|
Sen yüzlerce kişiye aldırmış olabilirsin dostum ama burada kalkıpta tanımadığın insanlar hakkında da bilgi sahibi olmadan yorum yapma.Hasan Güleryüz gayet dürüst ve çok iyi bir satıcı kar oranı da gayet düşük diğer satıcılara göre ki avrupa ciahzlarında bile. Ayrıca bu kişi de emin ol yüzlerce kişiye satış yapmış yani sen tanımıyorsun diye başkalarıda tanımayacak değiller kim daha uyguna veriyorsa ondan almak her zaman daha mantıklı dürüst satıcılar arasında. |
Eminden bende cihaz aldım zamanında evet kendisi dürüst bir satıcı ama piyasadan daha yüksek fiyata satıyor, Bravo 100 lerce kişiye piyasadan daha yüksek fiyata ürün aldirttigin için bir de iyi birşeymis gibi anlatıyor. |
Bu garip eleştiriye kesinlikle katılmıyorum. Evet ben de OnePlus'ı son zamanlarda eleştiriyorum fakat yavan arayüz eleştirisi bana çok saçma geliyor. Sonuçta bu bir android telefon ve markette istemediğin kadar türde uygulama var. İstediğin her türde uygulamayı marketten indirebilir ya da apk'sını kurabilirsin. Arayüzün "yavan" olması benim gibi telefonu sade seven ve telefon ilk açıldığında 500 tane silinemeyen uygulamayla gelmesini istemeyen kişiler için ideal ki insanların OnePlus tercih etmesinin en önemli sebeplerinden birisi de bu "yavan" arayüzü zaten. Eğer böyle bir arayüz istemiyorsanız kendi galerisinde bile reklam çıkan bir Xiaomi veya 500 tane stock uygulamayla gelen Samsung tercih edebilirsiniz. |
Kenan bey, Yeni cihazınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Ancak yazdığınız sorunların bazıları zaten sorun değil, bazılarını da anlaşılan sadece siz yaşamışsınız.. 11'de imei repair olmamasının bir sorun olacağını düşünmüyorum, çünkü imei'leriniz sağlamsa zaten niye patlasın, diyelim ki telefoncu attı, imei repair gerekti, dönersiniz 10'a sonra tekrar dönersiniz 11'e.. ki bu zaten bu kolay kolay gerekecek birşey de değil zaten, eğer biraz sağlamcı olup kendi imei'lerinizi vs kullanırsanız. Ha gerekirse IOS gibi geriye dönüş engeli yok ki, dönün işinizi halledin tekrar güncelleyin, imei'nin bir yere gittiği yok güncellemeyle... Green tint ben de yok, hatta gördüğüm en homojen gri ekrana sahip, tüm amoled cihazlarım içinde. Black bar'a gelince, black bar ben de var mı yok mu ona bir kere bakayım dedim, o kadar düşük ışıkta, hayal meyal acaba bu mu diyeceğim bir black bar.. Zaten bunu görmeniz için OCD hastası olup kafaya özellikle takıp, asla ekranı kullanmayacağınız bir senaryoyu özellikle zorlamanız lazım. Bana herhangi bir amoled ekran verin, buna şu andaki tüm amiral gemisi cihazlar dahil, size garanti veriyorum, çok daha fazla hatayı bulup gösteririm. OP8Pro'nun ekranı kesinlikle iddialıyım şu anda piyasada alıp alabileceğiniz en iyi amoled panel'dir. Ayrıca kalibrasyon yok derken neyi ima ettiğinizi bile anlamadım. Oneplus8Pro'daki kalibrasyon seçeneklerinin yarısını bile herhangi bir cihazda görmedim. Neyi kalibre edemediniz acaba.. 10 bit panel (milyar renk), 513ppi çözünürlük veren ve bunu sürekli 120hz'de verebilen bir ekran.. Daha iyisi emin olun yok. Diğer bahsettiğiniz sorunları ben yaşamadım, yaşayan da duymadım. Sizin durumunuzu anlıyorum, bizde de aynı durum var. Her yapacağımız cihaz değişikliğini kendi kendimizi ikna etmek için rasyonalize etmeye çalışırız. Ama bunu kendi kendine yapmak psikolojik olarak faydalı olabilir de, bunu foruma yazıp onay beklemek diğer kullanıcılar ve fikir almak için yazışmaları takip edenler için yanlış yönlendirici olabilir. Dediğim gibi, yeni cihazınız hayırlı olsun, güle güle kullanın. |
120hz yap ( ama yaparken bi düşün kaç telefon 120 hz desteliyor) QHD yap ( ama bi düşün elinde tuttuğun telefondan başka 120hz de QHD görüntü verebilen var mı) Bunları yaptıktan sonra üşenme lütfen karanlık bir yere git ve ekranı en kısık parlaklık ayarlarına getir. (120hz QHD bir telefon kullanırken neden ekranı kapkaranlık yapayım bi düşün) Ya arkadaşlar etmeyin, eylemeyin. Delinin biri kuyuya taş atmış. Güncel kullanımla alakası olmayan ve kullanmanızı hiç ama hiç etkilemeyecek bir şeyler söylenmiş zamanında sizde hala bunu tartışıyorsunuz. Beğenmedi mi..... sat, başka al. Bu tartışma yüzünden telefonun fiyatı yarıya inmediği sürece anlamsız bir yolda ilerliyoruz!!! Program konuşalım, android 11 konuşalım, pili nasıl koruruz konuşalım. Bu konu sizce de uzamadı mı?
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|