Şimdi Ara

Xiaomi, güncelleme desteğini kestiği yeni cihazları açıkladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
12 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlaşılan birtakım markaların fanboy gruplarına haberin linki atılmış, harekete geçin denilmiş..

• gnsnc G kullanıcısına yanıt
    kullanılamaz oluyor demedik bizde ama Xiaomi en az 2-3 sürüm daha destek verebilirdi. En azından donanımsal olarak baktığımızda buna engel pek durum yok.

• Oppo varken xıoamının yazılımı çekilmez.

• Klâsik Xiaomi işte. Amiral gemisi modeline bile en fazla 4 android 6 HyperOS veren firmadan ne bekliyoruz ki???!!!

• Çok az bi süre kullanmıştım. Fazla sorun yaşamadım ama benim için bi olmamışlık vardı o yüzden geri dönmemek üzere sattım

Bence yeterli. Sırf verilmedi denmesin diye zırt pırt güncelleme dağıtan firmalardan yeğdir. Zaten bir telefonun ideal ömrü 4-5 yıldır. Fazlası kullanıcının temiz kullanmasına, elindekiyle yetinebilmesine bakar. Kaldı ki yeni modeller çıktıkça eski modellere verilen güncellemelerin eskitilme odaklı olduğunu biliyoruz. Diğer yandan artık Android de belirli bir doyum noktasına ulaşmış durumda. Çok nadir yenilikler oluyor. Hatta yıllardır Google'ın sunduğu özellikleri, ilk defa sunan firmalar bunları yeni bir özellikmiş gibi pazarlıyor. Yani diyorum ki; güncelleme olayına fazla takılmayın.

• gnsnc G kullanıcısına yanıt

Benim derdim özellik değil ki. Güvenlik ve patch yama. Açıkların kapanması. Her şey telefonda. Banka, kripto, kişisel bilgiler, e devlet vs vs. Banane özellikten. Pixel telefonlarda özellik yada arayüz mü var?

Benim için güncelleme önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

zamzung da sorunlu, gecen arabada sicaktan isinip, "cihaz sicak calismiyorum" mesajlari gosterdi, cihazlar s0ba gibi isiniyor, casual kullanim yaparsin ancak o zman sorun cikartmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vortex3399 -- 5 Temmuz 2026; 21:29:46 >
  • kargalumba kullanıcısına yanıt
    cihaz yurtdışı mı?

evet nerden anladın?

• Ben mi10 ultra kullanıyorum, 7. Seneye gireceğiz, sorunsuz devam

• Kimi ülkelerde cep telefonundan, kulaklığa kadar hemen hemen her elektronik üründe finansal kiralamayla birkaç sene kullanmak mümkün, üstelik hırsızlık, bozulma, kırılma vs. kayıp ve hasarlar için sigorta seçenekleri de var. Yani zengin olmasanız bile sürekli olarak güncel ve yeni teknolojik zımbırtılar kullanma imkânları üstelik makul fiyatlara var. Paranızı boş yerlere sürekli saçmıyorsunuz, biriktiriyorsunuz, yaşlılıkta rahat ediyorsunuz.
    Bu ülkedeki düzen vadandaşını çocukluktan mezara kadar köle gibi hakları verilmeden çalıştırıp kazandığını soymak üzere kurgulandığı için emeklilikte rahatlık ancak mezarda oluyor.

• hgurbuz50 kullanıcısına yanıt

Buna çok takan biriyseniz, bir güncellemenin tüm açıkları kapatmayacağını biliyorsunuzdur. Keza benzer şekilde her güncellemenin yeni açıklarla geleceğini de. Bu açıklar bir nevi kullanıcıyı yeni güncellemeleri yapmak zorunda bırakır. Bu tarz markalar verdikleri güncelleme sayısıyla ön plana çıkmaya çalışır, çünkü diğer konularda yenilikleri minimalize etmişlerdir. Kullanıcı vergiden kaçıp kaçak bir takım işlemler yapılmış üzerinde oynanmış cihazlarla, ne idüğü belirsiz sitelere kişisel bilgilerini giriyorsa çalınır tabii. Açıkçası ben bunları yapmıyorum ve kullandığım hiçbir Xiaomi cihazda bahsettiğiniz sorunları yaşamadım. Benim için güncelleme önemli değil. Diğer yandan kişisel bilgilerimiz internette kol kol geziyor zaten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 6 Temmuz 2026; 3:10:9 >

12 pro 5g türkiyede satışa çıkmadı çünkü.

fakir olduğumu mu yoksa özel olduğumu mu hissetmeliyim şu an çok şaşkınım. :)))

türkiyede redmi note 12 serisinde sadece note 12 ve 12 pro 4g çıktı, redmi note 13ten sonra tüm modelleri satışa sunulmaya başlandı. cihaz yurtdışı ise ülke türkiye seçiliyse güncelleme almayabilir normal bi durum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.