Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★ (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.889
Cevap
148
Favori
761.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam letgodan bulmuştum şimdi linki göremedim. Zeytinburnu 58.bulvar daki simit sarayının karşısındaki sokak içinde Zeki iletişim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • exclbr kullanıcısına yanıt
    mix2s daha mı iyi niye?
  • Arkadaşlar konuyu baya okudum ama tam aradığım şeyi bulamadım . yardımcı olan olursa çok sevinirim.

Kurban bayramı civari çin den arkadaşım gelicek ve ona mi8 ya da mi8 EE getirtmeyi düşünüyorum ama malum sorun kayıt işlenmi . Arkadaşımın pasaportu dolu ve beim de pasaportum yok . imei atma veya kopyalama işlerimini becerebilir miyim ? nasıl yapabilirim ? ya da yapılıyor mu ? eski bi tel bulabilirim evde var onun imei ni atabilir miyim ? Eğer yapılmıyorsa artık böyle işlemler hiç almamayı düşünüyorum.

Yardımlar için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: drgray

Haberin kaynağı Gluteus Maximus

• 2 hafta önce 3500TL'den bahsediliyordu, şimdi 3000TL oldu. Güzel gelebilir fakat aslında bu fiyat da çok yüksek. Xiaomi'nin 2699 Yuan'dan satışa sunduğu ve sunacağı iki telefonu inceleyelim.

Mİ MİX 2 > 6GB RAM - 128GB ROM > 2699 Yuan - 2600TL (28.07.2018 En Düşük Fiyat)
    Mİ 8 > 6GB RAM - 64GB ROM > 2699 Yuan - 3000TL ???

Görüldüğü gibi satış fiyatları aynı olan iki telefondan birisi 2600TL'ye satılırken, diğeri için 3000TL konuşuluyor. Neden? Daha pahalıya mı alıyorlar? Hayır.

2600TL'lik bir fiyattan kar elde edilebiliyorsa, Mİ 8'in fiyatı popülerlik faktörünü de hesaba katarsak 2700TL'yi geçmemelidir. (6GB/64GB)

Karamsarlığa kapılmayın, F/P canavarı geliyor.

• Gentkhan G kullanıcısına yanıt
    +1 bende de iki cihaz var boşta

Kimlik ile gidilebilen ülkelere gidersen de kimlik üzerinden kayıt yaptırabilirsin e devletten.

Ama kayıt yapılacak kimlik yeni kimlik olacak ve yurt dışına giriş çıkışı olacak.

Yani fiyat farkına gezi yapabilirsin.

@Gentkhan, Batum'a giriş-çıkış yapan arkadaşınız varsa, belge+nüfus cüzdanınız ile de cep telefonu kaydı yapılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyibe -- 28 Temmuz 2018; 8:38:48 >
  • Geçmiş sayfalarda mi mix 2s in 520 mi 8 in 420 Usd olduğu yazıyordu. Bu fiyatlara nerede satılıyor bilen var mı? Aliexpress ile tradingshenzen sitelerine baktığımda mi 8 450 Usd civarında mi mix 2s ise aliexpress te 475 e tradingshenzhen de 510 Usd ye satılıyor. Yani 2 siteyi karşılaştırınca mi 8 450 mi mix 2s 475 civarına bulunabiliyor. Mi 8 için en ucuz nerede yurtdışında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: new_yorker

Geçmiş sayfalarda mi mix 2s in 520 mi 8 in 420 Usd olduğu yazıyordu. Bu fiyatlara nerede satılıyor bilen var mı? Aliexpress ile tradingshenzen sitelerine baktığımda mi 8 450 Usd civarında mi mix 2s ise aliexpress te 475 e tradingshenzhen de 510 Usd ye satılıyor. Yani 2 siteyi karşılaştırınca mi 8 450 mi mix 2s 475 civarına bulunabiliyor. Mi 8 için en ucuz nerede yurtdışında?
    Mi8 6/64 GB yurtdışında en ucuz Çin'de. 2699 yuan yani yaklaşık 2.000 TL'ye tekabül ediyor ediyor.

• Bikaç sayfa önce Global ROM a geçtiğimi söylemiştim. Dün farkettimki GPS tamamen çalışmıyor bu romda. Yani çalışıyor ama o kadar kötü sonuç veriyoki nerdeyse başka şehirde gösterecek beni. Kilitlenmesi dakikalar sürüyo vs. Bende MIUI 10 8.7.26 çin beta versiyonunu kurdum. Gps sorunu düzeldi. Batarya performansı arttı bende MIUI 9 a göre. Tek sıkıntı mi cloud bir türlü sync olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hamemo

Mi8 6/64 GB yurtdışında en ucuz Çin'de. 2699 yuan yani yaklaşık 2.000 TL'ye tekabül ediyor ediyor.

Alıntıları Göster
    Çinde mi mix 2s ne kadar acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: new_yorker

Çinde mi mix 2s ne kadar acaba?

Alıntıları Göster
    3099 yuan

item.mi.com
    小米MIX 2S立即购买-小米商城
    https://item.mi.com/product/10000085.html

• ★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★

Resmi garantili satışa 2 hafta varmış beyler

• arkadaslar xiaomi mi6 kullaniyorum hepsiburadadan ithalatci garantili almistim. Simdi kardesime mi8 bakiyorum da turkiyede resmi xiaomi garantili olsrsk gelecek mi?

• Arkadaşlar spigen kabloyla note8 i tv ye bağlıyorum bu telefonda destekliyormu bu olayı .

• quote:

Orijinalden alıntı: There and Back Again

arkadaslar xiaomi mi6 kullaniyorum hepsiburadadan ithalatci garantili almistim. Simdi kardesime mi8 bakiyorum da turkiyede resmi xiaomi garantili olsrsk gelecek mi?
    Gelicekte agustos ortasi diyorlar :(

• murat8361 kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen hayır MHL özelliği olması lazım diye biliyorum direk tak çalıştır olması için ve bu Mix2s'de yok muhtemelen Mi 8'de de yoktur tabii ki telefonu olanlar şu uygulamayı indirip denerlerse kesin ne olduğunu bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallen Angel by A.C

Gelicekte agustos ortasi diyorlar :(

Alıntıları Göster
    resmi xiaomi garantili olarak nereye gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: dead311

Muhtemelen hayır MHL özelliği olması lazım diye biliyorum direk tak çalıştır olması için ve bu Mix2s'de yok muhtemelen Mi 8'de de yoktur tabii ki telefonu olanlar şu uygulamayı indirip denerlerse kesin ne olduğunu bilirsin
    Bu özellik yoksa gerçekten çöp benim için bu telefon .

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.