< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Mi 10T / PRO /[ANA KONU] (16. sayfa)
-
-
Getiren birisinden aldım, Facebook grubundan.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dahili FM radyo mevcut lakin Bluetooth kulaklikla çalışmıyor. Kablolu kulaklık istiyor anten görevi yaptırmak için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
birinci ağızdan aldığım bilgiye göre mağazalarda stok var ama satış yokmuş, zam gelebilir yani. belki de black friday için bekletiyorlardır bilemiyorum..
Sağolun hocam cevabınız için,dahili radyo olması çok iyi oldu benim için.
Almış olduğunuz facebook sayfasının ismini söyler misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: Freddy KruegerAlmış olduğunuz facebook sayfasının ismini söyler misiniz?
Özel mesaj ile ulaşabilirseniz ileteyim. Açıktan isim vererek herhangi bir sorumluluk almak istemiyorum.
-
Dostum ben de iphone dan geçmiştim miui a. Maalesef bu özelliği çok kullanan biriydim ama miui da yok.
Bunun yerine ana ekrana bir google widget ı yerleştiriyorum.ekrabı aşağı çekmek yerine widget a dokununca direk klavye çıkıyor ve telefon içinde arama yapıyor.
Ne reno 3 pro ne de reno 4 pro bu cihazdan daha iyi değil,
Her ikisini de inceledim,zaten reno 4 pro tam bir fiyasko,,amoled panel koyup oyuncak gibi cihaz yapmışlar ,,arkası plastik cihazın,3 pro da işlemci ve camera performansı 10 t pro ile mukayese edilmez,,
Açıkça şunu söyleyeyim ,çok çok iyi bir gelirin yok , ve finansal olarak aşırı özgür biri değilsen, mi 10 t pro gibi bir alternatif varken sırf amoled diye 10 bin tl ve üstü cihaz almam,zaten t10 pro u karşılaştırmalar da direk s 20 ultra ve benzeri cihazların karşısına çıkartıyorlar,
Uzun süredir cihaz almamış biri olarak sağol mi diyorum ,bu cihazı bu fiyata ülkeye soktuğun ve bana aldirdigin için,,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lessed -- 19 Kasım 2020; 20:8:13 >
forum istanbul mi storedan kargolanan 10t pro 256 siyah renk elime ulaştı bugün. İphone 7 plustan geçtim. İlk izlenim cihaz muazzam olmuş. Beklentimin çok üstünde çıktı
edit: yanlız ülkede bu cihaz için ne kılıf var ne ekran koruyucu. Aliexpress e kaldık gene galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyponsoinage -- 19 Kasım 2020; 20:27:45 >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Valery
birinci ağızdan aldığım bilgiye göre mağazalarda stok var ama satış yokmuş, zam gelebilir yani. belki de black friday için bekletiyorlardır bilemiyorum..Ben tanıtımın üzerinden 1 saat geçmeden baktım 256 gb versiyonuna stokta yoktu. Hemen bitmiş. O zamandan beri bekliyorum 256 gb olanını. Fiyat zamlanırsa büyük ayıp olur. Zaten ücretsiz kulaklık fırsatını kaçırdık.
256 sı hiç girmedi neredeyse stoka, 128 denk getirip alamadık, umarım yukarıda bir arkadaşın dediği gibi 1000₺ zam yapmazlar. hem hiç hoş olmaz hem de ciddi imaj sıkıntısı yaratır ama mi store larda stok olduğunu duydum, 256 var mıdır bilmiyorum ama haftaya öğreniriz :)
Kullanan arkadaşlar kulaklık performansı ve hoparlör performansı nasıl? İzlediğim videolardan hoparlör hoşuma gitmedi.
quote:
Orijinalden alıntı: cotstatiyanDostum ben de iphone dan geçmiştim miui a. Maalesef bu özelliği çok kullanan biriydim ama miui da yok.
Bunun yerine ana ekrana bir google widget ı yerleştiriyorum.ekrabı aşağı çekmek yerine widget a dokununca direk klavye çıkıyor ve telefon içinde arama yapıyor.
çok teşekkür ederim :) 👍
hayırlı olsun. kutudan kılıf ve ekrana yapıştırılmış ekran koruyucu çıkmıyor mu? incelemelerde bunlar var deniyordu?
-
Hoparlör ses seviyesi yetersiz. Samsung S10e kullanıyordum bundan önce ona nazaran sesi kötü.
Hayırlı olsun hocam. Az mücadele etmediniz cihaza kavuşmak için. :)
Bahsettiğiniz widgetin ismi nedir acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X