Şimdi Ara

*** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları *** (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.648
Cevap
104
Favori
632.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cihazda kullanılan ekran panelleri nedir? LG ve Tianma panel varsa hiç bulaşmayayım diyorum. Malum ghost screen olayları oluyor. bilgilendirirseniz sevinirim?
  • Benim gibi tüm simgelerin ana ekranda olmasını sevmeyenler poco launcher kurabilir. Pocophone dalı launcher ve bizim simgeleri, widgetlari destekliyor tavsiye ederim.

play.google.com
    POCO Launcher 2.0 - Customize, Fresh & Clean - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mi.android.globallauncher

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya bu maviyi daha pahalıya mı temin ediyorlar ki daha pahalı satıyorlar? Bir renk için 100-150 lira fark koyuyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonla ilgili bilmemiz gereken numaralar nelerdir?

Ornegin bolgeyi singapur yaparsanız, face id calisiyor gibi. iphone'dan geçen bir kullanıcı için soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugsymaloone

Ya bu maviyi daha pahalıya mı temin ediyorlar ki daha pahalı satıyorlar? Bir renk için 100-150 lira fark koyuyorlar.
    Maliyet olarak bilemiyorum ama mavi-mor rengin daha fazla tercih edileceğini düşünerekten veya stok durumuna göre cihaz sayısı azsa fiyatı bu yüzden yüksek tutmuş olabilirler.
    Bu arada mavi renk 64GB versiyona ithalatçı firma da 100 TL fark koyduğuna göre durum sadece hepsiburada ile ilgili değil. Genel bir fiyat politikası olabilir veya gelişi farklıdır.
  • Telefon şu an Hepsiburada da 1739 TL 75 TL de word puan 1664 e geliyor fiyat iyi gibi bende sipariş vereceğim bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flakes

Arkadaşlar cihazda kullanılan ekran panelleri nedir? LG ve Tianma panel varsa hiç bulaşmayayım diyorum. Malum ghost screen olayları oluyor. bilgilendirirseniz sevinirim?
    Bize gelen ürünün panel Tianma.Tianma da ghost screen sorunu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydın_m

Telefon şu an Hepsiburada da 1739 TL 75 TL de word puan 1664 e geliyor fiyat iyi gibi bende sipariş vereceğim bakalım.

1780 oldu şansa bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, bu epttavm sitesi modateknoloji diye bir satıcıda 1725 lira. Daha önce buradan alışveriş yapan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samuel34

Bu mesaj silindi.
    hızlı şarj, kamera, işlemci,malzzeme kalitesi için olabilir
    bende note 6 düşünüyordum buna yöneldim kılıfsız kullanıyorum telefon kamera çıkıntısı çok mu sizce kılıfsız sıkıntı olur mu?
  • estekno hbde biri ucuza koyarsa hemen altına koyuyor, biri 128liği 1900e falan koysa düşecek fiyatlar

n11de 2017ye kadar inmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 19 Aralık 2018; 16:32:11 >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    bende 64 lüğünü bekliyorum bakalım :)
  • Sa arkadaslar guncelleme yaptiniz mi. Son sürüm kaç şuanda. Güncelleme sonrası sorunlar olur mu. Mi A2 lite de sorunlar cikiyormus. Ondan da almayi düşünüyorum o yuzden sordum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sa arkadaslar guncelleme yaptiniz mi. Son sürüm kaç şuanda. Güncelleme sonrası sorunlar olur mu. Mi A2 lite de sorunlar cikiyormus. Ondan da almayi düşünüyorum o yuzden sordum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erburak E kullanıcısına yanıt
    Evet Tianma panellerde ghost screen sorunu olabiliyor. Sanırım bu telefonda Redmi Note 6 ekranının aynısı kullanıldı. Tianma'dan Başka panelle karşılaşan var mı bu cihazda? Büyük hayal kırıklığı oldu bende sırf bu ekranlar yüzünden cihazlardan vazgeçiyorum
  • Mi8 Lite'de de Tianma panel kullanılıyormış. Ghost screen bunda da olabilir.
  • urun.n11.com
    Xıaomı Mı 8 Lıte 128 Gb 4.5g Cep Telefonu - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-mi-8-lite-128-gb-45g-cep-telefonu-P218101167

Linkten mavi seçeneğini gördüğüm gibi sipariş verdim, umarım sıkıntı çıkmaz. 6/128 1999.90TL

• Rechno kullanıcısına yanıt
    global versiyon değil sanırım bu, global rom yazmış

edit : soru kısmından sordum global rom mu global versiyon mu diye, global versiyon dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 19 Aralık 2018; 20:36:26 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.