Şimdi Ara

*** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları *** (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.648
Cevap
103
Favori
643.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Xiaomi Mi 8 Lite Kılıf - Mave Soft Doku Darbe Emici Silikon Kılıf - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/xiaomi-mi-8-lite-kilif-mave-soft-doku-darbe-emici-silikon-kilif-P301629255

bunu aldı forumdan çok kişi bende de var. kamerayı koruyor ekranla aynı hizada ekranı korumaz

• efekentli09sf E kullanıcısına yanıt
    Ben bu şekilde bağlandığımda görüyor. Telefon destekliyor yanı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Lenovo Y500 SLI
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Anladım o zaman daha kalın birşey almamı mi tavsiye edersiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arka kamera neden insanlara hep makyaj yapıyor az da olsa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jagenhagar -- 14 Ocak 2019; 8:53:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    n11'dekilerin yorumlara bakıyorum kenarlarda boşluk kalıyormuş ya da çok parmak izi oluyormuş vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion20

Mi 8 lite rakip çıkacak denilen redmi note7'nin 128-6 versiyonu olup olmayacağını duyan var mı?
    Şuanda tanıtılmadi, en fazla 6-64 Gb olan versiyon var. Belki Pro modelinde böyle bir hafıza da koyarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Referanslarım
  • Hafıza kartı desteği vardır muhtemelen gerek yok 128gb a bence

• nnexium N kullanıcısına yanıt
    Çift hatlı olunca 2. hat yerini hafıza kartı için artırılabilir olarak yazıyorlar, muhtemelen özellik var diyeceklerdir. Uzun vadeli kullanmak isteyenler için, kurulan programlarla telefonun kendi hafızası dolmaya başladığında extra takılan hafıza kartı işe yaramıyor maalesef. Ancak 128'den ziyade 6 GB ram olması önemli, 64 versiyonlar 4-64 şeklinde oluyor genelde.

• nnexium N kullanıcısına yanıt
    6-128 modelde kesinlik yok şuan benim bildiğim sizin duyumunuz var mı? ve 3-4 aya gelse bile ilk fiyatlar abartılı yüksek oluyor en az 6 ay beklemeyi göze almak lazım
    https://www.zoreaksesuar.com/xiaomi-mi-8-lite?ps=2

Zore koruyucular nasıl acaba kullanan var mı ?

Diğer seçenekte blitzpower;

urun.n11.com
    Xiaomi Mi 8 Lıte (2 Adet) Blıtzpower Nano Ekran Koruyucu - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/xiaomi-mi-8-lite-2-adet-blitzpower-nano-ekran-koruyucu-P301284325

alan bir arkadaş buraya köşeleri tam kapatmıyor yazmıştı, n11 yorumlarında da 1-2mm boşluk kaldığından bahsetmişler.
    Fotoğraf atabilecek var mı ?

• Arkadaşlar iyi günler GittiGidiyor da ser_ren den alan varmı 128/6 GB mavi modelini almayı düşünüyorum da veya başka uygun fiyatlı onerebileceginiz satıcı varmı

• scorpion20 kullanıcısına yanıt
    Pro modeli için açıklama yok şuan, bence bir kaç aya en geç açıklanır diye düşünüyorum, 6 64 e bile razıyım bana yeter ama ben fiyat bandının mi 8 lite çıkış fiyatları gibi olacağını düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: invadersmustdie

kenarları da tam kapatan bir koruyucu önerisi var mı ?
    n11'dekilerin yorumlara bakıyorum kenarlarda boşluk kalıyormuş ya da çok parmak izi oluyormuş vs..

5D koruyuculara bakacaksınız o zaman hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bir sevdadır Trabzon. Yoroz'undan başlayıp Ziganasında bitmeyen
  • Merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım,ilk izlenimlerim bu telefon geçekten çok güzel. N11den aldım algötür isimli dükkandan 1646,90 tl tuttu.Parasının fazlasıyla hakkını veriyor 64gb/4gb ram olan versiyonu, umarım hayal kırıklığına uğratmaz.Sormak istediğim bir soru var şuan android 9 kullanabilen var mı? bana daha gelmedi yada ne zaman gelir güncelleme?

asus zenfone 5 ekranını gördüyseniz onun kadar var mı?Dehşet bir parlak keskin ekrana sahip.Xiaomi modellerini teşhirde bulmak sorun.En yakon vatan var ve xiaomi yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: invadersmustdie

https://www.zoreaksesuar.com/xiaomi-mi-8-lite?ps=2

Zore koruyucular nasıl acaba kullanan var mı ?

Diğer seçenekte blitzpower;

https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/xiaomi-mi-8-lite-2-adet-blitzpower-nano-ekran-koruyucu-P301284325

alan bir arkadaş buraya köşeleri tam kapatmıyor yazmıştı, n11 yorumlarında da 1-2mm boşluk kaldığından bahsetmişler.
    Fotoğraf atabilecek var mı ?
    Blitzpower fiyatına göre gayet iyi,çizilmelere karşı korur sanıyorum..Ön koruyucu;1mm belki küçük ancak doğrusu bu,çerçeve ile birleşen koruyucu çok kolay deforme olur..Arka koyucusu ise 2mm kadar küçük..Uygulaması oldukça kolay.

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.