Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★ (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.889
Cevap
148
Favori
761.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mi8 yukarıdaki gibi saçma fiyatlarda gelirse bu telefon alınır mı sizce?

www.hepsiburada.com
    Huawei P20 128 GB (Huawei Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/huawei-p20-128-gb-huawei-turkiye-garantili-p-HBV00000BAFY2?magaza=e-Zenticc
  • Fiyat tam bir hayal kırıklığı yarattı gerçekten, ülkemiz gerçeklerini düşününce ki bunlar artan kur, kötüye giden ekonomi yüksek vergi , açgözlülük, riyakarlık, dürüst olmama, ilkesizlik, itiraz etmeme eğilimi şaşırmamak lazım..

Neyse malum sitede de fiyatlar artmadan alacam artık bir tane
  • hamemo kullanıcısına yanıt
    Hocam ben huawei p20 veya p20pro önermiyorun. Huawei geçen senenin işlemcisini koymuş. Kirin 970 SnapDragon835 ile rakip hatta bir tık gerisinden. Mi 8 de ise 845 var ve 845 kirin970 den çok ama çok daha üstün. Kim ne derse desin 8 yıllık android tecrübemle sabittir eğer uzun vadeli telefon alınacaksa ana öncelik işlemci olmalıdır. Çünkü artık 2 yıl sonra uygulamalar işlemci seçmeye başlıyor. Bu fiyatlara bence Oneplus6 veya Mi8 Huawei P20 serisinden daha iyidir. Özelliklede Oneplus 6 tavsiye ederim. Bana göre müşteri desteği en iyi firmalardandır. Her ay bir özellik veriyor güncelleme ile. Mesela bu ay ön kameraya bokeh efekti güncellemesi verdi 5 ve 5t modellerine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcı Hepsiburada değil yalnız. İlk olduğu için böyle uçuk fiyat olması normal. Satıcılar çoğlalınca hatta HB kendisi sattığı zaman fiyat düşecektir.

• cinaski12 C kullanıcısına yanıt
    hocam vergiler, dolar kuru vs. bahane değil, her şey ortada. bu iş düpedüz çok para kazanma hırsı. bütün dünyada satıcılar sürümden kazanma derdinde. bizimkilerde 1 telefondan 10 telefonun karını nasıl çıkarırız onun derdinde. (keriz avlama derdinde.) ama unuttukları bir şey var o kerizler her geçen gün azalmakta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakabus_

yuhh! bu kadar fahiş fiyat olamaz. kesinlikle vurguncu bunlar. birde xiaomi tr fiyatını görelim o zaman ne alacağımıza karar vereceğim.

www.hepsiburada.com
    Xiaomi Mi 8 128 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-8-128-gb-ithalatci-garantili-p-HBV00000CQIYL
    Asus Zenfone 5z ile aynı fiyattan çıkacaktır. Yurtdışı fiyatları benzer çünkü.

Resmi garantili 3.699 TL, 64 gb için olacaktır diye düşünüyorum.

Pahalı vs diyoruz yalnız rakibi iphone X 7. 500 TL.
    S9 plus 5 bin TL.den satışa çıktı. Geçen senenin işlemcisi olan Huawei p20 pro 5 bin TL'den satışa çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6676929F0 -- 30 Temmuz 2018; 16:16:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rasqutin

Satıcı Hepsiburada değil yalnız. İlk olduğu için böyle uçuk fiyat olması normal. Satıcılar çoğlalınca hatta HB kendisi sattığı zaman fiyat düşecektir.
    Kardesim ben de farkindayim satici hepsiburada degil de dusse dusse ne kadar dusecek.hepsiburada 1000 lira ucuza mi satacak.yine olacagi 3400-3500.

Su üst perdeden konuşan,kendisine soru sorulunca çıldıran bir arkadasimiz vardi.24 unde satisa cikacak fiyatta 2900 civari diyen.kendisinin engin bilgilerinden yararlanmak adina cevap yazmasini istiyorum.O hepimizden iyi bilir,olacak fiyati soylesin de bosa gerilmeyelim . .

• Bu fiyat kesinlikle sazan avıdır.

Bu fiyattan almayı düşünene Allah akıl fikir versin..

Mi 8'den 100 dolar daha pahalı olan One Plus 6 Migros'ta bu fiyata satılıyor.

• İlanlarda 4 bin civarına p20 pro dolu, kusura bakmasın asıl fiyatlar böyle olursa alır gecerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6676929F0

Asus Zenfone 5z ile aynı fiyattan çıkacaktır. Yurtdışı fiyatları benzer çünkü.

Resmi garantili 3.699 TL, 64 gb için olacaktır diye düşünüyorum.

Pahalı vs diyoruz yalnız rakibi iphone X 7. 500 TL.
    S9 plus 5 bin TL.den satışa çıktı. Geçen senenin işlemcisi olan Huawei p20 pro 5 bin TL'den satışa çıktı.

Alıntıları Göster
    Hocam şu rakibi 7500 tl muhabbetini geçelim lütfen. 400 dolarlık telefonun bu fiyatlarda satılması mantıksızdır. Asus Zenfone 5z nin USA fiyatı 500 dolardır. Mi 8den 100 dolar daha yüksek demek bu da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclbr -- 30 Temmuz 2018; 16:36:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LacWer

Hocam ben huawei p20 veya p20pro önermiyorun. Huawei geçen senenin işlemcisini koymuş. Kirin 970 SnapDragon835 ile rakip hatta bir tık gerisinden. Mi 8 de ise 845 var ve 845 kirin970 den çok ama çok daha üstün. Kim ne derse desin 8 yıllık android tecrübemle sabittir eğer uzun vadeli telefon alınacaksa ana öncelik işlemci olmalıdır. Çünkü artık 2 yıl sonra uygulamalar işlemci seçmeye başlıyor. Bu fiyatlara bence Oneplus6 veya Mi8 Huawei P20 serisinden daha iyidir. Özelliklede Oneplus 6 tavsiye ederim. Bana göre müşteri desteği en iyi firmalardandır. Her ay bir özellik veriyor güncelleme ile. Mesela bu ay ön kameraya bokeh efekti güncellemesi verdi 5 ve 5t modellerine
    Hocam malum sitede Mi8 128 GB 3.000 TL'ye alınabiliyor. Sizce bu rakam mantıklı mı? Garanti olayına takılmadan telefonu 3.000'e alsak mı acaba?

• Vatandaşı olmasak aslında güzel ülke
  • Migros fiyatı 3599 TL cik :) hiçbişey hemen 10 tane sar ordan. Şaka gibiler yaa

• Onca zaman bekledik sonunda geldi :) simdi geri gidebilir. Keriz yerine konuyoruz resmen ? Saka mi bu fiyat nedir Allah bildigi gibi yapsin sizi . Sogudum telefondan resmen yazik .

• quote:

Orijinalden alıntı: hamemo

Hocam malum sitede Mi8 128 GB 3.000 TL'ye alınabiliyor. Sizce bu rakam mantıklı mı? Garanti olayına takılmadan telefonu 3.000'e alsak mı acaba?

Alıntıları Göster
    Yahu kardesim 3000 lira az para mi gozunu seveyim.aldin diyelim.kul yapımı bu.agrizalandi bozuldu calismiyor.ne yapacaksin.3000 lirayi kaldirip cope atmis olacaksin.en azindan ithalatci garantili 3000 olsa hic bisey yapamiyorsan hakem heyetibe verirsin.

• marmarascorpion kullanıcısına yanıt
    Vay arkadas ciddi ciddi 3600 liraya. Neyse aksama izlenecek yeni telefon videolari var,is cikti :)

• Asus'un yerinde olsam 5z'nin fiyatını 3299'a çekerdim. Mi 8'in ithalatçı garantili fiyatlarına bakıldığında resmi garantili ürünün 3299 olması şuan f'p olabilir.
  • vedat.batin V kullanıcısına yanıt
    fiyat iyi 64GB lığı bile olsa alınabilir.

• Hedefim şaştı direk 2000 lira altı telefonlara göz dikmeye başladım :(

• quote:

Orijinalden alıntı: marmarascorpion

fiyat iyi 64GB lığı bile olsa alınabilir.
    İroni sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclbr -- 30 Temmuz 2018; 16:54:23 >
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.