< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu (179. sayfa)
-
-
Öğrenci değilim ama satın alayım hocam. Kılıf ihtiyacım var. Bu arada yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum cihazımı ghost touch sorunu yaşamadım hiç. Sanırım şanslı kişilerden biriyim :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şanslısınız hocam. Açıkçası en küçük ve kibar telefonlardan biri olduğu için seçmiştim ama ekranı, sesi, yapı kalitesi üst segment telefon ayarındaydı.
Özelden adresinizi verirseniz yarın kargoya veririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o kadar aramama rağmen güncel tüm kameralarla entegre çalışan gcam bulamadım, tek kamera üzerinden çalışan portlanmış gcamlar da iş görüyor fakat güncel olarak yeni bir sürüm sanırım yok, elinde olan kullanan bilen birisi yazabilir mi durum gerçekten böyle mi yoksa ben mi bulamıyorum
-
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog533/
Linkteki Google Camera bl kilidi açmadan yani twrp & root gerekmeden kurulup çalışıyor, bilginize..
Arkadaşlar bu cihaz hala alınır mı?
Pil ne kadar gidiyor?
Oneplus 8 pro 12 256 kullanıyorum ama daha küçük bir telefon istiyorum
Donanım olarak güzel ama ekran sorunu vardı genel olarak kronik bir durum.quote:
Orijinalden alıntı: hot_sauceArkadaşlar bu cihaz hala alınır mı?
Pil ne kadar gidiyor?
Oneplus 8 pro 12 256 kullanıyorum ama daha küçük bir telefon istiyorum
Riskli cihaz :((
aynı telefondan tekrar almak istiyorum lakin sıfırını bulabileceğim bir yer var mıdır?
-
sırf boyutu için bu cihazı almak istiyorum malum en kötü se2020 bile 7-8 bin bandlarında. satmayı düşünen arkadaş varsa görüşebiliriz. bir yandan da kafamda soru işaretleri var. ghost toch problemi olsun imei yurt dışı band20 gidiyor imei atınca tek imei kullanmak gerekiyor vs. anakonu da ölmüş gibi cihazın yazan çizen yok.
-
Bataryası kurtarmaz artık bu saatten sonra, daha güncel bir cihaz bakın bence...
bu cihazdan tekrar kullanmak istiyorum mor olan rengini bulmaya çalışıyorum.
Nasıl bulabilirim arkadaşlar?
-
up
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X