Şimdi Ara

*** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları *** (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.648
Cevap
104
Favori
633.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Demek istediğim 20-30 lira daha ucuz diye her dükkandan cihaz alınmaz. Biraz araştırmak lazım.
    Türkiye garantili olmayan her cihazda aynı sorun ile yaşanabilir ama bezen de dediğiniz gibi olabiliyor.
  • 128/6GB için iyi bir fırsat gibi görünüyor 75 TL'ye varan da worldpuan var.
    Önümüz yılbaşı 10 gün var belki özel indirimler ile biraz daha ucuzlar bakalım.
  • Merhaba arkadaşlar. ben de n11 den 128 gb/gb'yi aldım. 2030 Tl idi ben aldığımda 30 tl daha düşmüş. Nasip bazı şeyler. Neyse. bugün telefonu kullanıyorum ahize sesi çok az geliyor bana konuşmalarda bende mi problem var yoksa telefonda mı acaba? Ya kbb ye gidicem ya iadeye :)
  • Migros da bugün fiyatlarda indirime gitmiş Mi 8 Lite 128/6GB 2199 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsw

Migros da bugün fiyatlarda indirime gitmiş Mi 8 Lite 128/6GB 2199 TL

Yalnız düne göre hb'da 64 gb olan model arttı. 128 lik model ise sabit sayılır. Dün sabahki fiyatlara gelirse birini almayı düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rechno kullanıcısına yanıt
    Benim sipariş gönderilmedi, sözde en geç 20 Aralık Perşembe kargoda yazıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefoncuda 128-6 2100 TL. Yarın gidip bir bakıcam. Poco mate20 lite derken fiyat dolayısıyla bunda karar kıldım. Üzmez inşallah. Eski telefonum G3
  • bugsymaloone kullanıcısına yanıt
    1750 şu an 64 nesi arttı hbnin kendisi de 1799a satıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 20 Aralık 2018; 20:47:45 >
  • Espa kullanıcısına yanıt
    ben de aynısını aldım,aynı yerden.kırmızı renk.(renk çok güzel ve kılıf güzel oturdu.kamera koruması da iyi(kıl payı kurtardı,biraz daha yüksek olabilirmiş.),ayrıca ekran koruyucuyla birlikte sipariş etmiştim,biraz ufak geldi,koruyucu.
  • siz memnun kaldınız mı hocam?
  • utkukaraman kullanıcısına yanıt
    konuşurken,ses tuşundan(yandaki tuşlar)sesi yükselt.
  • Eşim için tavsiye üzerine aldım(sağolsun D:H;den bir arkadaş önerdi,2.000 tl.altı telefon klasmanında ).,hoporlör sesi güzel.kameraları beğendim.video çekim güzel(ses-görüntü)bence,1700-1800 bandında parasını hak ediyor.Çok zarif ,kırmızı kılıfla çok klass durdu.Yalnız eşim kullandığı için fazla bilgi veremeyeceğim,ahize seslerinin iyi olduğunu söyledi.Ben tavsiye ederim.
  • Merhaba, telefonu alırken huwaei mate 20 lite arasında kalan olmuştur illaki bende öyle bir karasızlık içersindeyim huwaei'nin ekranının ne olduğu belirsiz gorilla glass değil o yüzden bu telefonu almayı düşünüyorum tavsiye ediyormusunuz arkadaşlar.
  • Bence kimse bu telefonu daha keşfedemedi. Bu fiyat bandında fiyat performans konusunda rakipsiz ve çok güçlü. Bir üst seviyeye çıkayım deseniz vereceginiz para en az 2700 civarı o da sorunlu pocophone..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21 aralık indirimleri bu gece mi gelir arkadaşlar ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende biraz önce siparişimi verdim, bekleye bekleye delirdim sabah 1790'a geldiydi allahtan satıcı onaylamadı da iptal edip satışı 1750'ye aldım. artık bide kılıf ayarlamak lazım, bakalım ne etcem :)
  • Mi 8 Lite 128 GB mavi rengi ile aranıza katıldım. Lakin bir sorum olacak uygulamaları SD Karta aktaramıyor muyuz?

• Hayırlı olsun.Kılıf alırken kamera koruması olmasına dikkat edin,malum kamera biraz çıkıntılı.Gebetto (n 11 de)firmadan kırmızı kılıf aldım.kamera koruması var.renk güzel.20 tl.ekran korumayı da eklerseniz 35 tl.oluyor ,ancak ekran camı koruma,biraz küçük .temperli koruma camları hep böyle oluyormuş.
  • 128 gb mavisi 1900 tl olacak gibi.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.