Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★ (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.889
Cevap
148
Favori
761.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    nerden almıştınız 128 gb mi 64 gb mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaggeredByRuhtan

sadece tahmin parmak izi okuyucusu parmağınızı okuyor mu tarıyor mu ?
    Okuyor hocam. Parmak izi okuyucusuna parmağınızı götürün titreşimi hissetiğinizde elinizi çekin diyor. Parmağımı okutuyorum parmak izimi algılayıp ekrandaki parmak izi işareti koyulaşıyor, telefon titriyor ama sonra öyle kalıyor. Birkaç dk sonra demin bahsettiğim hata ile bir önceki menüye dönüyor.
  • Cami getiren kan emiciler fırsatçılıklarını görüp gidip garantisiz mi 8 alıp bunlara para kazandıracağıma P20 alarak bu defteri kapattım dostlar mi 8 hep içimde ukte kalacak ama kurlar yüzünden bulduğunuz cihazı alın geçin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sadece tahmin parmak izi okuyucusu parmağınızı okuyor mu tarıyor mu ?
    Hocam parmağın farklı noktalarını da algılasın diye birkaç kere parmağı değdirip çekmek gerekiyormuş. Ben parmağı bir kere değdirip bekliyordum. Sıkıntı oradan kaynaklanıyormuş. Sıkıntı çözüldü hocam. Yardımınız için teşekkürler.
  • quote:

nerden almıştınız 128 gb mi 64 gb mi ?
    Beni alıntılamamışsınız ama bu soruyu bana sordunuz sanırım. Kipa'dan aldım. 128 GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramzeyu

P10 u satıp mi 8 P20 ya da mate 10 pro almayı düşünüyorum, ne önerirsiniz??

Mi 8 artıları

3d yüz tanima

Snapdragon 845

6ram

Amoled ekran always on

Hdr ekran

Düşük güç tüketimi

mate 10 pro artıları

4000 batarya ya P20 de 3400

Oled ekrana P20 de IPS

6GB ram e P20 de 4

IPX7 ye P20 de IPX3

P20 artıları

Daha yeni ve güncel bir telefon

Tek elle kullanılabir

Kamerası bir nebze daha iyi

Eksileri karsilastirma

mi 8 ve mate 10 pro büyük telefonlar, mi 8 de garanti tartışılır, Huawei ler şu anda Türkiye garantili ve de daha ucuz, Huawei lerde ekran jelatini kılıf çıkıyor mi 8 de kaliteli iyi bir şey için ayrı para vermen gerekli, mi 8 kamera iyi ama Huawei ler daha iyi, performans mi 8 kesinlikle daha iyi, mi 8 de suya toza dayanıklı ipx sertifikası yok Huawei lerde var, yüz tanıma mi 8 de daha gelişmiş ama ben p10 da da yüz tanıma kullanıyorum onda bile çok stabil ve düzgün çalışıyor,başka da aklıma gelen bir şey yok

Yani kafam çok karışık migros tan mi 8 alacaktım kara borsa olmuş aynı şey mi 6 da da başıma geldi o yüzden p10 aldim pişman değilim sadece daha yeni kamerada odaklanma sorunu oldu garantiye yollayacam ama cihazdan soğudum, telefonlar zamlanmadan model yukseltiyim diyorum, mi 8 in hb deki satış rakamları abartılı geliyor bana 128 lik 3400 bile fazla dedim ama malum kur
    Bende Mi 8 ve Mate 10 Pro arasında çok gittim geldim. Eğer ilk satışa çıktığı zaman ki 3099 liraya denk getirebilseydim mi 8 alacaktım ama denk getiremedim. Dolar kuruda aniden zıplayınca tekrar stoklara giren Mi 8 lerde zamlanınca Mate 10 Pro aldım.

Evimizde 3 tane Xiaomi telefonu var. Mi 5 Prime - Red Mi 5 Plus ve Mi 6. Daha önce kullandığım telefonsa LG G3.

Şunu kesinlikle söyleyebilirim bu 3 marka arasında arayüzü en akıcı telefon Xiaomi, kullanım kolaylığı açısında en iyisi LG. Huawei daha yeni kullanmaya başladığım için pek birşey diyemeyeceğim.

Ama ilk izlenimlerim arka kamerası hakkını veriyor, ön kamerası ise güzel görünümlü ama tadı bozulmuş bir yaş pasta gibi. Yani tamam net çekiyor ama bir garip çekiyor ben beğenmedim. İlk şarjımda şarjım % 22 ye indiğinde 6 saat ekran süresi aldım. İlginçtir ki Red Mi 5 Plusla 8 saat ekran süresi yakaladık. Onunda şarjı çok iyi gidiyor.

Mi 8 in kamerasının çok iyi olduğu söyleniyor. Şarj konusunda çok gidiyor diyende var az gidiyor diyende.

Umarım kafanı karıştırmamışımdır

• quote:

Orijinalden alıntı: hamemo

Beni alıntılamamışsınız ama bu soruyu bana sordunuz sanırım. Kipa'dan aldım. 128 GB

Alıntıları Göster
    Merhaba, Mi 8 i hangi kipadan aldınız fiyatı nekadardı ?

• tyler.durden1907 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bende mi8 in beyazını almak istiyorum.

Sizce nasıl beyaz ? Diğer renklerle yanyana bakma şansınız oldumu acaba ?

Normalde öndeki çerçeveninde beyaz olması lazım mi mix2 deki gibi. Ama mi8 de ön siyah arka beyaz. Kötü durmuyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allaturcha -- 12 Ağustos 2018; 3:54:37 >
  • marcoreuss kullanıcısına yanıt
    Sevmeyeceğim bir telefonu sırf ikinci el pazarı olsun diye alacağıma Xiaomi alır koleksiyon yaparim

• quote:

Orijinalden alıntı: neo01470

Merhaba, Mi 8 i hangi kipadan aldınız fiyatı nekadardı ?

Alıntıları Göster
    Kurtköy Viaport Kipa'dan aldım. Daha önce stok yoktu. Sonradan 1 adet gold, 1 adet beyaz gelmiş. Beyazını ben aldım, goldunu arkadaş aldı. Fiyatı 3339 TL.
  • Ankara panora kipa’dada 3.400 e var 128 liği.

Bende almayı düşünüyordum ama , malum ekonomik kriz yüzünden vaz geçtim, iphone 6 plus ımın pilini değiştirip kullanmaya devam

• ★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★

Arkadaşlar telefonu yeni aldım ana ekranı en sola çekince kısayol ekranı geliyor bir türlü kapatmadım sinirlerimi bozdu bu ekranı nasıl kapatacağız ne olur yardım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnat_HiFi

Ankara panora kipa’dada 3.400 e var 128 liği.

Bende almayı düşünüyordum ama , malum ekonomik kriz yüzünden vaz geçtim, iphone 6 plus ımın pilini değiştirip kullanmaya devam
    Şimdi geldim sordum stokları bitmiş

• Arkadaşlar bende bursa da deniz telekom dan 128 gbyte olanını 3800 tl ye aldım ama elimde olan mi mix 2 yi 2000 tl ye ona verdim

Cihax gerçekten çok hızlı ve şık duruyor.

Firmanın elinde beyaz olan 128 gbyte bir tane daha var

• Bana yardım edebilecek var mı 2 üst mesajdaki sorum ile ilgili

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WebServisi

Şimdi geldim sordum stokları bitmiş

Alıntıları Göster
    Dün öğlen vardı valla, demekki satılmış hemen

• onti kullanıcısına yanıt
    Settings'ten Home screen & Recents'a gelip App Vault'u kapatın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnat_HiFi

Dün öğlen vardı valla, demekki satılmış hemen

Alıntıları Göster
    Evet hocam dün satılmış hepsi sistemden baktırdım sağlık olsun

• arkadaşlar mi8 128 gb aldım bir türlü kamera ile tuş kilidi açmayı beceremedim nasıl oluyor yardımcı olan var mı

• Op6 ile mi 8 arasinda gitgel yaşiyorum. Objektif olarak bir fikir verecek varmi? Suanki cihazim iph5s hangisini alirsam alayim hayli hayli beni götürecek maksatim 3-4 yil gitmesi avrupadan hediye gelecek.

• 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.