Şimdi Ara

Xiaomi mi 4K mi , Apple TV 4.nesil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kullanım amacım Netflix, Amazon Prime, puhu vs gibi platformlardan film dizi izlemek, torrentten indirdiğim h.264,h.265 film dizileri izlemek.
    Telefonum iPhone 7 Plus, internet superonline fiber 50mbit.
    4K televizyonum yok, full hd 2 tv de.
    Apple TV 4 2. El sıfır ayarında 450-550 tl fiyatlara bulunabiliyor.
    Xianomi Mi de sıfırı 320 Tl civarı.
    Sizce hangisini seçmeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdilik Xiaomi aldım bakalım, beni tatmin etmezse Apple tv ye geçiş yapabilirim bir süre kullanayım...

Orijinalden alıntı: Mixenon

Şimdilik Xiaomi aldım bakalım, beni tatmin etmezse Apple tv ye geçiş yapabilirim bir süre kullanayım...

nedir memnunıyet durumunuz hocam , bende alma arefesındeyım. amacım dızı sıtelerınden dızı fılm ızlemek ve oyun oynarsak arada belkı.

kronık sorunu olmaması onemlı benım ıcın bırde.

Orijinalden alıntı: memeti

quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

Şimdilik Xiaomi aldım bakalım, beni tatmin etmezse Apple tv ye geçiş yapabilirim bir süre kullanayım...

nedir memnunıyet durumunuz hocam , bende alma arefesındeyım. amacım dızı sıtelerınden dızı fılm ızlemek ve oyun oynarsak arada belkı.

kronık sorunu olmaması onemlı benım ıcın bırde.

Açıkçası, çok fazla kurcalayamadım ama Netflix, Puhu gibi uygulamalarda başarılı.
    Ücretli ip tv hesabım var, smart ip tv uygulamasını yükleyip hesabıma ekledim, hızlı bir uydu alıcı gibi hızlı kanal değişimleri, hd kanallar çok net ve donmasız.

Harici hdd den den bir kaç video açtım ama cihazı genel olarak bir kanaat getirecek kadar test edemedim.

Oyun oynamadığım için hiç denemedim.
    Kronik olarak pek bir sorun duymadım, bir kaç kişi wifi ile ilgili bir sorundan bahsetmiş forumda, bir kaç kişi bluetooth kumandanın cihaz bir kaç gün kapalı kalırsa devre dışı kaldığından bahsetmiş, Netflix te hata alan vardı ama bunlar münferit sorunlar olduğunu düşünüyorum.

Şuan için ihtiyaçları karşılıyor. Vakit bulduğumda detaylı bir inceleme yapıp yorumları mı paylaşıcam....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mixenon -- 29 Ocak 2018; 15:46:16 >

• Bir kaç hususta deneyimlerinize başvurmak istiyorum. Laptopu film izlemek için bilgisayara bağlamaktan sıkıldım bu nedenle tv box almak istiyorum. Tv m 4k desteklemiyor
    Temel kullanım amaçlarım ;
    1) netflix,puhu tv vb aplikasyonlar ile sorunsuz film ve dizi izlemek olmazsa olmazım bu.yayınları kesintisiz izlemek istiyorum
    2) mac ve erotik yayın derdim yok. Bu nedenle ıp tv kullanmaya bilirim ama herseye karsı kodi vb desteğim olsun isterim.yazılım işinden anlamıyorum
    3)oyun oynamayı düşünmüyorum.zaten ps4 um var

Düşündüğüm cihazlar ;
    1) xioami tv box s :
    2) apple tv 4 :

Yukarıda belirttiğim şartlar için tavsiyeniz nedir.
    Apple tv ye 2 kat para ödemeye değer mi?
    Televizyonum led tv fakat 4 k değil mi apple tercih edersem 4 k almama değer mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony mi Apple mi
    9 yıl önce açıldı
    Mini LED mi OLED mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.