Şimdi Ara

Xiaomi IP Kamera Genel Konu ve Kullanıcıları (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
808
Cevap
47
Favori
143.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • brl65 kullanıcısına yanıt
    Bu bir hata değil. Demek istediği şu; 'siz şuan mobil hattınızla kameraya bakmak istediğiniz için biz pat diye görüntüyü vermedik(kotanızdan düşmesin diye) dilerseniz play tuşuna basıp görebilirsiniz' diyor. Dilerseniz menüden bu özelliği kapatabilirsiniz.
  • İphone da kullanıyorum bende durum aynı acarbulut arkadaşın anlattığı gibi %10 gelip takılıyor mobildeyken. İlk defa dün dışardayken rahatça bağlandım 1-2 defa . Bu gün evdeyim ve denediğimde gene bağlanmadı mobil ağ ile. Cidden bu sorunu aşarsak iyi olacak ben satıcı ile yazıştım cvp bekliyorum . Xiaomi merkeze yazdım satıcıya sorun diye cevap geldi saçma sapan. Sanırım Xiaomi satış sonrası destek kısmında çuvallayan bir firma zaten Türkiyede açtığı mağazadan belli bu. Üstelik 2. Xaiomi kameramda da geliyor. İnşallah çözeriz bu sorunu ...

    Evet bunu bende düşündüm tabi , mobil network le bağlanmayı deneyince bir uyarı mesajı olabilir diye , çünkü tekrar bastığımda bağlandığı da oldu bazen. Ama genelde mobil ağ ile bağlanmak ciddi işkence ve dışardayken de hareket sensörünü kaydettiği mesajlar gelmiyor doğal olarak ve bu durumda eve biri girse haberimiz olmayacak demektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brl65 -- 19 Kasım 2018; 17:47:36 >
  • İphone da Mi home uygulamasında geçmişi izleme yerini ve saat ayarlamasını ve zoom yapmasını birisi allah rızası için resimli bi anlatsın bulamadım birtürlü.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi IP Kamera Genel Konu ve Kullanıcıları

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • muratakca M kullanıcısına yanıt
    Tamam arkadaşım senin için telefondan ekran görüntüsü alarak yapacağım. Biraz bekle lütfen.
  • Xiaomi IP Kamera Genel Konu ve Kullanıcıları

    Xiaomi IP Kamera Genel Konu ve Kullanıcıları

    Xiaomi IP Kamera Genel Konu ve Kullanıcıları

    Xiaomi IP Kamera Genel Konu ve Kullanıcıları

    Xiaomi IP Kamera Genel Konu ve Kullanıcıları

    Şöyle bir detayıda paylaşayım: Burada görüldüğü gibi iPhone ile mi home uygulamasını kullanıyorum. Ayrıca işyerindeki wifi ağına bağlıyım. Bu demekki wifiye bağlandım daha akıcı olacak. Hayır. Kameranın bağlı olduğu wifi hariç ister 4g internet yada işyeri wifi ağı olsun bağlantı bende hep sıkıntılı oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acarbulut -- 20 Kasım 2018; 11:44:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • brl65 kullanıcısına yanıt
    Mobil olarak sadece kameranın erişimi sıkıntılı oluyor. Yoksa hareket algılama mükemmel çalışıyor bende. Diyelim bir sinek geçti anında bildirim geliyor. Tabi gelen kısa görüntüyü izlemek sıkıntılı ozaman :))
  • Merhaba, xiaomi mijia 1080p ip kamera aldim. İlk kurulumu yaptım cok guzel çalışırken guncelleme varmis dedi onu da yaparken guncelleme hatasi verdi ardindan da calismadi kamera bir daha. Kamerayi sildim tekrar yukleyim diye bu sefer de kamerayi görmüyor. Ekrandaki sari isik ilk bastaki gibi hizli hizli degil yavas yavas yanip sonuyor. Reset dugmesine basiyorum yine sonuc yok. Ne onerirsiniz. Ne yapmaliyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim indirdiğim Mi home programında bu seçenekler yok. Demekki farklı Mi home uygulamaları var. Ekran görüntüsü gönderiyorum. Bu arada ilgin için teşekkürler.

    Xiaomi IP Kamera Genel Konu ve Kullanıcıları

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bendeki uygulamada aşağıda store yazmıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sevgili acarbulut aynen paylaştığın gibi oluyor çok güzel anlatmışsın şematik olarak . Bu sorunun İOS kaynaklı olup olmadığına takıldı kafam biraz. Çünkü hiç sorunsuz kullanan arkadaşım android tlf kullanıyor. Artık her ihtimali düşünüyorum ...
  • esrefoglu42 E kullanıcısına yanıt
    Reset işe yaramaz ise eski sürüm yükleyip yeniden kurabilirsiniz. Eğer kameran bizdeki gibi beyaz versiyon ise! Eski sürüm nAsıl yükleriz diye soracak olursan;
    https://github.com/EliasKotlyar/Xiaomi-Dafang-Hacks/files/2320611/tf_recovery.for.SXJ02ZM.All.White.Xiaomi.1080P.smart.cam.zip

    Şu linkteki dosyayı indirip kameranın sd kartına fat32 format atıp içine bu dosyayı koyuyorsun. Sonra kameranın fişini çekip kartı kameraya takıyorsun sonrada fişi takıyorsun. Kamerada sarı ışık böyle değişik yanıp sönecek bir kaç dakika sonra yine kurulum yapman için çince karekodu okutun diyecek. Gerisini zaten biliyorsun. Yüklediğin eski bir versiyon olduğu için yeniden güncelleme gelecektir yapabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acarbulut -- 20 Kasım 2018; 22:9:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • muratakca M kullanıcısına yanıt
    Sevgili dostum senin sorunun şu; sen çin server kurmamışsın kamerayı. Çünkü sendeki kamera sadece çin versiyon. O yüzden ayarlar kısmından region yazan yeri çin olarak seç sonra yeniden reset atıp kur. Zaten gönderdiğin görüntü kameranın menüsü değil mihome ana ekran görüntüsü. Sen kameraya tıkladığında zaten hata mesajı almışsın. Doğru bölgeyi seçip kurarsan bendeki gibi kameraya ve ayarlara kavuşacaksın. Hadi başarılar:) yapamazsan merak etme buradayız.
    Xiaomi IP Kamera Genel Konu ve Kullanıcıları
    Xiaomi IP Kamera Genel Konu ve Kullanıcıları
    Xiaomi IP Kamera Genel Konu ve Kullanıcıları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acarbulut -- 20 Kasım 2018; 21:55:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Forumdaşlar ,
    Dışardan 3G - LTE ve WİFİ ile sağlıksız da olsa bağlanıyorum şimdi . Ama görüntü bazen donuk bazen çok kötü bazen de idare eder boyutta hala evdekı wifi ağındaki kalite yok tabi. Ama ilginç olan ve çözemediğim ya hiç bağlanmaması yada düzgün bağlanması gerektiği . Yani ne mobil ağdan ve İphone-İOS den değil belli ki sorun.
    Daha önemlisi artık karar vermem lazım aliex. le yazışıp duruyoruz anlaşmazlık açtım ve ya para iadesi yapacaklar yada kabul etmeyecekler. Ben de bu gelişmelere rağmen içim rahat sorun yok çalışıyor diyemiyorum bir türlü .
    Ne yapsak bilemedim ?
  • brl65 kullanıcısına yanıt
    Al bendende okadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım diğer arkadaşlarda sorun yok cevaplar kesildi çünkü. Bari varsa birisi çıkıp Android tlf la iyi çalışıyor ya da benimkide İphone ama iyi çalışıyor desede en azından bazı sorular kalksa kafamızdan ...
  • https://tr.gearbest.com/ip-cameras/pp_009991451325.html?wid=1433363

    Arkadaşlar, çok incelemeden rastgele sipariş verdim youtube rastlamıştım xiaomi kamerelara. İş yerine takıcam, tek kamerada halletmek için sağa sola dönebildiği için bu kamerayı seçtim, orta bir noktaya monte etmeyi düşünüyorum.
    64gb lık kart taksam kaç gün kayıt yapabilirim en fazla, birde modemimin usb girişi var buraya hdd takılı buradaki dosyalara ağdan ulaşabiliyorum, xiaomi de ağdan bağlandığına göre ağdan burdaki bir klasöre kayıt yaptırabilirmiyim sizce?
    Not olarak statik ip kullanıyoruz işyerinde, işyerinde kullandığımız işimiz için özel bir program gerektirdiği için statik ip aldık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mixenon -- 24 Kasım 2018; 14:23:11 >




  • brl65 kullanıcısına yanıt
    Ben eşimle beraber android telefonda kullanıyorum. Farklı mi kullanıcıları olarak. İnternet iyi çektiği sürece tıkır tıkır çalışıyor. Tek sıkıntı saat ayarı ve bulut alanı alamamak. Haricinde çok memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle Mixenon a birşeyler söyleyim bildiğim kadarıyla . Benim araştırmalarımda öğrendiğim evet modeme yani ev-iş ağına bağlı bellek varsa onu görüp kayıt yapması gerekir. Az önce denedim PC mi gördü direk ama " couldn't get storage location " verdi ve bağlanmadı. Bununla beraber malum çin serverdan gelecek kaydı birde ev-iş deki pc ye bağlayıp herşeyi çinlilerin eline vermekde çok mantıklı gelmiyor bunu seçeceğimi sanmıyorum .SD kartı henüz bugün alıp taktım şimdilik kayda başladı 1'er dk lık dosyalar halınde kaydedıyor. App ın içinde karıştırırsanız zaten gerekli kapasiteyi veriyor benim modelde , sizde de vermesi lazım .
    Kısaca ; 16gb 36 saat - 32gb 3 gün - 64 gb ise 6 gün full hd çeker demiş . Eğer 720p ye düşürürseniz 2 katına çıkıyor. Ben 32 gb alıp 3 günlük kayıt tutmayı planlıyorum. Bildiğim kadarıyla doldukça başa dönüp silecek ve yeni kaydı çekecek yani her daim son 3 gün elimizde olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brl65 -- 28 Kasım 2018; 12:50:40 >




  • Acarbulut dostum , hemen söylememek için bir kaç gün bekledim 2 gündür 3G veya LTE ile çok hızlı ve akıcı bağlanmaya başladım. Aynı daha önce yazan bir arkadaşın ki gibi oldu banada . Kendi kendine çalışmaya başladı , tabi nazar değmesin diyelim :)
    Bugün SD kartıda ( 32gb ) taktım . Önemli gelişme olursa yazarım , şimdilik stabil çalışıyor ve kayıt tutmaya başladı , geçmişe dönüp izleyebiliyorum.
    Yeni gelecek modelle farklı deneyimleri de paylaşırım .



    Ekrc aynen dediğin gibi sanırım 3G veya LTE nin kuvvetli çektiği yerlerde gayet iyi çalışıyor, sorun bizim mobil ağların kalitesindendi sanırım .Saat bende normal gösteriyor ama kurarken ilk sorduğu yerde Türkiye demiştim şimdi bulamıyorum, ama Region hala mainland china bende de . Sadece ızlerken gercek saati gösterirken gelen kayıtta 1 saat geriden geliyor buna da alışıyorsun. Bulut almayıda verdiği linkden denedim ama bu salak çinliler açılış sayfasını ingilizce yapıp girdikten sonraki herşeyi çince bırakmış. Anlamadığım şeye de asla basmam ve alamadım bende .




  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.