Şimdi Ara

*** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları *** (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.648
Cevap
104
Favori
632.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    elinde olmayabilir hocam, şu an satan kişi mavi için 28inde kargo dedi. ön sipariş tarzı satış yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

global versiyon değil sanırım bu, global rom yazmış

edit : soru kısmından sordum global rom mu global versiyon mu diye, global versiyon dedi.
    Estekno satıcısından ürünü almayı düşünüyorum 64/4 1739ty ye (samsung note 5 den geçeceğim), sizce global versiyon gelir mi ?
  • Tface T kullanıcısına yanıt
    bütün satıcılar global versiyon hocam n11de, soru cevap'e öyle cevap veriyorlar en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

bütün satıcılar global versiyon hocam n11de, soru cevap'e öyle cevap veriyorlar en azından
    hocam word card ile 75tl puan gelecek hepsiburada tercih etmemin sebebi bu
  • Tface T kullanıcısına yanıt
    n11'de satıcılara soru sorabiliyorsunuz o yüzden söylemiştim, estekno'da satıyor orada. farketmez nereden aldığınız

urun.n11.com
    Xiaomi Mi 8 Lite 128 Gb (ithalatçı Garantili) - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-mi-8-lite-128-gb-ithalatci-garantili-P303287739

burdan maviyi aldım ben de. 44 kupon vardı, 21+75'de bonus gelecek güzel fiyata geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 21 Aralık 2018; 17:42:7 >

• Arkadaşlar çarşamba gecesi telefon aldığımız AlGötür'den arandım, bana kargoya dün verdiklerini (!) fakat kargonun kaybolduğunu (?), bugün tekrardan kargoya verdiklerini söylediler. Ne diyeceğimi bilemedim açıkcası. Siteye düşecekmi dedim o anlık şaşkınlıkla, evet cevabını aldım tabiki de.
  • Düşün düşün en sonunda aldım. Hepsi burada satıcısından enpara kredi kartıyla aldım. Umarım faizsiz taksitlendirmeye izin verir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rechno kullanıcısına yanıt
    Nasıl saçma bir şeymiş o yaw, uğraşmadan halletsek şu işi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vlkn9034 V kullanıcısına yanıt
    Hocam bence Z3 Compact var. Aynı sorunu yaşıyorum. İnstagramda video açınca kalitesi birden düşüyor. internetimde sorun yok 25Mbps FTTH Superonline kullanıyorum.
  • Herkese merhaba ben de bugün aranıza katıldım n11 tutuncumagazafan mavi renk 1800 civarına geldi 64 gb lık versiyon ilk izlenimlerim çok olumlu ama tecrübeli arkadaşlar yanıtlarsa bugün en az 3 ayrı kişiyle konuşurken sesim duyulmadı ve çağrı sonlandı böyle bi sorun yaşayan var mı tüm çağrılara böyle olmadı ama canım sıkıldı iade etmeli miyim yardımlarınız için teşekkürler

• darkstone78 kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom mu kullanıyorsunuz ?

• KediTartaklayanBodyciFare K kullanıcısına yanıt
    Vodafone hocam

• Mi8 litenin 4/64 versiyonu ile A2 modelinin 4/64 modeli arasında pek fark yok gibi sizce ne yapayım arkadaşlar note 6 pro mia2 mi8 lite arasında kaldım. Kamera ve oyun performansı (pubg) pil benim için önemli
  • memetz71 M kullanıcısına yanıt
    Mi 8 lite

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler yaptığım işten dolayı, ahize sesi çok önemli

Lg g4 sesim çok iyi gidiyor, karşı tarafı seside çok yüksek geliyordu. Lg g4 kullanıpda mi 8 lite alan varmı, karşılaştırma bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 21 Aralık 2018; 23:0:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkstone78

Herkese merhaba ben de bugün aranıza katıldım n11 tutuncumagazafan mavi renk 1800 civarına geldi 64 gb lık versiyon ilk izlenimlerim çok olumlu ama tecrübeli arkadaşlar yanıtlarsa bugün en az 3 ayrı kişiyle konuşurken sesim duyulmadı ve çağrı sonlandı böyle bi sorun yaşayan var mı tüm çağrılara böyle olmadı ama canım sıkıldı iade etmeli miyim yardımlarınız için teşekkürler
    Güncellemeleri yaptiniz mi hocam

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pepelek1 -- 22 Aralık 2018; 0:53:59 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pepelek1 -- 22 Aralık 2018; 0:54:28 >
  • *** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları ***

ss aldığımda şarj %1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pepelek1 -- 22 Aralık 2018; 0:55:58 >
  • Dostlar telefonu hepsiburada, n11 gibi sitelerden mi almak daha mantıklı yoksa telefonculardan ya da doğubankta ki elektronikcilerden mi? Sonuçta hepsi paralel ithalat..

Misal n11'de ki techpazar adli satici kayit disi tel yolluyormus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrth87 -- 22 Aralık 2018; 1:39:14 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.