Güncelleme gelmiş diyolar |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Gelen aramada isim gösteriyor mu? Reddedilebiliyor mu? |
|
Arkadaşlar menüsü Türkçe olmayan Haylou solar LS05 e sahibim. Bunun tüm menülerini Türkçe nasıl yapabilirim? Güncelleme kısmında En Yeni Sürüm RH192IBV003006_38301 diyor. Güncel sürüm bu mudur? |
|
Aranızda Haylou Fit uygulamasını kullanıp da son iki güncellemeyi yapmamış olan var mı? Son iki güncellemede saat arayüzü yükleme kısmı çalışmıyor, daha doğrusu yükleme işlemi bitmiyor. Bu güncellemeleri yapmamış biri eski sürümü bir yerlere yükleyebilirse çok sevinirim. Uygulamayı apk olarak çıkarmak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir uygulama; Apk Extractor - Apps on Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ext.ui< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 20 Kasım 2021; 16:28:0 > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
NİSSAN QASHQAİ 1.2 DİG-T 2014
|
Haylou solar ls05 ile haylou ls05-1 arasındaki fark nedir tam olarak sadece türkçe menü mü? ls05-1: https://www.hepsiburada.com/haylou-solar-ls05-1-akilli-saat-turkce-menu-p-HBCV000003EL10 ls05 : |
CPU:AMD FX X4 4320 8 MB Quad Core @ 4.1 GHz | GPU, AMD Radeon R7 250 GDDR3 2 GB, | Anakart: M5A78L-M LX3 DDR3 1866 MHz | Ram: 4 GB 2x2 1333 MHz CL9 DDR3 Kingston Ram,| HDD: Seagate Barracuda 7200.10, 320 GB 7200 RPM 3,5" | PSU: 400W PSU, | Kasa: Cooler Master Centriuon 5 Kasa,| Kulaklık: Philips SHP1900 Kulaklık | Telefon: Samsung Galaxy Grand Duos I9082
|
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Uygun fiyatlı akıllı bileklik niyetine saat almak istiyorum ama hangi modelini almalıyım, farkları neler? |
Güncelleme yükleyemedim. Saat türkçe versiyon olarak geldi. Httpcanary yöntemini denedim ama android son sürümde CA sertifika kısmını aşamadım. |
|
Halou fit uygulamasında cihaz kısmında evrensel ayarlar var. Oradan değiştirebilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |