Arkadaşlar tablet alacağım fiyat 15.000 yi aşmadan Kullanım amacım : Eğitim videoları , remote desktop , not alma . Telefon olarak iphone 14 kullanıyorum ipad 11 almam benim için bir avantaj sağlar mı öncelikle sorum bu . Bunun yanına sıra remote desktop kullanırken klavye ihtiyacım çok fazla oluyor bundan dolayı ipadin orijinal ve çakma klavyeleri çok pahalı ek olarak masraflı oluyor . Daha uygun yollu bir android tablet mi almalıyım , yoksa ipad alayım kafam rahat mı etsin. Bazı buldupum alternatifler şunlar ; Samsung s10 fe ve s9 fe , huawei matepad 11.5 s , honor pad v9. bunlar gözüme çarptı varsa sizin önerilerinizi ve neden önerdiğiniz yazabilirsiniz . |
iPad mi diğer android tabletler mi

-
-
sizi zorluyorsa android tabletler de gayet iyidir hiç merak etmeyin. Ama ekosistem sizin için önemliyse ipad ön plana çıkıyor.
-
Hocam huawei honor xiamoi gibi markalarda google servislerinde sorun yaşar mıyım ? Bilginiz var mı acaba
-
Tutturmuşunuz bi ekosistem. iOS sadece Apple ile uyumlu, yani hapis. Android her şey ile uyumlu. HER ŞEY.
Tam açıklayıcı olmadı. Tekrar edeyim. HER ŞEY.
-
huawei google ambargosunda ama bir uygulama ile tüm programlar çalıştırılıyor diye biliyorum yine de tam bilgim yok yanlış bir şey demeyeyim. xiaomi ve honor sorunsuz kullanabilirsiniz. ben de not tutmak için v9 alacağım yaz tatilimde 4/4lük bir tablettir mesela.
-
hayatınız pubg oynamaksa sizin anlamamanız gayet normal ama sürekli kullanmanız gerektiği zaman sizin anlayamayadığınız kadar kullanışlı oluyor. ben aksi bi durum söylemedim hatta apple ın fiyatlarından dolayı da kolay kolay kimseye önermem. ekosistem konusunda da maalesef en iyilerden hatta belki de en iyisi kendisi. hapis kısmına katılıyorum zaten özellikle istenmediği durumda kimseye de kolay kolay apple cihazları önermem. boş boş tribe girmek yerine biraz araştırma yapmanı tavsiye ederim.
-
Hocam hem klavyesi kalemi olan yok mu bu fiyatlara bildiğiniz . Birinde klavye var kalem yok birinde kalem var klavye yok
-
kılıf ve kalem birlikte gelen v9 var hocam. bana kalırsa fiyat segmentinde en iyisi.
-
bende çok beğendim fakat sürekli ana bilgisayarıma bağlanmam gerektiğinden klavye benim için çok önemli bunun orijinal bir klavyesi ek olarakta satılmıyor
-
fiyatları hakkında bilgim yok ama bluetooth klavyelerle kullanabilirsiniz. hatta bazı klavyeler 2 cihaza aynı anda bağlanabiliyor tek bir tuş ile cihazlar arasında geçiş yapıyor örneğin bilgisayar ve tablete aynı anda bağlayıp bir klavyeyi 2 cihazda kullanabilirsiniz. örneğin aşağıda bıraktığım klavye 3 cihaza kadar destekliyormuş. kılıfla klavye birlikte olsun derseniz pek bilgim yok benim ihtiyacım olmadığı için araştırmamıştım.
-
çok teşekkür ederim hocam
-
trendyol.com
Honor Pad 9 2.2Ghz 8Gb 256Gb Snapdragon 6 Gen 1 12.1 - Fiyatı, Yorumlarıhttps://www.trendyol.com/honor/pad-9-2-2ghz-8gb-256gb-snapdragon-6-gen-1-12-1-p-886991364 -
Hemen ve yıllar sonra sadece iPad iyi ki almışım dedirtir üstat. Ucuz ya da pahalı farketmez verdiğin paranın karşılığını alacaksın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ipad tabiki hadi telefonu bir nebze anlamaya çalışırım ama tablette androidlerin suratına tükürülmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boş tribe girdiğimin farkındayım. Ama benim cevabım ne kadar boşsa, her Apple söz konusu olduğunda ekosistem diye yapıştırmak da o kadar boş. Bu şaşırtıcı düzeyde ayrıntılı önyargıya da nereden vardığınızı anlayamadım. PUBG hayatımda dokunmadım. Konu hakkında bilgisiz olduğumu düşünüp, boş bir araştırma önerisinde bulunmanız da ayrıca garip.
Şu şu özelliği işinize yarar diye sayarsınız anlarım. Saatinle kilit açtın bu mu yani? Airdrop mu ekosistem? Fare, klavye icat edileri asırlar geçmiş, iPad bunları görünce neye uğrayacağını şaşırıyor. Fare imleci daha yeni geldi inanamıyorum. Bense Android'e 20 sene öncesinin sadece kablolu yazıcısını USB ile bağlayıp, anında çıktı alabilirim. Canımın istediği harici depolamayı bağlayıp dosya aktarabilirim. İşletim sistemi fark etmeksizin bir bilgisayara bağlayıp, cihazımı anında webcam olarak kullanabilirim. İstediğim marka ve tarzda akıllı saat alıp, tüm özelliklerini kullanabilirim. Onlarca Google Cast destekli, televizyon, TV Box, akıllı hoparlör, soundbar... yayın yapabilirim. Herhangi bir fotoğraf makinesini doğrudan bağlayıp, dosyalara erişebilirim. İstediğim türde bilgisayar ve işletim sistemiyle cihazımı eşleyip bildirimlerime, dosyalarıma erişip, uzaktan kontrol edebilirim. Ayrıca Google'ın pek çok uygulaması, iOS ve Web'ten de erişilebilirdir. Ekosistem benim için budur. Sizin için nedir?
Ayrıca konuya genel olarak ekleme: App Store ve uygulama içi ödemelerde fahiş fiyatlara hazırlıklı olun. Apple'ın geliştiricilere attığı ağır kazığı, geliştirici yutacak değil, size yansıtacak.
-
apple söz konusu olduğunda ekosistemin ön plana çıkmasının tek sebebi ekosistem dışında 5 para etmeyen bir marka olması da o yüzden. saat ile ilgili bir şey söylemedim ancak telefon-tablet-macbook üçlüsü arasında dosya aktarımı-ekran paylaşımı gibi bir çok özelliği en iyi sağlayan firma bu. arkadaşın kullandığı telefon halihazırda iphone olmasaydı apple ın a sını bile önermezdim ancak arkadaşın nasıl kullanacağını bilemem. zaten tekrar okursanız orada ekosistem için apple ön plana çıkıyor dedim apple bir cihaz önermedim bile.
ayrıca ekleme yapayım ben sadece 15bin tl bütçe için öneri yapmaya çalışmıştım ekipmanlar ile vs bütçe artacaksa magicpad 2 kalem ve klavyeli kılıf ile geliyor ve muazzam bir tablettir. konu sahibi arkadaşa öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX-6100 -- 22 Haziran 2025; 15:34:18 > -
Ben onca şey saydım, siz ancak ekran paylaşımı saydınız. O da iPad'te mevcut değil, hani bir de bana araştırmayı önerdiniz ya. Bir de dosya paylaşımından bahsettiniz, bunun için Google ekosistemi zaten yeterli, iOS ve diğer tüm işletim sistemleri arasında AirDrop benzeri bir uygulamanın olmamasının tek sebebi de Apple'ın bunu etkin bir şekilde engellemesi. Eğer aynı Wi-Fi ağına bağlıysanız SnapDrop gibi ek uygulama yüklemeyi bile gerektirmeyen çözümler mevcut.
Sizi sanki körü körüne Apple savunuculuğu yapmakla suçlamışım gibi savunmaya geçiyorsunuz. Sizin aksinize benim böyle bir önyargım yok. Tek derdim şu ekosistem ezberini anlamaktı, ama çoğunlukla alakasız cevaplar ve suçlamalarda bulundunuz.
Sonuç olarak, iPhone sahibi olan birinin iPad de kullanmasının sözde ekosistemden kazanacağı tek fayda birazcık daha az adımda dosya paylaşmak, o da şansınıza sorunsuz çalışırsa. İnsanlar telefonları ile tabletleri arasında ne sıklıkla dosya paylaşıyor? Hele ki Google'ın platform bağımsız güçlü bir bulut ekosistemi varken. Google'ı da geçtim, konu sahibiyle alakalı olarak hangi not alma uygulamasının bulut senkronizasyonu yok ki?
-
Handoff,Evrensel Pano,iCloud Senkronizasyonu,Telefon Aramaları ve Mesajlar,Süreklilik Kamerası gibi bir çok özellik daha var sayma gereği duymadığım için saymadım. Ben aksi bir şey söylemedim inatla bana apple fanboyu muamelesi yapıyorsunuz. ısrarla ilk mesajımı okumuyorsunuz. ilk mesajımı düzgün bir şekilde okursanız zaten orada ipad alırsa ekosistem konusunda daha avantajlı olacağını söylemiştim bunu görebilirsiniz bunun haricinde bir şey söylemedim ve evet suçlamıyorsunuz ama ima ediyorsunuz. ezbere konuşmuyorum. o biraz daha az adımla dosya paylaşmak zaten iyi yapıyor yoksa her cihazdan her cihaza öyle veya böyle dosya aktarımı yapabiliyorsunuz. insanların telefon ve tabletler arasında ne sıklıkla dosya paylaştığını size şöyle söyleyeyim, ben üniversite öğrencisiyim, mevcut bir tabletim veya ekosistemim yok ancak arkadaşım honor ekosistemini kullanıyor ve derste slaytların veya tahtanın fotoğrafını çekip tabletinde not almadan kolaylıkla aktarım yapıyor. günde 2-3 ders görüyoruz ve belki bir günde 30-40 tane fotoğraf çekiyordur. yani anlayacağınız aktif olarak kullanıyor. google ın bulut ekosistemini güvenlik kaygılarımdan dolayı kullanmayı sevmiyorum google fotoğraflarda uçtan uca şifreleme bile yokken icloudda bu mevcut. Konuyu gereğinden fazla saçma sapan yerlere çekmek yerine arkadaşa fikir vermeniz daha iyi olurdu çünkü benim körü körüne ipad al gibi bir önerim yoktu ama öyle anladınız sanırım.
ayrıca hangi ekosistem telefon-tablet-laptop üçlüsünde tek tuşla hızlı dosya aktarımını sağlıyor ? bunu sadece günlük kullanıcı gözüyle değil bir iş için kullandığınızı düşünün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX-6100 -- 23 Haziran 2025; 15:17:16 >
-
Ekosistem ekosistem diye tutturmuşlar sene 2025 olmuş Android ' te de gayet bilinçli bir kullanıcı isen aynı ekosistemi ve hatta daha fazlasını oluşturabiliyorsun . Android ' e halen 2012 lerdeki gözle bakanlara hastayım. Söylediklerinin altına imzamı atarım hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ipad etkin değil itunes'a bağlanın
- apple pencil bağlanmıyor
- iphone arabaya bağlayınca ses gelmiyor
- cellular ne demek
- ipad pil sağlığı nasıl bakılır
- apple liquid glass
- ipados 26
- iphone parolalar
- ipad pro 2025
- ipad whatsapp
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X