Şimdi Ara

Xiaomi 17 Pro, iPhone 17 Pro ile karşılaştırıldı: İşte kamera örnekleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynen öyle samsungcularda bunlar gibi kaç defa ban attılar onlar yüzünden.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi kamera donanımı olarak yıllardır rakiplerinin önünde fakat yazılım olarak çok gerisinde olduğu için kalite anlamında maalesef bir iPhone kadar iyi olamıyor. Spesifik bazı yerlerde yakalayabilir hatta geçebilir ama total paket olarak bakıldığında iPhone > Xiaomi.

Ayrıca günümüzde kimse fotoğrafı galerimde kalsın diye çekmiyor en büyük ve aktif platform olan Instagram için çekiyor haliyle Xiaomi nin Instagram optimizasyonu da çok kötü daha doğrusu Samsung hariç diğer tüm androidlerin çok kötü. Fotoğrafı çektiğin kalite ile Instagram a attığın kalite aynı olmadığı zaman da sensörün bilmem ne kadar kaliteli olduğu da pek önem arz etmiyor. Videoya değinmiyorum bile orada Apple feci ezici şekilde üstün zaten.

Velhasıl Xiaomi 17 muazzam bir cihaz. Gerek boyutu, gerek ekranı, gerekse devasa bataryası ve hızlı şarjı ile cidden efsane bir cihaz olmuş kayıtlı denk getirirsem alırım fakat kamera konusunda kendimizi kandırmayalım bir iPhone değil, keşke olsa ama değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• wolf silver W kullanıcısına yanıt
    Genel değil komple aynılar sadece globali kırpıyorlar. Redmi serisi olarak geçtiği için amiral gemisi gibi performans ve destek beklenmemeli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

dışarda sattım 40 bin veriyoru üste oda para değil.

Referans Paylaşım Konuları:
    https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
  • İmHyp3rioN kullanıcısına yanıt
    Altı üstü 1.000 dolara yakın (963) para, haklısın bi şey değil. Normal bir ülkede yaklaşık bir iPhone 17 Pro parası :D ben de iPhone kullanıcısıyım, 16pm’den de oldukça memnunum ancak Xiaomi’nin fiyat avantajını görmezden gelmek de gereksiz. O yazılımla asla kullanmam, Saumsung dışında Android dünyasındaki markaların arayüzleri baba hitap etmiyor. Ama adamlar f/p olarak rakipsiz, hele ki arkadaşın yukarıda dediği gibi yurtdışı cihazları “bir şekilde” daha kolay kullanım imkanı varken.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bugün de mi 15T pro mediatek 9400+ kullanıyor. Hemen hemen en üst seviye işlemcileri kullanmışlar.

Bunların sıkıntısı işlemci-donanım değil yazılımdir. Yukarıda da söyledim.

Kayıtsız Amerikan malı 15 PM 1TB’a telefoncu 55.000₺verdi,

Satmaktan vazgeçtim…

normal ben 80 e müşteri buldum 16pm e

Referans Paylaşım Konuları:
    https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
  • wolf silver W kullanıcısına yanıt
    Hyperos 3 on numara kullanıyorum hiçbir sorunu yok

• Kamera konusunda HUAWEİ herzaman zirvede LİDER, Onu bugüne kadar hiç bir marka Telefon Kamerası liderlik tahtından indiremedi.

Google engellemese idi şu an Telefon pazarının açık ara lideri HUAWEİ olacaktı.

Google Pixel 7pro hediye geldi kullanmadım çocuğuma verdim, şu an Samsung Galaxy S25 ULTRA kullanıyorum, çekmeceye attığım Huawei P40 Pro'nun kamerası daha iyi ve daha keskin, Tatilde S25 Ultra ile çektiğim resimlerin Pixel kalitesi çok kötü, Işığı, Güneşi arkama aldığım halde resimlerde düzgün bir netlik yok.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

hepsi doğru. huawei'lerle çekilen fotoğrafları görüyorum bambaşka bir seviye fakat malum sebeplerden dolayı alınabilirliği kalmadı. s25u zaten rezalet kamera için alınacak en son telefonu almışsınız. Çinli markaların çoğu fotoğraf kalitesi çok iyi ama sadece galeride iyi videoda çok iddialı değiller. kamera, video, selfie, sosyal medya, lens geçiş akıcılığına kadar genel toplamda en iyi paketi yine sadece iPhone sağlıyor

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.