Teğmen
16 Mart 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 60 (Bu ay: 2)
Gönderileri
Arkadaşlar Lgdestek'teki 7.0 Nougat'ı kurdum fakat kamera ciddi anlamda kötüleşti. Ön kamerayla çektiğim fotoğraflar beyaz puslu gibi çıkıyor. Arka kamerada özellikle flaşla çektiğim fotoğraflar yeşilimsi çıkıyor. Sizdede aynı sorun mevcut mu ? 5.1 kullanırken böyle sorunlar yoktu.
LG G4 7.0 Kamera SorunuLG G4 7.0 Kamera Sorunu
Soldaki 5.1 kamera Sağdaki 7.0
Arkadaşlar Lenovo G570 notebook'umun alt kasası kırıldı ve menteşe ayrıldı. G570'lerde menteşeyi alt kasa mı tutuyor ? Üst kasanında bi işlevi var mı acaba ? Daha önce bu sorunla karşılaşan arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum.
Arkadaşlar 2 gün önce bilgisayar masasının üstüne su döküldü. Benim kasada üst tarafta ve kapağıda açık olduğu için sanırım su sıçradı bi yerlerine. Klavye ve mouse biosta bazen çalışıyor fakat windows açıldığında hiç çalışmıyor. Sanki donanımları bi algılıyo bi algılamıyor gibi. Bunlara ek olarak onboard üzerindeki ethernet girişi ve hdmi girişide çalışmıyor. Klavye ve mouse usb girişlidir. Usb girişi olmayan klavye taktığımda çalışıyor işin ilginç tarafı. Sorun sizce tam olarak ne olabilir bana anakart arızası gibi geliyor.
Arkadaşlar bütçem biraz düşük. Kafamdaki modeller

*Arctic MX-4 (4 g) Edition 2019
*COOLER MASTER IC VALUE V1
*XIGMATEK G3606

Bu fiyat bandında alabileceğim iş görebilecek termal macunlar bunlar sanırım. Sizce hangisini tercih etmeliyim. İşlemcim i5-4590
konuyu silebilirsiniz
Arkadaşlar flaş diskim 2-3 gün önce normal çalışırken şuan içine dosya atmaya çalıştığımda disk yazmaya karşı korumalı diye hata veriyor.İçindeki dosyaları bilgisayara aktarabiliyorum bu arada.Sorun bilgisayarda değil çünkü başka belleklerde sorun yok. Bir sürü yöntem denedim fakat flaş belleği formatlayamadım. Bilgisayar muhtemelen Cd-DVD rom olarak görüyor flaş belleği.Bu sorunla karşılaşıp çözüm üretebilen var mı ? Bu arada windows 10 kullanıyorum.
Arkadaşlar Rx 570 ekran kartı için bütçem dahilinde 500w Psu almak istiyorum.İki marka arasında kaldım. Fsp Fsp500-60Ahbc 500W 80+ vs High Power 500W 80+ Sizce hangisini tercih etmeliyim. Not: İkiside 12v kanalından 456w veriyor.
Arkadaşlarım bu 2 model arasında kaldım.Pulse modeli Nitro'dan 90 lira daha ucuz.Çekirdek hızlarında biraz fark var.Nitro modelinin üzerinde 8pin ve 6pin olmak üzere iki adet güç girişi mevcut.Sizce hangi modeli almalıyım? Bu arada işlemcim Intel i5 4590.
Arkadaşlar RX570 Sapphire Nitro OC ekran kartı ve High Power 500W 80+ Bronze güç kaynağı almayı düşünüyorum. Fakat bu güç kaynağının çıkışları bu ekran kartı için uyumlu mudur ? Ekran kartında 2 adet güç girişi var.Ekran Kartı Güç Kaynağı Uyumsuzluğu Lütfen Yardım
1 ay önceye kadar 1 haftalık internet kesintim onun üzerine 50 günlük telefonda çevir sesi yok arızasıyla boğuştum.Boğuştum diyorum çünkü hiç kimsenin umrunda değil.Santrale kadar gittim.Telekomdaki arkadaşlar sorunun bloktan çevir sesi çıkmaması olduğunu söyledi fakat bu lanet olası yapa sisteminde olduğum için arızaya müdahele edemiyolar.50 gün uğraş sonucu çözümlenen arıza sonrası 2 gün önce yine sabit hattımda çevir sesi yok.Burdaki arkadaş bi sorun olduğunda bana özelden yazarsın dedi fakat ne zaman yazdıysam bi cevap alamıyorum.Ben hayatımda bu kadar sorunlu bu kadar ilgisiz bi firma görmedim.Akn olmadığı için bu firmadan hizmet alıyorum fakat yakında akn kalktığında bakalım kime hizmet vericekler.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 188
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 328)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 30 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.