Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★ (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (6 Mobil) - 5 Masaüstü6 Mobil
5 sn
13.889
Cevap
148
Favori
761.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Global ROM yükledim ama ayarlarda yüz tanıma seçeneği yok. Ayrınca varsayılan mail uygulamasıda yok, direk gmail yüklü geldi. Çin rom u dahamı iyiydi ne?
  • Kogane kullanıcısına yanıt
    Aynısını mı note 3 te yaptılar ilk romda yüz tanıma vardı şimdi yok aylardir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kilit açık mıydı hocam, nasıl yükledin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6676929F0

Kilit açık mıydı hocam, nasıl yükledin?
    Aynen hocam alır almaz unlock başvurusu yapmıştım, 2-3 gün önce açıldı kilit. Daha sonra bu akşam unlock işlemini yaptım.
    Unlock yaptıktan sonra telefonda ne var ne yok gidiyo, sistemi baştan kuruyo, telefon açılınca sıfırdan ayarları tekrar yapıyosunuz (dil seçimi, wifi ye bağlanma vs.)
    Daha sonra fastboot programı ile yukarda linki verilen yerdeki global rom u indirip flashladım.
    Global rom olarak açıldı ama yüz tanıma yok ne yazıkki, bayada kullanıyodum halbuki. Onun dışında başka farklılık göremedim şimdilik.

Saçma sapan çince Mi uygulamaları yüklü olarak gelmiyor. Sadece 1-2 tane mi uygulaması yüklü geldi (Mi cloud, mi drop falan).
    Onların yerine default Google uygulamaları yüklü geliyo (Play zımbırtıları, Gmail vs.)

Hocam teşekkür ederim. Benim daha 10 günüm var. Belki o zamana kadar yeni sürüm de gelir. Hiç indirmeye uğraşmayım.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dortluk

Mi 8 ukrania fiyatları (mi 8se değil)

32 lik 2700tl

128 lik 3100 tl

256 3450 tl

170 pasoporta kaydı

11.11 de N11 den bişey düşüremezsek yılbaşı alırım
    Bende yakında Ukrayna ya gidebilirim. Lviv ve kiev e.. Acaba 3100 e alsam mi bilemedim..

• Yuz tanima olmazsa olmaz diyenler icin bolgeyi cin yapin yüz tsnima gelecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekin0x

Yuz tanima olmazsa olmaz diyenler icin bolgeyi cin yapin yüz tsnima gelecektir
    Aynen hocam çok sağolun bölgeyi Hong kong yapınca yüz tanıma geldi.

• mikailc78 kullanıcısına yanıt
    128 gb olanı Zeytinburnunda bir telefoncu dan 2.800 TL ye aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

Bende yakında Ukrayna ya gidebilirim. Lviv ve kiev e.. Acaba 3100 e alsam mi bilemedim..

Alıntıları Göster
    Kayıtsız 3100 sence de fazla değil mi hocam ? En azından Tr fiyatını gör derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekin0x

Yuz tanima olmazsa olmaz diyenler icin bolgeyi cin yapin yüz tsnima gelecektir
    Bilgi için teşekkür ederim. Fakat ileride güncelleme ile bölge Türkiye olsa da yüz tanıma aktif hale gelir mi? Yoksa hep böyle mi kullanmamız gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: exclbr

Kayıtsız 3100 sence de fazla değil mi hocam ? En azından Tr fiyatını gör derim.

Alıntıları Göster
    Vergi iadesi oluyor tax free adı altında. Bakalım bekleyeceğiz, bir türlü fiyatı netlik kazanıp çıkmadı. Talep varken adamlar yüksek fiyattan satacaklardir. Hele ki hepsi burada 3699 derse şaşırmayın..

Daha zaman var gideceğim tarihe.. Çıkarsa ne ala, çıkmazsa düşüneceğim artık.. Olmadı honor 10 a dönerim.. Asus u sildim kafamdan..

• quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

Vergi iadesi oluyor tax free adı altında. Bakalım bekleyeceğiz, bir türlü fiyatı netlik kazanıp çıkmadı. Talep varken adamlar yüksek fiyattan satacaklardir. Hele ki hepsi burada 3699 derse şaşırmayın..

Daha zaman var gideceğim tarihe.. Çıkarsa ne ala, çıkmazsa düşüneceğim artık.. Olmadı honor 10 a dönerim.. Asus u sildim kafamdan..

Alıntıları Göster
    Bence 3699'un şuan kabul edilebilir hiçbir yanı yok hocam.

Tax ile kaça geliyor acaba ?

Asus 5z 3300 e inerse Honor 10'dan daha iyi seçenek olabilir bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: koyumavi12345

S9+ yerine biraz daha koy p20 pro alirim diye dusunup bugun gidip p20 pro inceledim.mi8 in geldigi de yok gelecegi de,bende soğudum.
    p20 pro ne bakımdan önde hocam ben de bakıyorum da.
  • Fena değil fiyat.

Yorumları bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: exclbr

Bence 3699'un şuan kabul edilebilir hiçbir yanı yok hocam.

Tax ile kaça geliyor acaba ?

Asus 5z 3300 e inerse Honor 10'dan daha iyi seçenek olabilir bence.

Alıntıları Göster
    Asus a o kadar para vermek cok mantıklı gelmiyor bana.. Prosuz p20 de radarimda.. Bakalım artık nasipte ne var. Tax free ile kaça geliyor şuan bilmiyorum. Anca oraya gidince belli olur

• Global ROM'un pil performansı nasıl?, Ayrıca Netflix var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Global ROM'un pil performansı nasıl?, Ayrıca Netflix var mı?
    Pil peformansını çok deneyemedim normaldede çok dikkat etmiyorum zaten. Ama netflix yüklenebiliyo. Google store dan değil ama apk ile

Apk ile zaten yüklenebiliyordu ama HD çözünürlük vermiyordu. Store'dan yüklenememesi büyük sorun Global ROM'da...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.