Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★ (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.889
Cevap
148
Favori
761.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    fanboy falan değilim, bu konuda cihaz hakkında en çok eleştirisi olanlardan biriyim. kablosuz kulaklığa paran yetmiyorsa amiral gemisi almazsın, 3.5mm jacklı telefon alırsın. Saçmaladığım falan yok yani ne amaçla telefon aldığınızı bilmeden aldığınız için oluyor bunlar. Hatta ben telefonun pilinden kendi kriterlerime göre memnunda değilim baştan alırkende olmayacağımı bilerek aldım. Hatta alırken kasımda mate 20 pro serisine atlamak üzere aldığımı dahi yazdım. Boş konuşuyorsunuz teknolojiyle alakanız bile yok. Evet hepiniz ala adamlarsınız ama bütün dünyanın teknolojiyi yürüten firmaları manyak ve sizleri 3.5mm jackten mahrum bırakıyorlar. Telefona kaç gram ağırlık getirdiğini veya pilin tasarımında alanını kısıtladığını falan biliyormusun acaba?
    Yani işte neyse öğren bunları sonra eleştirirsin.
  • Kogane kullanıcısına yanıt
    Aynı GPS sorunu bende de var. Miui 10 china rom linkini paylaşır mısınız mi 8 için

Fastboot olanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Aynı GPS sorunu bende de var. Miui 10 china rom linkini paylaşır mısınız mi 8 için

Fastboot olanı

Fastboot olanı

• drgray kullanıcısına yanıt
    Baştan beri okuyorum mesajları zaten, ürünü sizden almayacağım zaten... Yada sizin sattığınızı iddia etmedim. Fikrinizi sormak için yazdım 1 aydır Türkiye’de telefonlar zaten diyince belki fikir sahibi olup foruma ve benim gibi merak edip güncel Bilgi almak isteyen kişileri aydınlatırsınız diye düşündüm ki keşke düşünmeseymişim söyleyiş tarzınız hiç hoş değil ayrıca forum içi ahkam kesmek ne zamandan beri bu şekilde basitleşti oda ayrı bir durum. Zaten konuyu takip ediyorum güncel bir bilgi varsa diye sordum. Ayrıca genelleme yapmak istiyorsanız o diğer Kişiler dediğiniz arkadaşlara bunu beni alıntılayarak yapmanız gerekmiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Artık bu konuya girdiğmde ürün Türkiye'ye ne zaman gelecek ve fiyatı ne olacak sorusunu görmekten bayıldım. Biraz hakikaten okuyun, araştırın. Siz 1 mesaj yazıp çıkıyorsunuz ama biz sürekli takip ediyoruz konuyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasqutin -- 29 Temmuz 2018; 8:46:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikopter2

Fastboot olanı
    http://bigota.d.miui.com/8.7.5/clover_images_8.7.5_20180705.0000.00_8.1_cn_0dd871d74c.tgz
    Bu fastboot miui 10 developer china.

Yalnız bunu yüklersen Global rom miui 10 çıkana kadar beklemek zorunda kalırsınız. Hatta konu linkini de vereyim kendiniz karar verin.

Ayrıca yine 9'u da vermiş olayım.
    China 9.5.11.0 OEACNFAhttp://bigota.d.miui.com/V9.5.11.0.OEACNFA/dipper_images_V9.5.11.0.OEACNFA_20180703.0000.00_8.1_cn_64c55c8438.tgz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drgray -- 29 Temmuz 2018; 1:41:58 >

• Bu telefonun vücut sar değeri 1.662 W/kg çok yüksek değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: drgray

fanboy falan değilim, bu konuda cihaz hakkında en çok eleştirisi olanlardan biriyim. kablosuz kulaklığa paran yetmiyorsa amiral gemisi almazsın, 3.5mm jacklı telefon alırsın. Saçmaladığım falan yok yani ne amaçla telefon aldığınızı bilmeden aldığınız için oluyor bunlar. Hatta ben telefonun pilinden kendi kriterlerime göre memnunda değilim baştan alırkende olmayacağımı bilerek aldım. Hatta alırken kasımda mate 20 pro serisine atlamak üzere aldığımı dahi yazdım. Boş konuşuyorsunuz teknolojiyle alakanız bile yok. Evet hepiniz ala adamlarsınız ama bütün dünyanın teknolojiyi yürüten firmaları manyak ve sizleri 3.5mm jackten mahrum bırakıyorlar. Telefona kaç gram ağırlık getirdiğini veya pilin tasarımında alanını kısıtladığını falan biliyormusun acaba?
    Yani işte neyse öğren bunları sonra eleştirirsin.
    Şarj girişinide iptal etsinler o zaman, kablosuz şarj çıktı nasılsa, transferide yine wi-fi ile yapsınlar.Romu da kablosuz atalım telefona.3.5 mm jack'lı harika bi kulaklığım var,piyasadaki en kaliteli kulaklıklarda 3.5 mm'lik kulaklıklar.Apple ne yaparsa firmalar onun yaptığı marifetmiş gibi taklit ediyorlar.Apple her yeni özellik eklediğinde kullanıcılardan bir şey götürüp sonra ekstra bir ürün ortaya çıkarıp onu pazarlıyor.Teknolojiyle alakası falan yok bu hamlelerin.Ayrıca kendini burdaki bir çok kişiden üstün görmüşsün insanları tanımadığın halde.Bak artık günümüzde bu elektronik aletler hakkında ahkam kesmek için bir yerlerde birşey olmaya gerek yok.2 tane kelime yapınca kendini bi halt zannetme yani.Herkes herşey hakkında bilgi sahibi.

Konuya dönersek sürekli yeni batarya teknolojileri çıkıyor.Bunları kullanmak varken telefondan özellik kırpıp, peşinden bu özellikleri karşılayacak ürünleri yenilik gibi sunmak çok mu teknolojik bir olay?

Ben gidip bi ton para bayılıp özel kulaklık alıcam, adamlar girişi kaldıracak sonra çeviricilerle uğraşıcam.Telefonun içini boşaltsın madem komple, biz sonra ekleriz bütün parçaları yeterki bataryaya yer açılsın, bahaneye bak.

Mi8 için mi bu romlar

• alikopter2 A kullanıcısına yanıt
    Hayır mi 9 için. Seneye yüklersiniz.
  • Zangieff kullanıcısına yanıt
    sarj girişide yakında iptal olur zaten çok takılma ezilme sen alınma diye bildiğimizi fikrimizi de yazmayalım.
    Neyse zaten daha da yazmıyorum mi8 romu sorana link veriyoruz akabininde adam bu mi 8 rom mu diye soruyor. Bu kalitede muhabbetlerin döndüğü forumda sen idare et ben fazlayım buraya. Herkesten üstün gördüm kendimi, evet kusura bakma alınacaksan da alın zira hiçkimseyle uğraşamıyacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drgray -- 29 Temmuz 2018; 2:51:4 >
  • ne zaman gelecek bu telefonlar acaba tüm modelleri ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drgray

sarj girişide yakında iptal olur zaten çok takılma ezilme sen alınma diye bildiğimizi fikrimizi de yazmayalım.
    Neyse zaten daha da yazmıyorum mi8 romu sorana link veriyoruz akabininde adam bu mi 8 rom mu diye soruyor. Bu kalitede muhabbetlerin döndüğü forumda sen idare et ben fazlayım buraya. Herkesten üstün gördüm kendimi, evet kusura bakma alınacaksan da alın zira hiçkimseyle uğraşamıyacağım.
    Yahu belki adam ilk kez almıştır akıllı telefon.Rom atarken adam heycanlanıyor olabilir, korkuyor olabilir sonuçta ucuz cihaz değil bunlar.Biraz anlayışlı olmak lazım.

Seni küçükken hep öyle giydirdiler galiba eziklik kalmış içinizde biraz

• aykutk A kullanıcısına yanıt
    2'nin altındaysa problem olmadığını okumuştum daha önce bir yerde... ayrıca sorun olsaydı iphone sahipleri ciddi hastalık belirtileri görülürdü.
  • Uzun zamandır bende mi8 almak için bekliyorum ancak yavaş yavaş bu fikrimden vazgeçmeye başladım gerçi kullandığım telefon redmi 5plus hiç sıkıntı çıkartmadı vede memnunun fiyatına göre bu sekmette en iyi telefondu fakat mi8 söylendiği gibi 3000 bin bandında gelirse almak için bir neden tok fiyat çok yüksek niye derseniz telefonda üst sektmette olmassa olmaz kablosuz şarz yok ikincisi toza suya dayanaklı değil yani amiral gemisi diyorsunuz bu özellikler yok ve bu fiyata yaklaşan bir çok telofonda bu iki özellik mevcut şimdi 3000 bin ve üzeri bu telefon çıkarsa biraz daha üzeeine koyup samsung lg huvai gibi markalar alınabilir benim tavsiyem kim bu ürünü satacaksa 2400 ve 2600 bandında bir fiyatla satmalıkı alım nedeni olsun yoksa ixonami sadece alt sekment grubunda ürün satar saygılarımla benimki sadece bir tercih.

• Ulan şu anda mevcut telefonumla tatili geçirmek zorunda kaldim ya, ne diyim sana Xiaomi, bu sene organizasyonda harbiden sağlam sıçtın. Arkadas lansman tarihine bakiyorsun; aradan ne kadar zaman gecmis, telefon çinde bile karaborsa, Xiaomi lider olmak istiyorsa bu sorunu cozmeli süreç inanilmaz uzun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyüp1907 -- 29 Temmuz 2018; 11:30:23 >
  • Ya tatile gitmeden ben de elime almak istiyorum şu telefonu gel vicdansız...

• Konu komediye dönmüş iyi güldüm sabah sabah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKullanıcı Adı -- 29 Temmuz 2018; 12:58:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.