıyorum.

Not: imei atılmış cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yiğit_kemal

Telefoncuya gittim. Twrp çıkan ekrandaki çince yazılı kutucuklarin önce sağ en alttakine daha sonra sol en usttekine bastı ve güncelleme kuruldu. Şu an MIUI 11 kullanıyorum.

• Arkadaşlar merhaba. Televizyonumda ekran yansıtma özelliği olmadığı için 9 SE cihazımı HDMI kablosu ile bağlamak istiyorum. Bu şekilde bağlantı yapan oldu mu? Yardımcı olursanız sevinirim. Bir de root atılmış cihaza güncelleme geliyor mu?
  • Goudelock kullanıcısına yanıt
    benimki imei atılmış cihaz telefon üzerinden güncelle diyorum ,güncelleme yok diyor
  • grcim G kullanıcısına yanıt
    Hocam imei atılmış Mi9 SE'lerde en çok Türktelekom sıkıntı yapıyor. Ben İstanbul'un göbeğinde yaşıyorum. Vodafone 4G 5 mbps hız veriyor. İş yerim Kocaeli'nde burada 90-100 mbps hız alıyorum. Ama gördüğüm kadarıyla en iyi Türkcell ile hız alıyorsunuz. Bu arada bu cihaz için Türktelekomdan Vodafone'a geçtim.
  • Ben Türk Telekom da 30-50 MB arası alıyordum Türkcele geçtim 30-50 arası alıyorum biraz arttı hem upload hem download ama iç kesimlerinde (katlararası yada odalarda) yada şehir dışına doğru mahallelerde hemen 3g ye düşüyor bende sürekli 3g de kullanıyorum Türkcell 3g de 20 dowland 5mb upload hızı veriyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.