Bugün klavye bir anda arapça oldu onu düzeltiyim derken bu defa klavye yok oldu şimdi bir şey yazmak istediğimde arama kutusuna mağazada filan mobil aletinizi kullanın diyor ben buna nasıl klavye yükleyeceğim bilgisi olan var mı? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar son güncelleme berbat ses sorunu harici kopyala yapıştırsa gitti ben 8 e dönmek istiyorum yardım edebilecek varmı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Evet android 9 bir kaç gün önce güncelledim kapatıp açınca ip tv lerden ses çıkmıyor fişini çekip takıyorum yada ayarlardan yeniden başlat yapıyorum düzeliyor bir sonraki kumundadan kapatmaya kadar ayrıca kopyala yapıştır özelliği de gitti < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Klavye - Gboard ayarları - Diller - İngilizce. Gboard görünmüyorsa, store'da -Leankey keyboard- var. Onu deneyin. Klavye - klavyeleri yönette Gboard kapanmış olabilir bir şekilde. Fiziksel klavye bağlıysa ondan da olabilir. |
Kodi, harici diskin her yerini kullanabiliyor. Yeni farkettim. Yalnızca kendi klasörüne değil, istediğiniz yere yazabiliyor. Silebiliyor. (Kodi-Dosya yönetici). Bu, torrent kullanmak isteyenler için önemli bir gelişme. Android 6'dan beri bekliyordum. Umudu kesmiştim doğrusu. File comander yalnızca kendi klasörüne yazabiliyor. Es file manager hiç yazamıyor bu arada. |
Teşekkür ederim dediğinizi yaptım oldu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oist -- 18 Ocak 2021; 0:5:25 > |
|
|
Kendi çözümümü anlatayım bari. 64 bit sistem buldum.Herseyi denedim olmadi.Tesadufen 3 tane bilgisayar muhendisi arkadas geldi.Abartisiz birkac saat 2 pcde ugrastilar.Yok tobe duzelmedi. Ben rahstsiz oldum.Kendinizi paraladiniz.Birakin dedim yok.Neyse olmadi sonucta.Bende yan taraftaki satin aldigim Bim e gittim.Bu bozuk cikti dedim.Fis var mi dediler.Yok dedim.Degisim veya iade yapalim dediler.Dedimki farkli marka varsa olur.Aynisi olursa gene gelmim dedim (: Neyse para iadesi aldim.(Bu hizmeti bi Bimde bide Amazonda bulabiliyorum.Helal olsun) A101 de klasik sandisk 32 ve 16 bide glade versiyonu 32 vardi. 3.0 dan ve 32gb tan illallah ettigim icin 16lik 2.0 usb yi aldim.Su an gayet iyi calisiyor. Evet cozdum mu? Cozdum (: < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben sabah gece yatarken fişten kapatıyorum. Bütün gece uyuklamasına gerek yok. |
|
TV ayarlarından kapatılabilir. |
Airmouse açmadığı için uzun zamandır hiç kapatmadan kullanıyoruz. |
|
Evet. |