Mi box 3 için android 9 sonrası 2. update ile uyku sonrası youtube iptv netflix gibi uygulamalarda video donuyor ses ve görüntü gelmiyor. Çözüm reset atmak. Bu uygulama ile uyku sonrası ses de görüntü de donma olmuyor. |
Uyku sonrası video oynatıcının çalışmaması, donması bazen bende oluyor ama hep bu durumu kendi hatammış gibi düşünürüm. Çünkü videoyu pause edip cihazı açık unutup uykuya bırakmak benim hatam. Bu nedenle çok fazla kafaya takmıyorum bu durumu. |
|
Süre fark etmeksizin her uyku sonrası oluyor ve inanılmaz can sıkıcı. Bir ara başka cihaz almayı bile düşündüm. |
|
https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.thedarken.wl&hl=tr&gl=US program burada yorumları inceleyebilirsiniz. her kumandayı elime aldığımda reset atmaktansa wake kalmasını tercih ederim, kaldı ki tamamen uyanık kalmıyor cihaz. |
|
teşekkürler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi behcet98 -- 27 Şubat 2021; 18:25:46 > |
Son yazılımdan sonra ilk başlarda sorun yoktu, sonradan benimde başladı. Cihaza reset atmadan youtube izlenmiyor. Video açıldığı gibi donup kalıyor. Cihazım Mibox3 4K. S olmayan model. |
|
Arkadaşlar, tv box kutuma 126GB ssd takıp, dahili depo olarak biçimlettirdim. Torrent indirirken, birkaç saat sonra bakıyorumki SSD kaybolmuş (sanırım uykuya geçiyor). Tv box'ı kapatıp açmazsam geri gelmiyor. Tvbox uyanık kalsın falan işaretlediğimi hatırlıyorum. SSD nin açık kalması ve torrent indirme işleminin kesintiye uğramaması için ne yapmalıyım acaba? |
|
ben hala güncelleme yapmadım,zaten sıkıntısız cihaz..güncelleme yapmazsak sonraki sürümü yükleyebilirmiyiz çıkınca. |
|
Flud iyidir. Kumanda uyumlu. Store'da yok. Eskiden vardı. Dışarıdan yüklemek gerekiyor. 9 güncellemesi ile harici diske indirebiliyoruz artık bu arada. |
|
Çalışırken uykuya geçmemesi gerek. Cihaz ayarlarından -uyku moduna geçir- ayarını -hiçbir zaman- yapıp deneyin. |
Bazen, özellikle haftasonları akşam saatleri falan sıkışıyor trafik. Bir de arşivleme alışkanlığı var tabii. |
|
Siteden magnete ya da linke tıklayınca açılıyor uygulama. PC'deki gibi. Torrent işinin illegalite durumunu da hatırlatalım konuya uzak olanlara bu arada. |