Şimdi Ara

Xenon Mercek ve Kitler hakkında herşey bu konuda (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
955
Cevap
13
Favori
208.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sitede c4 uygulaması mevcut daha önce yapmıştım fakat şekil olarak c4 farı sorunlu bir far. her ne sebeptense kısalar dışarıda değil iç kısımda ve çok dar. bu sebeple valeo h7 mercek uymaz diye düşünüyorum. en iyisi h11 yada d2s ile yapmaktır.
  • fiyat ne olur peki?
  • arkadaşlar h7 mercekli xenon farlarda hangi marka ve kelwin değerini önerirsiniz cevblarınızı bekliyorum tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4F6922DB0 -- 22 Haziran 2011; 5:39:51 >
  • arkadaşlar Mtec H7 6000 K Xenon Kit bu marka nasıldır sizce mtec hangi modelini veya başka hangi markayı önerirsiniz birde ne malı olduğunu bilen varmı yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4F6922DB0 -- 22 Haziran 2011; 19:57:08 >
  • orjinal oem çıkma ürünler hariç tüm markalar çin malıdır. bende sun part mevcut düşünürseniz özelden ulaşabilirsiniz.
  • merhaba, aracımda orjinal bi-xenon farlar var,zaman zaman kasislerden dolayı bir tanesi sönüyor ve hafif bir müdahaleyle tekrar yanıyordu, bugun yine aynı şekilde oldu tekrar müdahale edince düzeldi fakat kısa süre sonra söndü kontrol ettiğimde hem balastın hem de ampülün bir bölümünde erime olduğunu gördüm,elektikçiye gösterdim uğraştı fakat bir anlık cızrtı ve yanma sonrası sönüyor,ne yapmamı önerirsiniz ve balast değişecekse fiyatları nedir acaba? teşekkürler
  • H4 ampul sistemine sahip olan araçlarda Bi-xenon sistemin montajı sonrasında selektör yapmak istediğimizde ne gibi sorunlar olabilir ?
    Selektör kolunu çektiğimizde bir gecikme ve geç selektör yapma gibi bir durum oluyor mu ?
  • MRB ARKADAŞLAR BEN DE CHRYSLER 300 C VAR ARACIN FARI MERCEKLİ SOL MERCEK AZ SARI SAG MERCEK TE YANIP SÖNÜYOR SORUN NE OLABİLİR BAZI ARKADAŞLAR AMPÜLÜN GAZI BİTMİŞ OLABİLİR DİYORLAR NE YAPMAM LAZIM....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xenon Mercek

@seksandört ve @son_samuray;

montaj için özelden ulaşabilirsiniz. bixenon sistemde ücret 200tl + xenon kit ücretidir. xenon kitte 220 tl civarında yani toplamda 420 tl olur herşey dahil. angel vs. uygulamalar eklenebilir. özelden ulaşabilirsiniz.
    bu ay içinde yaptığım montajlardan resim ekledim.

Hyundai Accent
     Xenon Mercek ve Kitler hakkında herşey bu konuda

Hyundai Getz

Mitsubishi L200

Merhaba hayırlı işler. Ankarada bu işi düzgün ve uygun yapabilecek tavsiye edeceğiniz birileri var mı usta?

• SAYIN XENON MERCEK bey size bir sorum olacak benim focus 3 2011 model 1.tdı titanyum focusum var xenon far takamak istedik ilk deneme sentinel 8000k idi araçda 50-100metre sonra xenonlar kısa far arızası yazıp kapattı buna 4700mikrofarad kondansatör takıldı yine çalışmadı ben internetden philips photon h7 8000k xendrive canbus tüm araçlarda hatasız yazıyordu aldım takdık aynı hatalar oluştu bunlara parele 21 watt sis ampülleri ekledik 5-6 kilometre gitti yine aynı hatyı yaptı son deneme space h7 6000k mini dijital xenon almayı düşünüyorum çalşırmı bilmiyorum çalıştırabilseydik mercek düşünecektim sizce çözüm nedir kimi dijital balans diyor kimileri bosch veveleo diyor diğerleri çin malıdır uğraşmayın yazıyor sizce çözüm nedir ne yapalım space digitalde çalışmaz sie ampüle döneceğim şimdiden teşekkürler.
  • Bu Space H7 6000K kitlerden mümkünse uzak durmanızı tavsiye ederim. Arkadaşım ucuz olsun diye hepsiburada.com'dan sipariş ettik. Tam 3 defa balast arızası yaptı. Şimdide garanti dışı kaldı ve yine balast arızası var. Çıkma bir balastla kullanıyor. Muhtemelen diğer Space balastta yakın bir zamanda arızalanır.

Sizin aracınızda elektriksel bir problem olabilir ancak ben tecrübelerime dayanarak söylüyorum aracımda 2 yıldır MTEC D1 kullanıyorum ve şimdiye kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım. MTEC.in Silver serisinide tavsiye etmem. xenonmercek dediği gibi bunların alayı Çin malı ancak MTEC.de D1 ve R1 sınıfı en azından daha kaliteli ürünler.
  • yumurta kasaya mercekli far ve xenon işlemini kaça yaparsınız acaba.

teşekkürler.
  • Ahmet kardeşim,merhaba.Benim Fiorino'ya mercekli far yaptırmıştım hatırlarsın fakat bir sorunum var.Kısa farlardan uzunlara geçince ya da selektör yapınca bazen sol farım,bazen sağ farım bazen de her iki farım sönüyor tamamen. Farları kapatıp açınca her ikisi de yanıyor ama uzunlara geçince gene ya da selektör yapınca tekrar ediyor sıkıntı,sebebi ve çözümü ne olabilir acaba? Saygılar...
  • İyi Günler Bu Uygulamayı Kendim Yapmak İstiyorum Fakat Bir Kaç Sorum Olacak ?

Resimde Görüldügü Gibi Farda Mercek Takılacak Yer İle Park Ampulu Aynı Yerde Buna Nasıl Bir Çözüm Bulabiliriz ?
    Farın Yapısı Biraz Ufak Mercek Sığarmı Acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diagrams -- 4 Eylül 2011; 18:56:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

H4 ampul sistemine sahip olan araçlarda Bi-xenon sistemin montajı sonrasında selektör yapmak istediğimizde ne gibi sorunlar olabilir ?
    Selektör kolunu çektiğimizde bir gecikme ve geç selektör yapma gibi bir durum oluyor mu ?

merhabalar
    selektör ile ilgili bir sorun oluşmaz. sadece h4 farlarda normalde uzunları far kolunu iterek yakarsanız araç kısaları söndürür. bu sebeple bixenon mercek montajından sonra far içerisindeki h4 soket üzerine bir diyot koymak gerekir. bu diyot sayesinde uzun elektriği kısayı besleyeceğından uzuna geçince farlar sönmeyecektir. ayrıca gündüz far kapalı iken selektör yapınca xenonlarında yanmasını sağlayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssd_87

MRB ARKADAŞLAR BEN DE CHRYSLER 300 C VAR ARACIN FARI MERCEKLİ SOL MERCEK AZ SARI SAG MERCEK TE YANIP SÖNÜYOR SORUN NE OLABİLİR BAZI ARKADAŞLAR AMPÜLÜN GAZI BİTMİŞ OLABİLİR DİYORLAR NE YAPMAM LAZIM....

ampulun gazı bitmez ömrü biter. ömrü dolmaya yakın ampuller pembeleşir mora döner ve düzelir gibi olurken tamamen sönerler. sanıyorum 2 ampulde ömrünü doldurmak üzere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: irfanyu

SAYIN XENON MERCEK bey size bir sorum olacak benim focus 3 2011 model 1.tdı titanyum focusum var xenon far takamak istedik ilk deneme sentinel 8000k idi araçda 50-100metre sonra xenonlar kısa far arızası yazıp kapattı buna 4700mikrofarad kondansatör takıldı yine çalışmadı ben internetden philips photon h7 8000k xendrive canbus tüm araçlarda hatasız yazıyordu aldım takdık aynı hatalar oluştu bunlara parele 21 watt sis ampülleri ekledik 5-6 kilometre gitti yine aynı hatyı yaptı son deneme space h7 6000k mini dijital xenon almayı düşünüyorum çalşırmı bilmiyorum çalıştırabilseydik mercek düşünecektim sizce çözüm nedir kimi dijital balans diyor kimileri bosch veveleo diyor diğerleri çin malıdır uğraşmayın yazıyor sizce çözüm nedir ne yapalım space digitalde çalışmaz sie ampüle döneceğim şimdiden teşekkürler.

kondansatör ve 21wattlık ampul bağlı iken kesinlikle hata alınmaması gerekir.
    bağlantılarda bir sorun olabilirmi ?
    çünkü bu hata sistemi anlık çalışan bir sistemdir. farı açtığınız anda yada araç çalıştığı anda hatayı alırsınız. eğer 1 km bile o şekilde gidebildiyse daha sonra çıkan hata bağlantı vs. bir sebepten çıkmıştır diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ersin-C

İyi Günler Bu Uygulamayı Kendim Yapmak İstiyorum Fakat Bir Kaç Sorum Olacak ?

Resimde Görüldügü Gibi Farda Mercek Takılacak Yer İle Park Ampulu Aynı Yerde Buna Nasıl Bir Çözüm Bulabiliriz ?
    Farın Yapısı Biraz Ufak Mercek Sığarmı Acaba ?

merhabalar
    starex farına hella bixenon mercek oluyor yanlış hatırlamıyorsam. eğer illaki bixenon olmasın derseniz zaten normal valeo mercekler kesinlikle olur.
    park ampulu kısa bölümünde olan araçlarda park ampulu takılan yer yok oluyor malesef. park ampulu başka bir noktada delik açıp buradan takabilirsiniz. yada merceğin etrafında bir noktada ampul görünmeyecek şekilde bırakabilirsiniz ışık zaten içeride yansıyacaktır.

• Starex H7 - H1 Far Yapısında Bixenonluk Durum Yok Gibi. Ben Parkın Yanıp Yanmaması Konusunu Sıkıntı Yapmıyorum Muayene Sorun Olurmu Parklar Olmasa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayın xenon mercek,

mitsubishi colt aracıma bi xenon yaptırmak istiyorum, orjinali olan h7 yerine uygulanacak, eski coltlarda mümkünmüdür mesafe yeterlimidir, bide sistemi philipsin orjinal olandan (ampul ve balast) ben temin etsem veya siz komple sistemi işçilik dahil fiyat çıkarırsanız sevinirim, bide bazı xenon sistemlerinde titreşim olduğu görülüyor karşıdan geldiğinde, bixenondan kaynaklı bi hadisemidir...

tşk ler...
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.