Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★ (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.889
Cevap
148
Favori
761.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Huawei serilerinde özellikle p20 pro da kirin işlemci yerine 845 olsaydı gözüm kapalı almıştım, 845 li cihazlar arasında alınacak en iyi telefon mi8 şuanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinaski12

Huawei serilerinde özellikle p20 pro da kirin işlemci yerine 845 olsaydı gözüm kapalı almıştım, 845 li cihazlar arasında alınacak en iyi telefon mi8 şuanda.
    Yav hocam öyle de gelmek bilmiyor telefon. Telefonu okyanusa bıraksalar kendi kendine ulaşmıştı ülkeye. Bu kadar ağır olacağını tahmin etmemiştim. Çadır kampına gidiyorum Perşembe günü şarj problemi yaşamak istemiyorum yetişir dedim ama yetişmedi herhalde. 1 saat aktif kullanımında şarjı biten bir iphone kırıntısına sahibim de şuan.
  • Mi 6 yı elden çıkarınca aynen ben de sizin gibi iphone 5 ile idare ediyorum, rehber bile yok o kadar yani ama bekleyelim , kayıtsız cihaz alıp rom root işine girmek istemiyorum bu hafta da bekleyelim şu fiyat bir netleşsin hele
  • SanTieG0 kullanıcısına yanıt
    Öyle bir yerde en iyi telefonu da alsan powerbank siz yarıda kalırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

Öyle bir yerde en iyi telefonu da alsan powerbank siz yarıda kalırsın.
    Hocam tamam da telefonu full şarj edip 1 saat aktif kullanınca bitmesi sorununu powerbank çözemez.

Düzgün bataryalı bir telefon ve powerbank ile idare edebilirim ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SanTieG0

Yav hocam öyle de gelmek bilmiyor telefon. Telefonu okyanusa bıraksalar kendi kendine ulaşmıştı ülkeye. Bu kadar ağır olacağını tahmin etmemiştim. Çadır kampına gidiyorum Perşembe günü şarj problemi yaşamak istemiyorum yetişir dedim ama yetişmedi herhalde. 1 saat aktif kullanımında şarjı biten bir iphone kırıntısına sahibim de şuan.

Alıntıları Göster
    1 saate sarji bitiyorsa kendini doğaya sal. Kafanı dinle, sosyal medyadan da bir süreliğine uzaklasirsin. Eğer powerbank a güveniyorsan ona da güvenme derim, pilin arızalı çünkü.. Mi8 gerçekten gecikti. Sabırla bekliyoruz.

• 5 ay önce 2 kişiye mi6 aldırdım çok da memnun kaldılar. O zamandan beri bi üst modeli çıksın kendime alıcam diyordum. 2 ay önce tanıtıldı ve beni heyecan sardı. O günden beri az kaldı diye diye bizi oyaladılar. Ama artık çok sıkıldım bi telefonun gelmesi nasıl bu kadar uzun sürer anlamıyorum. Forumdan da anladığım üzere herkes beklemekten yorulup başka telefonlara yönelmiş ben de ağustosun 2. Haftasına kadar bekleyeceğim. O zamana kadar çıkmış olur ama fiyatı eğer uçuk olursa xiaomi ve onu buraya getiren ithalatçı firmalar benim için bitmiştir.

• vedat.batin V kullanıcısına yanıt
    15 ağustosta xiaomi Türkiye'nin lansmanı var ve mi8 büyük ihtimalle Xiaomi Türkiye garantili olarak satışa sunulacak. EVOFONE firması bazı bölgelerde bulunan kendi servisleri ile de hizmet sunacak olsa da Xiaomi Türkiye adımının servis noktasında en güçlü ağı GENPA olacak.
  • Tamam da ne kadara çıkacak ? Bayramdan önce uygun bi fiyata alamazsam daya yüzüne bile bakmam telefonun.

• 1,5 yıl önce Xiaomi nasıl biraz kullanayım diye xiaomi Redmi Note 4x aldım. Biraz Miui'a alışır seversen güzel bir xiaomi modeli alırım diye plan yapıyordum.Sonrasında Mi Mix 2s'i gözüme kestirdim ancak eniştemin çin seyahatini ucu ucuna kaçırınca satış tarihi Mi 8 bekliyeyim en iyisi dedim. Bekleyiş o günden beri devam ediyor.

Mi Mix 2s tantıldığında dolar kuru : 3,99TL
    Mi 8 tanıtıldığında dolar kuru : 4,62TL
    Güncel tarih dolar kuru : 4,90TL

Mi Mix 2s'den yaklaşık 520TL, Mi 8'den yaklaşık 130TL kur farkından kayıp var.
  • vedat.batin V kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar hala cihazın ucuz geleceğini düşünüyorsunuz ama yanılıyorsunuz. Nedenleri belli, Türkiye'ye geldiğinde ve distribütör garantili olduğunda vergiler de işin içine girdiğinde hangi cihaz ucuz oldu bugüne kadar? Gönül ister ki Çin'deki fiyatlarla alalım ama olmuyor. İster ithalatçı getirsin, ister malum yollardan getirilsin satanların hepsi çok fazla kar koyuyor. Özellikle markaların çok tutulan ve amiral gemisi denilen cihazlarına uygulanıyor. Şimdi çok fazla seçeneğiniz yok; ya biraz daha bekleyip Xiaomi TR den alacaksınız ya ithalatçıdan alacaksınız yada malum yollardan getiren adamlardan alacaksınız. Garanti konusunda 2 seçeneğiniz var; Xiaomi TR distribütör garantili, İthalatçı kendi garantisini verecek, malum yollarla gelen cihazlarda zaten garanti yok. Burada dikkat etmeniz gereken konu Xiaomi TR dışından aldığınız cihazları distribütör servisinden paralı dahi olsa tamir ettiremeyeceksiniz. Bunun nedeni cihaz satış ve teknik servis işlemini sadece kendilerinin yapmak istemesi. Firma ilk etapta olmasa da zamanla ithalatçılara karşı sert bir tavır alacaktır. İthalatçı satmaya devam edecekse ürünleri ya kar marjını düşürecek yada markayı satmayacaktır. Malum yollardan getiren adamlar da kafalarına göre absürt kar lar koymayacaktır. Xiaomi TR bir terslik olmazsa ağustos ortasına yada sonuna doğru açılmış olur. Sizde garanti ve fiyat kriterlerini görüp ona göre karar verirsiniz. Seçim sizin, saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aegean-Man

Arkadaşlar hala cihazın ucuz geleceğini düşünüyorsunuz ama yanılıyorsunuz. Nedenleri belli, Türkiye'ye geldiğinde ve distribütör garantili olduğunda vergiler de işin içine girdiğinde hangi cihaz ucuz oldu bugüne kadar? Gönül ister ki Çin'deki fiyatlarla alalım ama olmuyor. İster ithalatçı getirsin, ister malum yollardan getirilsin satanların hepsi çok fazla kar koyuyor. Özellikle markaların çok tutulan ve amiral gemisi denilen cihazlarına uygulanıyor. Şimdi çok fazla seçeneğiniz yok; ya biraz daha bekleyip Xiaomi TR den alacaksınız ya ithalatçıdan alacaksınız yada malum yollardan getiren adamlardan alacaksınız. Garanti konusunda 2 seçeneğiniz var; Xiaomi TR distribütör garantili, İthalatçı kendi garantisini verecek, malum yollarla gelen cihazlarda zaten garanti yok. Burada dikkat etmeniz gereken konu Xiaomi TR dışından aldığınız cihazları distribütör servisinden paralı dahi olsa tamir ettiremeyeceksiniz. Bunun nedeni cihaz satış ve teknik servis işlemini sadece kendilerinin yapmak istemesi. Firma ilk etapta olmasa da zamanla ithalatçılara karşı sert bir tavır alacaktır. İthalatçı satmaya devam edecekse ürünleri ya kar marjını düşürecek yada markayı satmayacaktır. Malum yollardan getiren adamlar da kafalarına göre absürt kar lar koymayacaktır. Xiaomi TR bir terslik olmazsa ağustos ortasına yada sonuna doğru açılmış olur. Sizde garanti ve fiyat kriterlerini görüp ona göre karar verirsiniz. Seçim sizin, saygılar.
    Ya 2.5 gibi beklemiyoruz zaten ama 128 ligi 3300-3500 e bile raziyim

• Hepsiburada da satisa cikmis mi8.

128 gb olanin fiyatini tahmin edin hadi.sudan ucuz 3.899,00 TL

Ben p20 pro alir hadi eyvallah :)

• quote:

Orijinalden alıntı: koyumavi12345

Hepsiburada da satisa cikmis mi8.

128 gb olanin fiyatini tahmin edin hadi.sudan ucuz 3.899,00 TL

Ben p20 pro alir hadi eyvallah :)
    Aynen biraz insafsız bir rakam olmuş.

www.hepsiburada.com
    Xiaomi Mi 8 128 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-8-128-gb-ithalatci-garantili-p-HBV00000CQIYL

• Hey maşallah, bekleyenlere geçmiş olsun :) İthalatçı garantilisi böyle TR garantili nasıl olacak bakalım.
  • yuhh! bu kadar fahiş fiyat olamaz. kesinlikle vurguncu bunlar. birde xiaomi tr fiyatını görelim o zaman ne alacağımıza karar vereceğim.

www.hepsiburada.com
    Xiaomi Mi 8 128 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-8-128-gb-ithalatci-garantili-p-HBV00000CQIYL
  • Bence Mix2s alın geçin, Asıl üretildiği yerde Mix2s daha pahalı iken burda Mi8 daha pahalı, neden ?
  • Bu fiyat nedir resmen dalga geçiyorlar

• 64 Luk 2959 üst fiyatlı satılacak diyordu arkadaş, beklemedeyiz bakalım. Üstüne satılamaz da demişti ama şimdilik 128 lik de olsa satılıyor demek ki aradaki 50 $ fark 950 TL olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

Bence Mix2s alın geçin, Asıl üretildiği yerde Mix2s daha pahalı iken burda Mi8 daha pahalı, neden ?
    Anlamıyorum ben de. Çinden getirip satanlarda Mi mix 2s ile Mi 8 aynı fiyatlarda. İthalatçıda Mi8 fiyatları uçmuş durumda. Çin'e baktığında 100$ daha ucuz Mi 8. Kesinlikle fırsatçılık bu. Daha çok ilgi var diye fiyatları şişiriyorlar.

Mi Mix 2s'de çok güzel model ancak Mi 8 daha güncel özelliklere sahip.
    Amoled ve daha büyük ekran, Quick Charge 4.0+, Daha gelişmiş kamera özellikle ön kamera farkı, Dual GPS, Gelişmiş yüz tarama, Daha iyi pil süresi sunuyor Mi8. Bu şartlar altında gidip Mi Mix 2s'de almak içime sinmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.