Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★ (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.889
Cevap
148
Favori
761.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gelir elbette çünkü ona da bayağı bir rağbet var.
  • Zangieff kullanıcısına yanıt
    Çok doğru tespistler hocam. Benimde Görüşüm Mi8 ve Mi 6x in Türkiye Garanti li Olanları Çıktığında ikisi Arasında Karar Vermek. 128 GB mi 8 e 3000 siniri koydum mi 6 dan fazla artisi yok daha yuksek fiyatla çıkarsa 6x e yonelecegim onuda begendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GROBOCOP kullanıcısına yanıt
    64GB için
    Fiyat konusunda resmi distribütör ile aralarında olay oluyor sanırım. Hatta xiaomi servisin başka cihazlara parayla bakmama meselesi bu firmayla aralarındaki problem yüzünden diye anladım. Bu firma büyük bir firma xiaomi ile alakası yok avrupa bazlı bir firma. Kendisi satmıyor ama sattığı kişilere fiyat ve garanti konusunda fiyat koyuyor ki seneyede getirdiğinde satabiliyor olsun.
    Resmi dist daha pahalı satmak istiyor olabilir. Eğer öyleyse yazık valla türkiyede tlf alan insanlara. Zaten fahiş vergiler yüzünden telefonun baz fiyatı katlıyorken kar konusunda da fahişçilik peşinde koşarlarsa olan kendilerine olur sonunda. 2500-3300 olsa garantisiz cihaz alırım hemen. 800 lira büyük para.
  • Az önce Xiaomi Türkiye distribütörü EVO BT ile görüştüm. Tarih vermek istemiyorlar ama resmi satışın tahmini 1 ay sonra başlayacağını söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allaturcha -- 27 Temmuz 2018; 16:2:16 >
  • Mi 9 sızıntıları başlar o tarihe

• Artık çok sıktı, ithalatçı falan demeyip, alacağım hemen. Hadi hepsiburada. En çok sana güveniyorum. Göster kendini
  • quote:

Orijinalden alıntı: drgray

Daha önce turkiyede kontrolden 23'ünde çıkacak olan cihazlar kontrolden bugün çıkmış belgeleri 4 gün gecikme ile onaylanmış. Yarından itibaren ithalatçı garantili satışları başlar diye tahmin ediyorum. Fiyat 2799 veya 2899 demiş idim, kurdaki değişimden ötürü 2949 olacak yalnız bu fiyat tavsiye ettikleri fiyat bunun altına da satan olur diye düşünüyorum. Bu firma toptan ithal edip sizin o ithalatçı garantili dediğiniz yerlere mal veren firma. Cepport bunlardan mı alıyor bilmiyorum, olayın detayını çok öncesinde anlattım merak eden dönüp okusun bana soru sormasın. Bugün yarın n11-hepsiburada gibi yerlerde görmeniz olası.
    Bunlar çıkınca malum sitedeki dükkanlardan satılan garantisiz cihazların fiyatlarıda 200tl civarı esneyecektir diye düşünüyorum.
    İthalatçı garantisi ile alakalı bir bilginiz var mı? Mi mix 2s gibi KVK garantisi altında olacaksa resmi distribütörü beklemeden alacağım. KVK ya Genpa'dan daha çok güvenim var şahsen.

• 2 hafta sonra dubai'de olacağım orada 1600 dirhem'e (2.000 tl civarı + pasaport masrafı) alınabiliyor. Garantisiz yurtdışı almaya değer mi yoksa bekleyip burada mı almalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drgray

Daha önce turkiyede kontrolden 23'ünde çıkacak olan cihazlar kontrolden bugün çıkmış belgeleri 4 gün gecikme ile onaylanmış. Yarından itibaren ithalatçı garantili satışları başlar diye tahmin ediyorum. Fiyat 2799 veya 2899 demiş idim, kurdaki değişimden ötürü 2949 olacak yalnız bu fiyat tavsiye ettikleri fiyat bunun altına da satan olur diye düşünüyorum. Bu firma toptan ithal edip sizin o ithalatçı garantili dediğiniz yerlere mal veren firma. Cepport bunlardan mı alıyor bilmiyorum, olayın detayını çok öncesinde anlattım merak eden dönüp okusun bana soru sormasın. Bugün yarın n11-hepsiburada gibi yerlerde görmeniz olası.
    Bunlar çıkınca malum sitedeki dükkanlardan satılan garantisiz cihazların fiyatlarıda 200tl civarı esneyecektir diye düşünüyorum.
    Haberin kaynağı nedir acaba güvenilir mi yani 1 hafta içinde kesin satışa çıkar diyebilirmiyiz ( ithalatçı kvk genpa garanti farketmez )

• quote:

Orijinalden alıntı: Rampage

2 hafta sonra dubai'de olacağım orada 1600 dirhem'e (2.000 tl civarı + pasaport masrafı) alınabiliyor. Garantisiz yurtdışı almaya değer mi yoksa bekleyip burada mı almalıyım?
    Gideceğin zamana kadar bekle bakalım. Arada 200 300 fark olursan değmez. Ama 700 800 fark varsa risk almaya değebilir.. Tr fiyatını görüp hareket etmeli.. Ben de Ukrayna yapcam, beklemedeyim..

• quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

Gideceğin zamana kadar bekle bakalım. Arada 200 300 fark olursan değmez. Ama 700 800 fark varsa risk almaya değebilir.. Tr fiyatını görüp hareket etmeli.. Ben de Ukrayna yapcam, beklemedeyim..

Alıntıları Göster
    Bende buradan bir satıcıdan 64 GB olan modeli pasaport kayıtsız 2.800 TL'ye alacaktım. 2 hafta içinde büyük ihtimalle Yunanistan'a gideceğim. Telefonu Yunanistan'dan daha uyguna denk getiririm umuduyla bende telefonu satın alma işini o zamana bıraktım.
  • Seni beklemekten yılmadım, yılmayacağım...
  • İkisinede bakmak istiyorum.★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★

• FenBah F kullanıcısına yanıt
    Haberin kaynağı Gluteus Maximus
  • Eğer bu telefon 3000 TL'den başlarsa YAZIKLAR OLSUN

BURADA FANBOYLAR ŞİŞİRİYORLAR OLMAYACAK FİYATLARA ÇIKARIYORLAR TELEFONU

256 gb versiyonu 3.200 bandında olursa alıcam telefonu

• Neresi hocam bizde soralım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100$ pahalı olan mix2s 3200 den geliyorsa bu telefonun hakkı max 2700-2800 olmalı 6-64 için diyorum. Ama yukardaki arkadasın da dedigi gibi birileri telefonu arşa çıkardı +3000 gelecek gibi duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az kaldı mate 10 pro alacam, gelecekse gelsin şu telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omegafi -- 27 Temmuz 2018; 22:42:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BPG2004

100$ pahalı olan mix2s 3200 den geliyorsa bu telefonun hakkı max 2700-2800 olmalı 6-64 için diyorum. Ama yukardaki arkadasın da dedigi gibi birileri telefonu arşa çıkardı +3000 gelecek gibi duruyor.
    Olması gereken fiyatı gayet iyi söylediniz hocam. Şu kurla Mi Mix2s 3299 a geliyosa Mi 8 100 dolar ucuza gelmelidir.
  • Gelsin artık......
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.