|
Xiaomi 18 Fold ilk kez canlı olarak görüntülendi: İşte tasarımı
-
-
Xiawei olmuş resmen, çok özgün tasarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kraix -- 26 Ağustos 2026; 12:45:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkiye'ye geleceğini sanmıyorum, gelse bile çok tuzlu olacaktır
-
bence xiaominin fiyattan bağımszı getirmesi lazım. 50 adet bile olsa mi.com a koysun yazsın 199.999 tl.
_____________________________ -
Keşke bu kadar pahalı olmasaydı 😭😭😭
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Pura X max kopyası bari Apple gibi iki üç yerini değiştirseydin çalarken.
-
Bu tasarim mühendisi resmen slak…Biçimsiz şekilsiz tasarimmi olur arkadaş,tasarim da resmen saygisizlik akiyor..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
kısık gözlü asyaliların gözüne benzemis kamera adası
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bence çok şik ve zarif bir tasarım. Ama fiyati eminim bu kadar hoş olmayacak.
-
Tüm markaların apple'ı taklit etmeye çalışmasından çok sıkıldım ya. Apple bir renk çıkarıyor hepsi tuzlukla koşuyor, opposu olsun, samsung'u olsun, xiaomisi olsun önce turuncu şimdi de bordo renk çıkıyor. Çıkan kasalara bakıyorsun onlar da aynı. Tudor bir saat yapıyor pembe kadranlı, çok ünlenince hemen seiko da çıkıyor yok bilmem kaçıncı yılımıza özel edo pembesi modeli diye. Lan bilmiyor muyuz biz bal gibi tudor'u taklit ediyorsun işte. Çinli olsun, korelisi olsun, japonu olsun fark etmiyor. Ben farklı olayım, özel olayım diyemiyorlar. Sürekli bir taklitçilik var. Çok sıkıldım bundan.
Xiaomi zaten apple taklit edeceğim diye ruhunu satmış gibi davranıyor. Tasarım dili, form faktörü, model isimlendirmesi, arayüzü bile apple kopyası. Ya arkadaşım taklitler aslını yaşatır. O kadar paranız, mühendisiniz, tasarımcınız var biraz kendinize has olun ya. Bu ne şimdi bordo renk. Hayret, 2026 yılında mı aklınıza geldi hepinizin bir anda..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Sparhawk -- 29 Ağustos 2026; 12:22:51 >_____________________________
-
ŞEYİMİ…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler