Şimdi Ara

★ Xiaomi Black Shark ★ ANA KONU ★

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
5.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

DUYURULAR !!!

-->Konumuz Açıldı: Konumuz açıldı arkadaşlar. Düzenlemeler sürüyor, son haline gelmedi konu. Yavaş yavaş güncelleyeceğim hayırlısıyla.

<-- XIAOMI BLACK SHARK ANA KONU VE KULLANICILAR KULÜBÜ -->

İÇİNDEKİLER
    1- Xiaomi Black Shark Teknik Özellikler ve Fonksiyonlar
    2- Satış Kanalları
    3- İncelemeler
    4- Sıkça Sorulan Sorular (SSS)
    5- Kulüp Listesi
    6- Kulüp İmzamız

2. Mesaj İçeriği: Güncellenecek.

1- Xiaomi Black Shark Teknik Özellikler ve Fonksiyonlar

Ürün Xiaomi'ye bağlı Black Shark isimli firmanın oyuncu telefonu. Bugün itibariyle (13.04.2018) tanıtıldı. Yakın zamanda satışına başlanacaktır.

TEMEL TEKNİK ÖZELLİKLER

Detaylı Teknik özellikler:
    www.gsmarena.com
    Xiaomi Black Shark - Full phone specifications
    https://www.gsmarena.com/xiaomi_black_shark-9164.php

BLACK SHARK'I FARKLI KILAN NOKTALAR

SIVI SOĞUTMA: 20 kata kadar soğutma verimine sahip olan bu sistem, cihazın sıcaklığını 8 dereceye kadar düşürebiliyor.

SHARK GAMEPAD: Xiaomi, Black Shark'ın yanında bir de akıllı telefonlar için mini bir konsol tanıttı. 30 saate kadar kullanım ömrü (340mAh) vaat eden Shark GamePad, Bluetooth 4.0 teknolojisine sahip ve Android 4.4 veya üstü sürümleri destekleyen tüm Android cihazlarda kullanılabiliyor.

DİĞER: HiFi ses desteği ve Stereo hoparlör, Sol kısımda Shark Anahtarı denilen programlanabilir tuş, İnce çerçeveye rağmen alt kısma sığmayı başarmış parmak izi okuyucusu, UFS 2.1 depolama, Qualcomm'un Quick Charge 3.0 desteği, JOY UI, USB TYPE-C, Wi-Fi 802.11ac, 2 x 2 MIMO, Bluetooth 5.0, 4G VoLTE, çift SIM kart vs.

2- Satış Kanalları

Yurt dışı satışları başlamış ancak tahmin edebileceğiniz gibi şuan için oldukça yüksek fiyatlı;
    Geekbuying:
    GeekBuying
    Xiaomi Black Shark 5.99 Inch 4G LTE Gaming Smartphone Snapdragon 845 6GB 64GB 12.0MP+20.0MP Dual Rear Cameras Android 8.0 OTG Type-C Touch ID Gamepad Included - Black
    https://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Black-Shark-Game-Smartphone-6GB-64GB-Black-396294.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

3- İncelemeler
    WEBTEKNO KUTU AÇILIŞI

KUTU AÇILIŞI
    @Selduman'a teşekkürler

TAM İNCELEME
    @hiddenking.35'e teşekkürler

4- Sıkça Sorulan Sorular (SSS)
    Konu içerisinde sıklıkla sorulan sorular bu kısma toplanacaktır.

GÜNCELLENECEK

5- Kulüp Listesi
    Amazfit Bip alarak kulübe katılan üyeler listesi (Eklenmek için ekle yazmanız yeterli.)
    Aramıza hoşgeldiniz :)
    1 - thehspeed
    2 - Kefelon

6- Kulüp İmzamız
    Beğendiğiniz imzanın altındaki kodu kopyalayarak profil ayarları kısmından kendi imzanıza ekleyebilirsiniz.

<-- Kutup Gecesi
    Önizleme:

Kod:
    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-black-shark-ana-konu--132349049][image]https://store.donanimhaber.com/04/f5/02/04f5020d5cf29b3984c8fbc4ab856a17.png[/image]
    [color=#336600][b]Xiaomi Black Shark[/b][/color][/center][/link]

<-- Gökyüzü Grisi
    Önizleme:

Kod:
    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-black-shark-ana-konu--132349049][image]https://store.donanimhaber.com/ba/e1/ba/bae1baa5549ae9b531a35f6b4dd00518.png[/image]
    [color=#336600][b]Xiaomi Black Shark[/b][/color][/center][/link]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 2 Mayıs 2018; 16:44:30 >

• 2. MESAJ REZ.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Diğer Snapdragon 845'li cihazlar 6000 TL'leri konuşmaya başlayacağı için 2500-2600 TL'ye bu cihazı alabilmek her türlü çok daha mantıklı olacaktır. Yakın zamanda 450 dolara tanıtılan Huawei P20'lite 2300 TL'den satılıyor ülkemizde. 480 dolarlık Black Shark için ise 2500 TL altını görmek isterim bende. Ancak başta sürekli "Out of stock" satış yapacağı için fiyatlar karaborsa mantığı olması gerekenden çok daha yüksek olacak büyük ihtimalle.
    2500e Mi Mix 2S de düşünülebilir.

Aslında A2 düşünüyordum fakat 2910 mah batarya konulmuş. Ben günde 2-3 defa şarj etmekten bıktım. Dışarı çıkıyorum öğlene kadar telefonun pili bitiyor. Hatta 7de çıkardım şarjdan pili saat 10.30 şuan %29a düştü pil. 3 saat ekran süresi berbat.

Blackshark çok hoş fakat 2500 TL'ye çıkabilir miyim bilmiyorum. Ben en fazla 2200e kadar çıkmayı düşünüyorum. Piyasada düzgün beğendiğim bir cihaz yok şuanda.

• Şarj konusunda size katılıyorum. Bende şuan Mi5 kullanıyorum. 3000 mah pili var aldığım max ekran süresi 4.5 saat. O bakımdan 3500 mah altı telefon kesinlikle almamayı düşünmüyordum. Black Shark'a neyseki 4000 mah koymuşlar. Aslında Mi Max 3'de çıkmak üzere. 5500-6000 mah pil ile gelir yine büyük ihtimalle. Rahat 2 gün kullanım sunar. Ona da bir bakmak lazım.

Edit: Ek olarak ben birde ısınma olaylarına çok sinir oluyorum. Oyun oynarken ısınır ona bir şey demem ama Chrome'da dolanırken bile ısınıyor elimdeki Mi5. Bu Black Shark'ın 8 dereceye kadar soğutma olayı ne kadar gerçekçi merak ediyorum doğrusu.

Edit 2: Mi Mix 2S'in parmak izi sensörü arkada hocam. Hiç sevmiyorum arkada parmak izi sensörü olayını. Mümkünse önde, değilse yanda kabul ederim ama arka çok çirkin oluyor bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 14 Nisan 2018; 10:46:44 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drak44 -- 14 Nisan 2018; 13:58:39 >
    Xiaomi telefon ithal eden firmalar kendi aralarında anlaşma yapmıyorsa, 450 dolarlık Huawei P9 Lite'nin resmi olarak 2300 TL'ye satıldığını düşünürsek 480 dolarlık ithalatçı garantili ürün 2500-2600 TL'ye rahat girebilmeli bence. Tabii başta yazdığım gibi eğer kendi aralarında anlaşma yapmıyorlarsa. Bu telefonu iyi fiyattan getiren ithalatçı peynir ekmek gibi satacak çünkü. Aralarında rekabet oluşursa fiyat kırarlar satışları domine edebilmek için.

Ancak büyük ihtimalle oturup birlikte fiyat belirliyorlardır Xiaomi ithalatçıları. O yüzden başlarda 3000 TL görmek benide şaşırtmaz dediğiniz gibi.

Mi mix 2s daha gelmedi mesela.

GeekBuying
    Xiaomi Black Shark 5.99 Inch 4G LTE Gaming Smartphone Snapdragon 845 6GB 64GB 12.0MP+20.0MP Dual Rear Cameras Android 8.0 OTG Type-C Touch ID Gamepad Included - Black
    https://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Black-Shark-Game-Smartphone-6GB-64GB-Black-396294.html

• @Selduman ve @hiddenking.35 hocalarımızın hazırladığı video incelemeler ilk mesaja eklendi.

cihaz elime geçtimi haber veririm...

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.