Şimdi Ara

*** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları *** (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.648
Cevap
104
Favori
633.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mi tarayıcıda reklam engelleyici var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 10 Şubat 2019; 15:29:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar epey in sitesinde hafıza kartı desteği var deniyor ama bazı sitelerde yok diye bilgi var. Hangisi doğru, bide gm 9 pro ile arasında kaldım hangisini almalıyım (gm 9 pro 80 lira daha ucuz) pilde 3800 e 3350 mah o da düşündürücü;ekran süresi ne alıyorsunuz acaba. Gönlüm xioami den yana:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44 plaka -- 10 Şubat 2019; 15:32:47 >
  • 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Bende sizinle aynı durumdayım :) xiaomi tarafında tek çekincem ithalatçı garantisi, daha önce ithalatçı garantili cihaz kullanmadım.Benim anladığım kadarıyla çift hat kullanırsanız hafıza kartı takamıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevatcakir

Bende sizinle aynı durumdayım :) xiaomi tarafında tek çekincem ithalatçı garantisi, daha önce ithalatçı garantili cihaz kullanmadım.Benim anladığım kadarıyla çift hat kullanırsanız hafıza kartı takamıyorsunuz.
    Anladım teşekkür ederim

• Deathoath94 D kullanıcısına yanıt
    Madem bütçe artmıyor kırık telefonu alacağınıza mi a2 lite veya note 6 pro 32gb alın daha iyi bence de.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Hepsiburada SenCep mağazası üzerinden alan var mı telefonu? Mağaza nasıl ve hangi garanti firmasıyla anlaşmalı?
  • Yok hocam maalesef. Güncelleme ile inş. Gelir. Bu yüzden Samsung tarayıcı kullanıyorum bende.

• 2 şubattan bu yana kullandığım mi8 lite 4/64 global versiyonda, herhangi bir sıkıntı yaşamadım şükür. Bugün yine lcw mağazasının alt katına indim ve şebeke çekiyordu doğal olarak. Üst kata çıkar çıkmaz hemen şebeke ve internet geldi. Ayarlar-pil ve performans-akıllı senaryo aktif ise kapatın. Kesin olmamakla birlikte işe yaradığını düşünüyorum,şebeke ile alakalı.

• badboy8717 kullanıcısına yanıt
    2 kullanıyor 4 boş
  • Huawei p10 mu mi 8 lite mi beyler camera acisindan degerlendirseniz sevinirim bide mi 8 litenin sifiriyla p10 ikinci eli ayni fiyat tavsileriniz nelerdir?

• Arkadaşlar kamera yamuk mu yoksa bana mı öyle geliyor? *** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları *** *** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları ***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temhemrime -- 10 Şubat 2019; 21:38:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: badboy8717

Ram kullanımı dikkatimi çekti, 6 gb ramdan 4 ünü kullanıyor herhalde doğru mu anladım? sadece chrome açıkken bu kullanım normal mi? 4 ve 6 gb ram model seçiminde kararsızım şu an, oyun fln hiç oynamam uzun süre kullanırım telefonu, şuan yaklaşık 3 yıla yakındır mi4 lte kullanıyorum.
    4 kullanmadığı
  • mi8 lite mı huawei p10 mu beyler ? aynı fiyatta ve camera olarak değendirme yaparsak hangisini önerirsiniz.
  • Bu cihazı almayı düşünüyorum Türkiye garantili nereden alabilirim? Kvk garantisi güvenilir mi?
  • mi 5 ten mi 8 lite geçmeye değer mi ? mi 5 ten geçen var mı ?

1-) wifi ve şebeke sorunu devam ediyor mu ?
  • Hadi tüm sorunları bir kenara koydum da dünden bu yana telefon full çekerken bana ulaşamama sorunum var böyle birşeyle karşılaşan çözümünü bilen var mı hattım vodafone

• Telefonda yüklü gelen ile yok, playstore'daki tarayıcıda var.
  • mi a2 mi8 lite ve gm9 pro arasında kalsanız hangisini alırdınız saygılar arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mysal

Telefonda yüklü gelen ile yok, playstore'daki tarayıcıda var.
    Denedim de tarayıcı baya yavaşmış, gelişmesi lazım

• Playstore daki uygulaması hangisi. ?

Edit. Mint Browserdan bahsediyorsun sanırım. Yeni eklenmiş ona reklam engelleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 10 Şubat 2019; 22:52:59 >
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.