Şimdi Ara

Xeon 1260L v5( i7 6700 ) ve 3500tl xeon 2628L v4(48 çekirdek) + asus z10pa (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
8
Favori
4.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: İZCİ1111

2 adet xeon 2670 Retail SR0KX (8 çekirdek / 16 thread ) toplam 16 çekirdek / 32 thread + 64GB (8x8GB DDR3 ECC Reg bellek) + Asus Z9pa-d8 anakart (tr garantili sıfır)
    elinizde varmı şu an yoksada karar verirsek ne zamana gelir

Çok tanıdık geldi bana :) 1-2 ay önce yine konu sahibi abimizi ben aynı şekilde darlıyordum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G3258 yerine upgrade düşünüyorum..
    REFERANSLARIM HEPSİ BİRBİRİNDEN DEĞERLİ İNSANLAR ......: tansel, kyorhan, ekobravo, bilim70, FREEMAN, pharmacist, kelesh469
  • İşlemciyi almak isteyen olabilir bilgi vermek açısından 1226v3 işlemcinin Cinebench skorunu paylaşmak istedim.
    FSB 106.5 e ayarlandığında bu şekilde oluyor.. 579 puan aldı..

Xeon 1260L v5( i7 6700 ) ve 3500tl xeon 2628L v4(48 çekirdek) + asus z10pa
    cinebench te HT çok farkediyor ama oyun için alacak arkadaşkar varsa oyunda HT nin katkısı çok az onu söyleyim.. xeon 1260L v5 te HT açık , mimari olarak %10 skylake avantajlı , bide turbosu 200mhz hızlı.. tahmini 800-900 arası alacaktır..
    1226v3 küçük server yada oyun oynamak için yeterli.. hatta eski yada fazla grafik gücü gerektirmeyen oyunlar o/b gpu sundan bile rahat çalışıyor..

iyi günlerde kullanın..
    REFERANSLARIM HEPSİ BİRBİRİNDEN DEĞERLİ İNSANLAR ......: tansel, kyorhan, ekobravo, bilim70, FREEMAN, pharmacist, kelesh469
  • ulan be askere gitmeyecek olsaydım bunları ''intel i7 3770 + asrock z77 pro 3 anakart + 2x4gb 1600mhz samsung 1.35 DDR3L -- takas ve pazarlık yok fiyat 800 tl.. '' kesin alırdım.Şansıma tüküreyim.
    Hayırlı Satışlar.

Orijinalden alıntı: SworDLioN

Makinadaki Çekirdek Sayısı Benim Çitlediklerimden Daha Fazla.... :D

Bu Fakirlikle Bu sistemi Hayal Bile Edemiyorum O Derece Yani :)

Hayırlı Satışlar...

Hocam beni güldürdün Allah ta seni güldürsün ya

Dr_nike_kaddafi

OYUN VEYA İTEM SATTIĞIM ÜYELER
    Drmel , Hawk-Claw , Markus Schulz , arasmustafaoglu , grkcm , Takumi , cikitare , black37 , Keanexx , Cr!M!N4L , Frobisher , Bu bir kullanıcı adı , MyReSPeT , lp.papercut , Winston Blue , Yaşayan Canlı , quarters , Degisik Kahya , Dark_Stone_TR , roebenewa , berkke , Gargemelus , yusufahmet16 , dr.halil , TR_LegendOfWar , slckssmz , Grain35 , slajer, Yggdrasil , dunklerpaladin , Kael_ , Blasted35, demirkaanersin , capcup74 , Arthionnn , SchwarzMoto , xVengeance , capcup74 , Leeroy Genghis , mustafa982 , fat33 , DoDoking , anorexia , Crashlone , Psicolog , QarekTyphon , AurumLuna , hsnpyn11111 , Gold D. Roger , Mckenziee , Markus Schulz , Ŀeoп , judge1986 , GuitarxtanbuL , Leeroy Genghis , Kronoss2510 , ExMilitary , Jellal Fernandes , Unshaken Darkness , GuitarxtanbuL , John Constantine

Dr_nike_kaddafi

• quote:

mattiadestro Yüzbaşı

hocam merhaba. bugün cpu soğutucu ve ram ile sistemi tamamladım. herhangi bir sorun yok. gerçekten serin çalışıyor xeon. gta vte tüm ayarlar en yüksekte 40 dereceyi geçmedi.

tekrar teşekkürler, iyi günler dilerim.

Alışveriş Sayısı .......: 2321
    Sorunsuz alışveriş ...: 2316
    Sorunlu alışverişlerim : alee_123, acbold ,~ Dağcı ~ ,
    MillionDollarsMan, SystemRQ (Dolandırıcıdır uzak durun)
    Profili kapalı ve/ya mesaja kapalı olan arkadaşlarla alışveriş yapmıyorum.
    ---
  • Bu ürünlerin hiçbirinin garantisi yok değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bu ikiliyi ben aldım. AMD fx-6300 kullanıyordum önceden açıkçası gözle görülürü çok ciddi performans artışı var alacak olanlara tavsiye ederim.
    ***@melyyh(8800GTS) Her şeyine kefil olabileceğim değerli bir kardeşim*** , cem77(9600GT), L0ki(TF2), huso(HD3650), alisirakaya79(GTX260) , haggardd(Motorola U9) , @Şekilsiz (VODEM) , @BYRM81 (Toshiba A300 Laptop)

ALDIKLARIM;
    @brtana(7300GT) @HRMNKY(5800 aksesuar) @retchop(Microsoft Flight Simulator X) @mastertr (creative ses kartı) @combo2009(creative ses kartı)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.