Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★ (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
13.889
Cevap
148
Favori
761.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun araştırmalarm sonucu bende bekliyorum mi 8'i.
    lg g4 kullanmaktayım tabuta dönüştü telefon

sizce mi 8'de beni 2-3 sene rahat götürürmü?
    ve 3000 tlden üst fiyatta çıkarmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 29 Temmuz 2018; 21:26:34 >

• dslr makinayi evde birakip tatilde mi 8.keyfi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerkartalfb

Sevgili arkadaşlar mix 2s gibi bir şaheser dururken neden bu telefona yöneliyorsunuz anlamıyorum. Altta çerçeve olduktan sonra çentiğin olması çok saçma geliyor bana. Kenarların inceltilmiş olması da kalite hissini azaltıyor kesinlikle. Bence mix 2s i incelemelisiniz. Saygılar.
    kesınlıkle 10 numara...
  • quote:

Orijinalden alıntı: düş_man

dslr makinayi evde birakip tatilde mi 8.keyfi..
    Odak noktası olarak nereyi belirlediniz hocam, nesneler biraz bulanık çıkmış :D

• neredesin be zalım telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: wizi_emre

Odak noktası olarak nereyi belirlediniz hocam, nesneler biraz bulanık çıkmış :D

Alıntıları Göster
    daha iyi.cikmis sanki

• ender E kullanıcısına yanıt
    mi mix2s ne kadar tasarım anlamında daha özgün olsa da mi8 daha iyi bir cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerkartalfb

Sevgili arkadaşlar mix 2s gibi bir şaheser dururken neden bu telefona yöneliyorsunuz anlamıyorum. Altta çerçeve olduktan sonra çentiğin olması çok saçma geliyor bana. Kenarların inceltilmiş olması da kalite hissini azaltıyor kesinlikle. Bence mix 2s i incelemelisiniz. Saygılar.
    128 gb bulamadim ben,varsada kaca satiliyor?

• Kvk garantililer hep 64 gb bende 64 aldım 128 lerle ilgili blgim yok malesef

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt
    İkisini de kullanmadan bu söylem sadece beklentidir. Xiaomi mix serisinin daha özel olduğunu söylüyor. Zaten kutuyu açar açmaz bunu anlıyorsunuz ceo notu ve kutunun güzelliğiyle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende Mate 10 pro düşünüyordum ama P20 de daha iyi olur gibi geliyor ama bilemiyorum tek eksik ram gibi duruyor mi 8 3500 e yakın olursa p20 veya mate 10 pro

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dead311

Bende Mate 10 pro düşünüyordum ama P20 de daha iyi olur gibi geliyor ama bilemiyorum tek eksik ram gibi duruyor mi 8 3500 e yakın olursa p20 veya mate 10 pro
    Kesinlikle.. P20 de mate 10 pro da güzel duruyor. Tr fiyatı çıkıp ona göre hareket etmek gerekiyor..

• mikailc78 kullanıcısına yanıt
    Mate 10 pro pil ve boyut olarak daha büyük benim için iyi dediğim kriterler p20 de ise özellik ve yeni olması iyi paramız olsa direk p20 pro alasım var

• Mi8 icin alternatifler tartişilmaya başlanmiş bile. Ben dahil çok musteri kaybettiler zaten. 128gb 2800 ustu gelirse birde baya az satarlar.

• GROBOCOP kullanıcısına yanıt
    naptın hocam. o dediğin fiyata 128gb gelsin telefon yok satar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtax

naptın hocam. o dediğin fiyata 128gb gelsin telefon yok satar zaten.
    Naptım değil, olması gereken fiyatı o. Fanboylar şişirdi iyice, kimi satıcının yan hesaplarıda algi operasyonu yapti.

• 6/64 modeli 2799 dan fazla gelirse almayın arkadaslar . Üstteki arkadas içimden geçenleri söylemiş zaten.

Alternatif çok telefon var mi8 eşsiz değil. Altı üstü 440$ lık telefon. 3 bine falan gelmesi sizleri afedersiniz ama enayi yerine koymaktan baska bir şey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: BPG2004

6/64 modeli 2799 dan fazla gelirse almayın arkadaslar . Üstteki arkadas içimden geçenleri söylemiş zaten.

Alternatif çok telefon var mi8 eşsiz değil. Altı üstü 440$ lık telefon. 3 bine falan gelmesi sizleri afedersiniz ama enayi yerine koymaktan baska bir şey değil.
    fiyat konusunda katılıyorum ayrıca hafıza kartı takılamazken 64gb lık modelini zaten almamak lazım aynı şey mi mix 2s içinde geçerli

• Arkadaşlarım hayırlı akşamlar. Mi8 kullanmayı çok istememe rağmen düzensizlik, vakitsizlik ve telefonsuzluk yüzünden vazgeçmiş bulunuyorum.

Telefon ne zaman gelecek, kaç paradan gelecek, xioami Türkiye ne zaman açılacak, garanti distribütör mü resmi mi olacak, global rom ne zaman çıkacak, gps problemi romla düzelecek mi gibi birçok soru işareti yüzünden bu kararı aldım.

Görünen o ki 128 lik versiyonun fiyatı da benim gönlümden geçen 2000-2500 bandına hiç yaklaşmayacak gibi duruyor. 3000 üstü paralar vereceksem distribütör ile uğraşmak istemiyorum.

Uzun araştırma sonucunda Huawei p 20 (pro değil) ile mate 10 pro arasında kaldım ve kararımı mate 10 pro dan yana kullandım. Siparişimi verdim ve salı günü itibariyle telefonumu almış olacağım.

Aklımın bir köşesinde Mi8 hep kalacak fakat mantıklı bir karar verdiğimi düşünüyorum.

• Geronymo51 kullanıcısına yanıt
    Bence hiç kalmasın, çok doğru bir seçim yapmışsınız.Mi'nin olayı f/p idi.Mevcut fiyatların ise f/p ile alakası yok.En basit örneğide Mate 10 pro.Huawei TR garantili fiyatıyla, mi 8 imei kayıtsız, faturasız halde kafakafaya geliyorsa orda verilen kararı iyice bir gözden geçirmek lazım.
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.