Şimdi Ara

Xiaomi 4K Mi Box ve S ( Yeni ) H.265 Android TV 8.0 incelemesi (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.429
Cevap
268
Favori
776.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende netflixte bazen az bazen de çok bariz ses kaymaları oluyor, cihazı baştan başlatınca düzeliyor ama bunu kesin önlemenin bi yolu yok mudur acaba?
  • Technical_Support kullanıcısına yanıt
    aslında arada değil her zaman oluyor gibi, restart edince çözülüyor ama yine de rahatsız edici.diğer arkadaşın yaşadığı 5.1 seçeneği çıkmaması bende de var, bende de 5.1 ses çıkmıyor seçeneklerde netflixte, bunun bi sorun olduğunu arkadaş yazana kadar farketmedim.yeni bir sorun daha doğdu böylece.
    Technical-support arkadaş versiyonunu ve nereden indirdiğini de bildirirse deneriz..Google playden indirilende yok..
  • kralkarga kullanıcısına yanıt
    Aptoide tv den netflix olarak kurdum..birçok versiyon var..
    aslında NETFLIX kullanan arkadaşlar uygulamaları nereden indirdiklerini yazabilirlerse çok iyi olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalege2000 -- 6 Mayıs 2018; 21:58:18 >

Orijinalden alıntı: Technical_Support

Mibox ses ayarlarından Digital Ses - Hdmi olacak, burayıda ayarlıyorsunuz değilmi?

Alıntıları Göster
    Üstad selam. Bağlantım belirttiğiniz şekilde. Mibox tvye hdmi ile, Tv de soundbara optik kablo ile bağlı. Cihaz ayarlarında digital ses hdmi seçili, tv ayarlarında da dış hoparlör seçili. Kemalege arkadaşımızın belirttiği gibi hdd filmlerinde sorun yok ama nedense netflixte ses stereo olarak çıkıyor. Sizin tvde kullandığınız hdmi portu standart port mu yoksa hdmi arc portu mu? Benim tvnin hdmi arc portu kopup tv içine düştü. Diğer 2 portta denedim sonuç belirttğim şekilde. Bendeki sorunu hdmi portuna bağlıyorum artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aslanuque A kullanıcısına yanıt
    hocam ps4 proyu optikle avrye bağladığımda ps4teki netflix uygulamasında 5.1i görüp net şekilde 5.1 ses alıyorum, düzeni hiç bozmadan direkt hdmiı ve optiği miboxa taktığımda malesef 5.1 seçeneği çıkmıyor.net şekilde uygulama kaynaklı bi sorun bu.

Orijinalden alıntı: kralkarga

hocam ps4 proyu optikle avrye bağladığımda ps4teki netflix uygulamasında 5.1i görüp net şekilde 5.1 ses alıyorum, düzeni hiç bozmadan direkt hdmiı ve optiği miboxa taktığımda malesef 5.1 seçeneği çıkmıyor.net şekilde uygulama kaynaklı bi sorun bu.
    Hocam çok ilginç ama ne uygulama kaynaklı diyebiliyorum ne de cihaz. Kullandığım Tv LG 47Lb670. Lg tv de sorunlu. Mutfakta kullandığımız 7-8 senelik 22 inçlik samsung monitör tvye taktım onda çalıştı. Aynı kablolar, aynı yazılım, aynı soundbar. Miboxtaki netflixle uğraşmayı bıraktım. Tv deki uygulamayı kullanıyorum. Yakın zamanda oreo düşer sanırım. Düzelir belki.

Arkadaşlar bu uygulama kaynaklı diyebiliriz..Nedeni ise Uygulama HDMI kabloyu taktığımız yere göre biçimleniyor sanırım..Arc portundan sözetmişsiniz ,doğru olabilir..Benim sony nx700 tv nin HDMI girişini düz algılıyor sanırım..5.1 passthrough yapmıyor..Bir tek çare kaldı..G...gidiy orda HDMI OPTİK ,RCA ses çeviricisi var ..HDMI in ,out var ..optik out ,rca stereo çıkış var..Alıp deniycez..
    Kendilerine yazdım..Yine stereo ses alırsınız yanıtı aldım..Merkezlerini aradım..Alın olmazsa iade edersiniz yanıtını aldım..
    GittiGidiyor
    HD HDMİ RCA OPTİK SES AYIRICI Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hd-hdmi-rca-optik-ses-ayirici-344643184
    sizce nasıl olur?

• Arc olan hdmi ile mi denedim hatırlamıyorum. Ama yarın tekrar denerim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu Mi box çok mu uğraştırıyor ne?

Arkadaşımda X96 markalı andtoid box var oyunlarda çok kasıyor ama Netflix olsun Kodi yada herhangi film uygulaması olsun hiçbir sıkıntı yok. TV'yle 5 liralık hdmı kablosuyla bağlı, bildiğiniz apk ile Netflix kurdu izliyor

Orijinalden alıntı: Gannicus

Arkadaşlar ben denemek için Asphalt 8 indirdim ancak yaş ve cinsiyet sorduğu sayfayı cihazın kumandası ile kontrol edemiyorum. Kumanda ile oynayamıyor muyuz?
    Kumandası güzel de bazı uygulamslarda tam randıman alamazsınız. Buradaki wifi klayveyi tavsiye ederim

Orijinalden alıntı: gegehthtvsshas

Hepsiburadadan aldıgım cihazı satıyorum ilgilenenlere duyurulur
    Kapıda ödemeli ve 200₺ ise alırım hocam

• x96da netflixi sorunsuz izlersiniz ama iş netflixi 4k izlemeye gelince izleyemezsiniz hocam.tek ve en büyük sıkıntı bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalege2000

1080p bile yeter ama ..sanırım max 480p gösteriyor diye biliyorum..
    Apk ile hem Netflix arayüzü farklı oluyor, hem de bitrate ve çözünürlük düşüyor. Bu konuda Xiaomi Mi Box'ın hakkını teslim etmem gerekir. Bende de youtube sorunlu, mod'lu apk kullansam daha iyi olacak sanki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: arandur

Apk ile hem Netflix arayüzü farklı oluyor, hem de bitrate ve çözünürlük düşüyor. Bu konuda Xiaomi Mi Box'ın hakkını teslim etmem gerekir. Bende de youtube sorunlu, mod'lu apk kullansam daha iyi olacak sanki.

Alıntıları Göster
    Pardon Netflix uygulamanızı nereden indirdiniz? Bitrati düşmeyen uygulama önerininizi öğrenebilir miyiz?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.