Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★ (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.889
Cevap
148
Favori
761.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dead311

Mate 10 pro pil ve boyut olarak daha büyük benim için iyi dediğim kriterler p20 de ise özellik ve yeni olması iyi paramız olsa direk p20 pro alasım var
    P20 pro iyi fakat o kadar para verdikten sonra İPhone alınır. Sık telefon değiştiren biriysen cok kaybın olur Androidde. Şuan herkes gibi ben dr tr fiyatını bekliyorum. Ona göre bir yol çizecegim ben de..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geronymo51

Arkadaşlarım hayırlı akşamlar. Mi8 kullanmayı çok istememe rağmen düzensizlik, vakitsizlik ve telefonsuzluk yüzünden vazgeçmiş bulunuyorum.

Telefon ne zaman gelecek, kaç paradan gelecek, xioami Türkiye ne zaman açılacak, garanti distribütör mü resmi mi olacak, global rom ne zaman çıkacak, gps problemi romla düzelecek mi gibi birçok soru işareti yüzünden bu kararı aldım.

Görünen o ki 128 lik versiyonun fiyatı da benim gönlümden geçen 2000-2500 bandına hiç yaklaşmayacak gibi duruyor. 3000 üstü paralar vereceksem distribütör ile uğraşmak istemiyorum.

Uzun araştırma sonucunda Huawei p 20 (pro değil) ile mate 10 pro arasında kaldım ve kararımı mate 10 pro dan yana kullandım. Siparişimi verdim ve salı günü itibariyle telefonumu almış olacağım.

Aklımın bir köşesinde Mi8 hep kalacak fakat mantıklı bir karar verdiğimi düşünüyorum.
    Hayırlı olsun bir akrabam kullanıyor çok hoş telefon mi8 i aramazsınız bence.

• Arkadasta iPhone 7 var bugün akşam yanyana video çekiyorduk arkadaş utandı kapattı telefonunu 😀 acayip fark var ya video da aksam çekiminde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geronymo51

Arkadaşlarım hayırlı akşamlar. Mi8 kullanmayı çok istememe rağmen düzensizlik, vakitsizlik ve telefonsuzluk yüzünden vazgeçmiş bulunuyorum.

Telefon ne zaman gelecek, kaç paradan gelecek, xioami Türkiye ne zaman açılacak, garanti distribütör mü resmi mi olacak, global rom ne zaman çıkacak, gps problemi romla düzelecek mi gibi birçok soru işareti yüzünden bu kararı aldım.

Görünen o ki 128 lik versiyonun fiyatı da benim gönlümden geçen 2000-2500 bandına hiç yaklaşmayacak gibi duruyor. 3000 üstü paralar vereceksem distribütör ile uğraşmak istemiyorum.

Uzun araştırma sonucunda Huawei p 20 (pro değil) ile mate 10 pro arasında kaldım ve kararımı mate 10 pro dan yana kullandım. Siparişimi verdim ve salı günü itibariyle telefonumu almış olacağım.

Aklımın bir köşesinde Mi8 hep kalacak fakat mantıklı bir karar verdiğimi düşünüyorum.
    Daha bugun gidip mate 10 pro baktim.hatta bi cilginlik yapip elim p20 pro ya da gitti.o kadar bekledim hele bi ciksin diye bekledim.

Keske senin gibi dusunmeden dan diye alsaydim.kararliligini tebrik ediyorum.

Mi8 teklifimi reddedip daha sonra umdugunu bulamayip naber? Yazan kiz gibi oldu benim icin.ciddi ciddi bende soğudum.

• Telefonu alıp imei kaydı için pasaport peşinde koşmak ta var sıkıntılar arasında. Yani xaomi gibi bir markayı hep birlikte takdir ediyoruz ve şans vermek de istiyoruz aslında. Fakat problem bir değil ki. Bekleyip bekleyip hele bir de sıkıntı çıkarsa telefonda vay halimize. Daha iyi bir pazarlama stratejisi, daha yaygın bir satış ve servis planlamasına ihtiyacı var Çinli çocuğun. Aşkımız başka bahara kaldı ne diyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geronymo51 -- 30 Temmuz 2018; 3:28:25 >
  • GROBOCOP kullanıcısına yanıt
    hocam 2300 tl çin satış fiyatı ve 64gb.ülkemizdeki vergiler malum. sadece onlar eklense 2700 yapar. satıcı karı eklenmemiş hali. fan boyluğu sevdiğimden değil ama o fiyata gelmesini beklemek rüya görmekle aynı şey. ve kimse forumda yazana bakmaz inanın. satış rakamlarına bakar. fan boylukla fiyat artsa iphone 2000 dolar olurdu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Global rom halen gelmedi mi ?
  • Artık xiaomi fp markası telefonu değil

• Sanırım ilk indirim. Yurtdışında yaşayanlar kaçırmasın. 10 saat süresi var Beyaz Mi8 64 361$

m.joybuy.com
    Mi 8 Smartphone Full screen Special for game
    https://m.joybuy.com/600345875.html

• Vay arkadaş! Ne beklettin bizi be telefon.

Bugün telefon almam gerekiyor. Pasaportta yerim ve yakın zamanda girişim olduğu için mecburen malum sitede kayıtsız satan birinden almak zorunda kalacağım herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smtknc

Vay arkadaş! Ne beklettin bizi be telefon.

Bugün telefon almam gerekiyor. Pasaportta yerim ve yakın zamanda girişim olduğu için mecburen malum sitede kayıtsız satan birinden almak zorunda kalacağım herhalde.
    Bugün yarın gelecek diye diye 1 aydır bekliyorum bu iş artık inada bindi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Sanırım ilk indirim. Yurtdışında yaşayanlar kaçırmasın. 10 saat süresi var Beyaz Mi8 64 361$

https://m.joybuy.com/600345875.html
    Hocam site sağlam mı. Almanyada akrabam var bu fiyata bedava. Ama çekincem bir sıkıntı yaşar mıyım. Almanya'da gümrük vs. takılma olmuyor mu.

• Mi 8 bekleyen arkadaşlar bence ya biraz daha bekleyip mi 8 Ed görün yada başka altarnetife yönelin bu çıkacak fiyatlar çok yüksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepton355

Hocam site sağlam mı. Almanyada akrabam var bu fiyata bedava. Ama çekincem bir sıkıntı yaşar mıyım. Almanya'da gümrük vs. takılma olmuyor mu.

Alıntıları Göster
    Hocam demin bende siteyi inceledim. Teslimat adresini Almanya seçtim. Almanya'ya gönderim yok diye uyarı verdi.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamemo

Hocam demin bende siteyi inceledim. Teslimat adresini Almanya seçtim. Almanya'ya gönderim yok diye uyarı verdi.

Alıntıları Göster
    İlk başta oldu hocam. İnternette biraz bakındım sonra teslimat yok dedi. İlkinde öde deyince yok diye hata vermedi. Giriş yapın dedi. 317 euro fiyatıydı. Zaten pek güvenemedim

• Rasqutin kullanıcısına yanıt
    Mi8 mi aldın yine?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aegean-Man

Mi8 mi aldın yine?

• Ağustos ayının ilk haftası da bekliyorum yoksa yok Mate 10 falan alacağım yada şartları zorlayıp 20 pro.
  • ayhanakfa A kullanıcısına yanıt
    Beklemisken az daha bekleyip Xiaominin 10.yilina ozel cikartacagi mi 11-1 modelini alalim kardes.alistik nasilsa beklemeye :)

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.