Kullanım ömrü olarak düzgün markaların orta ve üst segmentleri de yıllarca kullanılıyor artık aslında. Ama ikinci el piyasası konusunda haklısın. Mesela hala Note 4-5 kullanan arkadaşım var cihazlarda sorun da yok çalışıyorlar ancak asla 6S Plus gibi bir ikinci el piyasaları kalmadı. Eskiden güncellemeler de hemen kesiliyordu androidde şimdi Samsung orta seviyeye 3, Amiral gemilerine 4 büyük güncelleme sözü veriyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi, en iyisi olmak için Apple'a karşı 'ölüm kalım savaşı' başlattı (4. sayfa)
-
-
Yazılım ve sensör sorunlarını çözmeden 1. olması imkansız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilmem kaç tane alt markanla birlikte yılda 100 çeşit telefon çıkar, adam 4 modelle kendi ülken dahil heryerde içinden geçsin. Demek ki sayını değil kaliteni yükselt şayomi. Sağlam, güncelleme alan, 1 yıl sonra da akıcı çalışabilen vs. telefonlar üret ki rakibini geç.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
apple amerika da mı üretiliyor. Çin markası niye ucuz olsun ki ?
-
sensör facia
-
Şunu da unutmamak gerek, 1 dolar = 1,5 TL olsaydı şimdi 1500 TL ye alıyor olacaktık, bizim paramız değersizse Xiaomi' nin kabahati ne. -
Yakın tarihte imkansız. Satış rakamları olarak geçebilirsin 2/1 fiyatıyla belki. Ama kalite açısından konfor açısından çok zor. Çok çalışırsa eğer yazılım konusu ve işletim sisteminin ekosistemi güvenlik gizlilik gibi konularda belki bir gün apple geçebilir. Ben şahsen en azından 5 sene içerisinde hala dünyada liderin apple olacağını düşünüyorum. İşlemci optimizasyon işletim sistemi güvenlik gizlilik gibi çok önemli konularda apple dünyada 1 numara birde kamera konusunda çok iyi.
-
Kesinlikle kendim 2 ve hanım olmak üzere 3 farklı şayomi deneyimlemem oldu ve hâlâ olmakta. Resmen sensör problemleri yüzünden telefonu kurma noktasina geldim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
xioami şaşırmış.Apple fiyatlarından dolayı sevmiyorum ama xioami kim köpek.mi 8 pro kullandım gerçekten çok kaliteli cihazdı ama o kaliteli kaybettiler 3,4 ay önce eşime mi 10t pro aldım leş gibi cihaz.
-
Her sene 50 tane model çıkararak kimse Apple ile rekabet edemez. Zira 50 tane model çıkarırsan destek sunamazsın, görüyorsunuz sunamıyorlar zaten. Adam gibi 2 üst, 2 orta, 2 giriş model çıkart her yıl, destek sunmakta zorlanma o zaman belki, o da belki rekabet edebilir.
-
markete her girdigimde bugun nft calisir inşaAllah diye dua ediyorum icimden mi6 var
Xiaomi 12 pro en iyi telefon bence güncel cihazlar içinde kamera ses ekran herşey 10 numara.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz bu kafayla bir halt olmazsınız. Her ne kadar haberde Çin pazarı ile alakalı bir öngörü olsada Türkiye pazarında asla birinci olamazsınız. Bir kere distribütörünüz üç kağıtçı kardeşim. Scooter aldık kutusundan çıkan lastiği taktık diye garanti dışı bırakmışlar. Cihazın pilinde sorun var lastik ne alaka ise. Eşime poco almıştım kardeşime aldığım iPhone x in pili halen aynı performans iken poco patates oldu. iPhone pocodan 3 sene önce alınmıştı. Ona da geç piyasada orjinal pili de yok. iPhone zibille
Apple'ın kullanımı bana göre değil lakin bu Xiaomi denilen telefonumsu cihazı kullanacağıma Samsung'u satar Apple'a destek atarım. :)
Apple çook büyyük bir altın darphanesi.
Forbes 2021 - The Global 2000 List:
Apple: Rank 6,
Satış Geliri: 294 Milyar Dolar,
Kâr: 63,9 Milyar Dolar,
Taksi - Dolmuş, Arsa, Cash - Altın vs. all one in birikimi yada diğer adı ile Mal Varlığı: 354 Milyar Dolar.
Paket yaptırıp alayım dersen toptan fiyatı : 2,25 Trilyon Dolar.
Xiaomi : Rank 222,
Satış Geliri: 35,7 Milyar Dolar,
Kâr: 3 Milyar Dolar,
Taksi - Dolmuş, Arsa, Cash - Altın vs. tüm birikimi yada diğer adı ile Mal Varlığı: 38,8 Milyar Dolar.
Paket yaptırıp alayım dersen toptan fiyatı : 84,5 Milyar Dolar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 13 Şubat 2022; 21:34:15 > -
Allah rahmet eylesin. İyi bilirdik, gariban dostuydu😞
Ah Huawei ah.. Eline su dökemeyecek markalar kükrüyor da sesin çıkamıyor.. Yazık..
Xiaomi önce pil optimizasyonunu geliştirsin, kendi içindeki buglarını çözsün. insanı zorla iosçu yapacaklar.
-
Xiaomi ilk önce çöp yazılımı düzeltsin mi note 10 kullanıyorum müthiş kamerası vardı yazılımla bozmayı becerdiler. İkinci olarak o fiyatları eski seviyelere çekerse belki. Bedava dağıtsa apple ı geçemez bir xiaomi kullanıcı olarak söylüyorum.
-
bi kaç model ısınan kamerası dandık telefon markası elmaya kafamı tutmuş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X