Şimdi Ara

XFX - 8600GTS XXX ED 3dmark ve oc değerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  XFX - 8600GTS XXX ED  3dmark ve oc değerleri

KATKILARINDAN DOLAYI
    E TEŞEKKÜRLER

KARTIN ÖZELLİKLERİ

GRAFİK İŞLEMCİ 8600GTS
    ÇEKİRDEK HIZI 730 MHZ
    BELLEK HIZI 2260 MHZ
    BELLEK ARAYÜZÜ 128 BIT
    İŞ HATTI 32 ADET
    VERİ YOLU GENİŞLİĞİ DUAL 400
    TV OUT VAR
    DİĞER ÖZELLİKLER

PV-T84G-UDD3
    NVIDIA G84 GPU
    PCI EXPRESS X16
    NVIDIA GEFORCE 8600GTS
    ÇEKİRDEK HIZI : 730MHZ
    BELLEK HIZI : 2260MHZ
    256MB GDDR3 BELLEK
    BELLEK ARAYÜZÜ : 128-BIT
    32 ADET VERTEX SHADER
    VERTEX SHADER VER 4.0
    32 ADET PIXEL SHADER
    PIXEL SHADER VER 4.0
    DIRECTX 10 DESTEKLİ
    OPENGL 2.0 DESTEKLİ
    2 ADET DVI ÇIKIŞ
    TV-OUT : S-VIDEO OUT
    VISTA READY HAZIR
    HDCP HAZIR
    3 YIL GARANTİLİ
    İNCELEME VE ÖDÜL :
    http://www.xfxforce.com/web/product/listReviews.jspa?series=GeForce%26trade%3B+8600&seriesId=1054321
    RESİMLER

XFX - 8600GTS XXX ED  3dmark ve oc değerleri

TEST SONUÇLARI

YORUM:KART HAKKINDA SÖYLENECEK PEK BİRŞEY YOK AÇIKCASI XFX HER ZAMANKİ GİBİ PİYASADAKİ BELKİ DE EN İYİ GTS İ ÇIKARTMIŞ DENİLEBİLİR ,NEGATİF OLARAK TEK SÖYLENEBİLECEK SEY FAN SESİNİN BİRAZ YÜKSEK OLUŞU BUNUN BELKİ BİR NEDENİ DE ZALMANIN SOGUTUCUSUNA ALIŞIL OLMAM DA OLABİLİR ;YENİ BİR İNCELEMEDE GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Merhaba Hocam öncelikle çalışma için teşekkürler. Yakalamışken bir soru sormak isterim sizce

ÇEKİRDEK HIZI 730 MHZ
    BELLEK HIZI 2260 MHZ
    İŞ HATTI 32 ADET

özellikleri bu kartın 128 BIT lik eksisini kapatabiliyormu. Bana kalırsa bu kartın 256 Bit olması harika olurdu
  • Bu kartın fiyatını anlamak mümkün değil..
    Peformasına göre gerçekten inanılmaz yüksek.
    290usd vererek 8800gts 320mb almak mümkün..Tabii alt-tab sorunu riskine geresek.
    Yinede bu karta tercih ederim.
  • quote:

Merhaba Hocam öncelikle çalışma için teşekkürler. Yakalamışken bir soru sormak isterim sizce

ÇEKİRDEK HIZI 730 MHZ
    BELLEK HIZI 2260 MHZ
    İŞ HATTI 32 ADET

özellikleri bu kartın 128 BIT lik eksisini kapatabiliyormu. Bana kalırsa bu kartın 256 Bit olması harika olurdu

maalesef 128 bit olmasını saat hızı kapatamıyor eğer 256 bit olsa emin olun bu kartın puanları inanılmaz olurdu ;ama şöyle bir artısı daha var alt-tab sorunu yok en azından o epey sevindirici bir durum
  • inceleme için teşekkürler aydınlaTıcı olmuş
    lAkin bu kart daha gider feza ya kadar yolu var

128 bit oluşu düşündürücü ama performansı ortada

ki bu 128bit zihniyetimizin 7600gt ile bittiğini umuyordum

bu kartın çoğu bench rekoru ahmet (ataruz)abide tabi işin içinde vmod falan da var
    hep söyledim tekrar söylüyorum xfx dışında kimse Nvidia üretmesin....

xfx olsun gerisini unutun...

düzeltme: gereksiz açıklama:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhanathema -- 19 Ağustos 2007; 22:54:22 >
  • güzel test olmuş. 2600xt gdr4 ile performansı kafa kafaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: wenigma

quote:

Merhaba Hocam öncelikle çalışma için teşekkürler. Yakalamışken bir soru sormak isterim sizce

ÇEKİRDEK HIZI 730 MHZ
    BELLEK HIZI 2260 MHZ
    İŞ HATTI 32 ADET

maalesef 128 bit olmasını saat hızı kapatamıyor eğer 256 bit olsa emin olun bu kartın puanları inanılmaz olurdu ;ama şöyle bir artısı daha var alt-tab sorunu yok en azından o epey sevindirici bir durum

Cevap için teşekkürler, düşüncemde yanılmadığımı kanıtlar bir cevap oldu. Acaba bu ürünlerin teknolojisimi 256 bitemüsait değil yada maaliyeti artırdığından falan mı güzelim kart 128 bite hapsedilmiş acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Carbon dan da ss alabilirmiyiz acaba Nvidia nın carbon a alarjisi hala devam ediyomu diye çok merak ettim.
    Bide kart en fazla ne kadar AA destekliyor Carbonda NoAA 2xAA 2xQAA 4xAA 8xAA ve destekliyosa 12xAA testlerini merakla bekliyorum
    biraz fazla istedim galiba ama napim Carbon yatar kalkar oldum artık
  • selam, bu kartan bende var arkadaşlar normal saat hızlarında 5-10 dk kartı kasacak ayarda açınca gri bi ekran geliyo pc kitleniyo. hızları biraz düşürünce olmuyo anakart asus m2npv-mx sorun anakarttamı acaba?
  • Palit: Voltage Mods & OC
    "8600GT"
    3dmark06: 6900
    Adres
  • tabii ki pencil mod ile birşeyler yapılabilir ama unutmayın buradaki insanlar kartın stock ne durumda oldugunu da merak ediyor ; ilerki zamanlarda vcore vmem modlar yapılabilir kartın bütün sınırlarını zorladık demiyorum zaten
  • palit 8600gt sonic sağlam bir oc ile 3dmark06'dan 6310 almıştı hemde kötü bir işlemci ile... iyi bir core2duo ile dahda fazla alabilir ayrıca fiyatıda 125usd+kdv.

Bu kartın pencil modlu değerlerini görmeden asla para verilmez....
  • bende bu 8600gts lere hic ısınamadım o fiyata 128 bit kart almak cok mantıksız geliyor...
  • amma sorunmuş bu alt+tab.oyun oynarken niye alt+tab yapma gereği duyuluyo ki anlamış değilim hala.alt+tab sorunu varsa bende tab+alt yaparım :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferman3118

amma sorunmuş bu alt+tab.oyun oynarken niye alt+tab yapma gereği duyuluyo ki anlamış değilim hala.alt+tab sorunu varsa bende tab+alt yaparım :D

ya nedir bu alt+tab sorunu biraz geri kaldımda reset mi atıyor ne yapıyor bu kdr sorun yaratıyor acaba ama o fiyata 128bit alıcak yoqtur herhalde...
  • fps biraz düşüyo o kadar.
  • yav ben pek anlama ama yani bu kartı bu fiyata alan varmı yav 450 ver 8800 al veya 200 wer 8600gt sonic+ al olay bvitmiştir bence
  • quote:

fps biraz düşüyo o kadar.

Fps'nin yarı oranında indiğini gördüm youtube da alt tab diye arama yap izle istersen görüntüyü
  • ya bu kart 256 bit 512 mb olsa süper olurdu ya 8800gts 320yi rahat geçerdi.fiyatıda geçerdi tabi.daha böle bu fiyata satlıyor.
  • quote:

ya bu kart 256 bit 512 mb olsa süper olurdu ya 8800gts 320yi rahat geçerdi.fiyatıda geçerdi tabi.daha böle bu fiyata satlıyor.

arkadasım esas iş gpu da bitiyor. tabi ddr2 64bit olursa fln gpu 10 nuamra olsada bişi olmaz ama

8800gts in gpu su ile bu kartın gpu su cok da muhaise edilmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgacem -- 28 Ağustos 2007; 20:47:38 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.