Şimdi Ara

*** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları *** (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.648
Cevap
104
Favori
633.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel bir ekran koruyucusu tavsiye edebilecek olan var mı? çok bakındım ama hiçbir tavsiye sizden alacağım gibi olmaz.
  • Arkadaşlar Mi 8 Lite ile Meizu x8 arasında kaldım.

mi8 lite 4/64 KVK garantili muhtemelen 1700 TL delta vs 1600 TL civarlarında
    Meizu X8 4/64 1900 TL

Mi8 lite ile ilgili çok sorundan bahsediyorlar ve ben servis vs uğraşmak istemiyorum bu konularda çok stres oluyorum.

yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum...
  • isabekir61 İ kullanıcısına yanıt
    Mi a2 full sorunsuz süper bir telefon

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • isokocak kullanıcısına yanıt
    Mi a2 düşünürsen rahat edersin ben görünüşüne kanarak bunu aldım ancak arkadaşım da saf android mi a2 var bendeki sorunların zerresi bile yok

• Askaparta kullanıcısına yanıt
    İçinden çıkan kılıf kamerayı korumuyor kamerayı koruyan kalın çıkıntısi olan bir kılıf tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Global versiyonunda band 20 mevcut, sorun yaşamazsınız. Dikkat edin global romlu değil direk kutu üzerinde global versiyon yazsın. Satıcıya sorun söyleyecektir illaki.
    Dostum bizim sipariş verdiğimiz cihazda global rom yüklüdür diyor. Değiştirme şansımız yok.
    Kendimizin Global versiyon yapma şansımız var mı?
  • fkrt cgn F kullanıcısına yanıt
    Telefonu sipariş edince ekran koruyucuda sipariş ettim N11'den, ekranı korumadan kullanmayı pek sevmiyorum alışkanlık oldu. Linkini bırakıyorum, şuan işimi gördü. Takarken iyi hızalarsanız ekranı iyi kaplıyor.

urun.n11.com
    Xioami S2-a2 Lite-f1-mi 8-mi 8 Lite- Mi 8se Kırılmaz Cam - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/xioami-s2-a2-lite-f1-mi-8-mi-8-lite-mi-8s-kirilmaz-cam-P308622748

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hattım Türk Telekom, öyle bir sorun olmadı.

• Kutunun üzerinde global version yazıyor mu öncelikle, global rom yüklü Çin cihazı ise maalesef öyle bir şansınız yok, ayrıca yanlış bilmiyorsam xiaomi Çin cihazlarına global rom yükleyince telefonu kitleyen bir özellik getirmişti yeni çıkan cihazlarda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklam konusu çok konuşuluyor, reklamsız tarayıcı için opera kullanabilirsiniz arkadaşlar.

• teknolojisever ikcı T kullanıcısına yanıt
    Hocam geçmiş yorumumda da yazmıştım geçtiğimiz ağustos ayında meizu m6 note almıştım. Şu an dokunmatik sorunu GENPA tarafından cozulemediginden davalik oldum bekliyorum.Meizu çok kullanılan bir marka değil ve güncelleme çok yavaş.
    Elektronik işi birazda şans işi, ama mi8 lite ile ilgili öyle dediğiniz kadar çok sorun yok. Birkaç. ufak sorunda güncelleme ile çözülecektir.
    Karar verirken karşılaştırma videolarina bakın, bütçenize hangisi uyuyorsa onu alın. Kağıt üstünde Meizu üstün, Mi8 lite de güzel cihaz.

• bahadırgs B kullanıcısına yanıt
    Mint Browser a da gelmiş. Test ettim gayet iyi çalışmakta.
    Apple dan geçince aynı kayganlık ve yumuşaklığı aradım. Opera Touch, Samsung Browser ve şuan mint Browser gayet akıcı ve yumuşak çalışmakta.

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt

Ürün henüz elime ulaşmadı ama Global rom yüklüdür yazıyor. İptal mi etsem acaba kargoya verilmeden

• GElsin, kutusu belki böyledir,
    *** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları ***

Kurumsal firmalar n11/gg gibi açıklamaları tam olarak yazmıyorlar bazen. Mail atın illaki cevap vereceklerdir. Hem n11 gibi yerlerde daha uyguna varken neden yukko dan aldınız ki ?
    urun.n11.com
    Xiaomi Mi 8 Lite 64 Gb Mavi(xiaomi Türkiye Garantili)cep Telefonu - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-mi-8-lite-64-gb-global-versiyon-ceptelefonu-P306290077

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Neden aldım? Yukko ilk üyeliğe 80 lira indirim verdi artı parafcard 100 tl verdi 1460 lira civarına aldım.
  • Arkadaşlar bu telefon quick charge 3.0 destekliyor değil mi ? Bugun sipariş vereceğimde quick charge 3.0 destekli orjinal şarj aleti linki verebilecek var mı ? Çünkü googleda arattım başlıkta xiaomi yazıyor ürüne girince 3. parti bir ürün çıkıyor tam bulamadım aradığım ürünü .
  • Evet destekliyor

• 44 plaka kullanıcısına yanıt
    *** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları ***

• Arkadaşlar mi8 lite in global olmayani varmı? Sürekli soruluyor ama ben global diye düşünüp aldım öylede zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arka Sokaklardaki Tunc

Bu cihazı almayı düşünüyorum Türkiye garantili nereden alabilirim? Kvk garantisi güvenilir mi?
    Kvk garantili olanlar n11 mağazasında var oradan kontrol et...

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.