Şimdi Ara

Xenon dışında görüşü iyi far yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araç fiat siena farlar yeterli aydınlatma ve görüşü sağlamıyor. Gittiğim elektrikçiler xenondan başka bir seçenek sunmuyorlar.
    Önerebileceğiniz bir ürün varmıdır ne alınabilir uzun mesafeli parlak bir şey?

• Gittiğin elektirikçilere bir daha gitme . Sırf kendileri para kazanmak için söyledikleri yalan. Siena'ya çakma xenon takacaklar . Muayneden bile geçemezsin ayrıca milleti kör edip bir dünyada küfür yersin .

Git güzel bir elektirekçi bul farlarını temizlerse temizlesin Yok iyi solmuşsa git iki far al , zaten o yeterli olur , eğer yeterli gelmezse osram Philips filan kaliteli ampülü tak . Hayırlı olsun
  • Gittiğin elektirikçilere bir daha gitme . Sırf kendileri para kazanmak için söyledikleri yalan. Siena'ya çakma xenon takacaklar . Muayneden bile geçemezsin ayrıca milleti kör edip bir dünyada küfür yersin .

Git güzel bir elektirekçi bul farlarını temizlerse temizlesin Yok iyi solmuşsa git iki far al , zaten o yeterli olur , eğer yeterli gelmezse osram Philips filan kaliteli ampülü tak . Hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doubt777 D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Sorununu öyle bir anlatmışsın ki sanki araçtaki farlar fabrikasyon hatalı.

1 Çift far al ve uygun kaliteli halojen ampul takıp far ayarı yaptır. Aksesuarcılardaki xenonların hemen hemen hepsi ( istinai durumlar hariç ) çin malıdır ve far yıkama olmayan xenonlar muayeneden geçemez. Akşamları insanlardan yediğin küfürlerde cabası.
  • Ampullerin artık eskimesinden dolayımı bilmiyorum arabaya her binen bunun farlara ne olmuş diyor
  • Önceki aracım siena idi. Ben farlarını Mako İbrida şeffar far ile değiştirdim. Far camı buğulu değil hemde orjinal kaliteli bir ürün.Şu an piyasada bulunur mu pek bilmiyorum. Görseli şu şekilde. Keşke aracımı satarken vermeseydim diyorum.

Xenon dışında görüşü iyi far yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.