bir kaç yere baktım 60-80 arası yazmışlar. youtubeda bir eleman incelemesini yapmış 60'larda. o performans için fiyat biraz yüksek. |
XFX RX 6800XT İNCELEMESİ [ Kullanıcı Yorumları ] (6. sayfa)
-
-
Bu arada incehesap yine aynı paradan biraz kart sattı buraya yazacaktım ama yazana kadar bitti
Kart alanları benchmarklari bekliyorum konuya arkadaşlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamdır ben gene hatırlatırım size, teşekkürler.
-
Hayırlı olsun, eğer driver da iyiyse o zaman bu sefer oldu demektir.
-
Driverda bir sorun yaşamadım hatta şöyle ki, bir kaç öç denemesi yaptım başarısız oldu driver kendini durdur su öç işlemini iptal ederek yeniden başlattı. Ben 5600XT de de 6800XT de de sıfır sorun gidiyorum nazar değmesin.
Sürücüler nasıl? AMD'nin sürücüleri yüzünden çöp olmaz umarım bu nesil.
Öncelikle hayırlı olsun.
Testlerin ve emegin için eline sağlık.
AİB 6800 incelemeside benden gelecek umarım :)
-
Merakla beklediğim bi karttı. Cyberpunk 2077 ray tracing açık önerilen sistemlerde sadece nvidia kartlar var maalesef. O yüzden soğudum.
Baba o ne temiz ve düzenli bir kasa öyle içim ferahladı
-
Bu işi yapan youtuber lara zerre güvenmiyorum . Kullanıcı incelemeleri her zaman tercihimdir. Çok güzel bir inceleme olmuş .tebrik ederim
-
RX 6800 XT SE (Samsun Edition)
-
Güzel kart, sonunda Amd oh beee dedirtti. Önce soyguncu Intel'i bitirdi şimdi sıra Nvidia'ya geldi. Ki Nvidia'yı bitirmesi için daha çok erken. Çok çok Nvidia superleri daha erken piyasaya sürecek
Amd yazılım işinin de üstüne giderse, driverları güncel tutma işine önem verirse bu kartlar daha da şahlanacaktır. 1080ti kullanıcısı olarak Amd almayı sonraki aşamalarda ciddi ciddi artık düşüneceğim. Dlss tarzı performans artırıcı faktörleri de Amd tarafı sunarsa zaten bu iş tamama erecektir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
GTX 950M'den selamlar
-
Hocam yine döktürmüşsüm, Benim kart ne oldu
Forum Donanım böyle konular sayesinde özüne dönüyor bir nebze, Elinize emeğinize sağlık yine.
-
Bugün kampanya ile aldığım kart kargoya verilmiş aksilik olmaz ise yarın öğlen gibi elimde olur, değerleri atarım bende.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALt4iR -- 25 Kasım 2020; 20:7:49 > -
Eline sağlık. Büyük emek var ortada.
-
Eline sağlık hocam çok ciddi bir emek var.amd sonunda güç tüketimini ve driver problemini halletti.referans kartı bile olsa isinimyor, değerler harika.gule güle kullan. -
Dostlar tesekkurler.
-
Hatırlatma :)
-
Arkadaşlar kasayı değiştirdim montajı bitirdim , Furmarkta ortalama sıcaklık 71 dereceye düştü. Sistemdeki hava akışının kasa soğutmasının ne kadar önemli
olduğunu kanıtlamış olduk sanırım. İçerisinde 6 tane fan bulunan Warcry çoğu kasaya göre iyi bir soğutma sunsa bile , daha iyi de olabiliyor. Bu sebeple kasa içerisindeki fan sayısından ziyade hava giriş çıkışını iyi ayarlamak gerekiyor. Özellikle hem RGB olan hemde kaliteli olan fanlar zaten bir kasa parası , geri kalanların hemen hepsi sadece şekil , bilginize.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X