Şimdi Ara

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR (124. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.252
Cevap
31
Favori
398.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu konu birçok kez açılmış olabilir ama kimseden tam bir yardım alamadım ..!! Uzun süredir yeni aldığım xbox 360 la live'a bağlanamadım.Tam olarak Bir Açıklama İstiyorum ( Herşeyiyle ).Eğer resim olursa iyi olur.

Arkadaşlar brde başka bir konu var. Herkes yurtdışından sipariş falan veriyor kargo ücreti vs. nedir?
  • arkadaslar bende araniza katildim bugun itibariyle xbox 360 60GB olani aldim benim anlayamadigim dvd rom modeli
    ilk sayfadaki resimlere gore benq gibi ama hic lite-on olanin resmi yok onun sekli nasildir bilen varmi bunu nasil anlarim ?
    uretim tarihi 09.09.2008
    serial no : 041688183707
    prod ID : 00536352041688183707
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulent35220

arkadaslar bende araniza katildim bugun itibariyle xbox 360 60GB olani aldim benim anlayamadigim dvd rom modeli
    ilk sayfadaki resimlere gore benq gibi ama hic lite-on olanin resmi yok onun sekli nasildir bilen varmi bunu nasil anlarim ?
    uretim tarihi 09.09.2008
    serial no : 041688183707
    prod ID : 00536352041688183707

Elindeki çok büyük ihtimalle liteon çıkacak. Benq larla görünüş olarak aynıdırlar. Faceplate i söküp, rom kızağının sağ altındaki boşluktan geçen kablo rengine bakman gerek. Beyazsa benq sarıysa liteondur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sambaras

Arkadaşlar bu konu birçok kez açılmış olabilir ama kimseden tam bir yardım alamadım ..!! Uzun süredir yeni aldığım xbox 360 la live'a bağlanamadım.Tam olarak Bir Açıklama İstiyorum ( Herşeyiyle ).Eğer resim olursa iyi olur.

Arkadaşlar brde başka bir konu var. Herkes yurtdışından sipariş falan veriyor kargo ücreti vs. nedir?

http://forum.donanimhaber.com/m_25429005/tm.htm bu linki bi incele istersen umarım yardımı dokunur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bugsymaloone

1- Şu anki 2008 üretimlerin tamamı falcon mu? Arcade Pack aldım Pal ve 2008-03-26 üretimi. Lot No: 0813
    2- Ürün Arcade içinde VGA kablo yok ve benim şu an içindeki kablo ile bağlayacak bir televizyonum da yok. Elimde Samsung SyncMaster 223BW 22 inç LCD monitör var. Xbox360 için VGA kablo almalıyım bu durumda. Önerebileceğiniz model var mı? DVI girişi bilgisayarımda kullanacağım, Xbox u geriye kalan ikinci giriş olan D-Sub girişe takacağım VGA video kablosu ile iyi sonuç alır mıyım?

Falconlar la beraber Jasperlar da satılmaya başlandı bu aralar.

http://www.360drives.com/list?v_lotno=813&v_perpage=50 linkten lot numaraları ve anakart modellerini kontrol edebilirsin. Seninki üretim tarihi ve lot numarasına bakılılırsa falcon. Elindeki monitör ve vga kabloyla iyi görüntü alırsın, bende 226cw vardı ve aldığım görüntü o biçimdi.

• quote:

Arkadaşlar bu konu birçok kez açılmış olabilir ama kimseden tam bir yardım alamadım ..!! Uzun süredir yeni aldığım xbox 360 la live'a bağlanamadım.Tam olarak Bir Açıklama İstiyorum ( Herşeyiyle ).Eğer resim olursa iyi olur.

Ben genellikle Ebay dan alıyorum. Konsolum NTSC-U olduğu için bölge korumalı oyunlarda USA dan, diğerlerini İngiltere den alıyorum. Amerika için posta ücreti 6-10 $ arasında oluyor. İngiltere için ise 2.5-5 sterlin arasında oluyor. Amerikadan 2 haftada, İngiltereden ise 1 haftada geliyor. Geçen çarşamba, 9 sterline (6 oyun + 3 posta) GRAW2 legacy edition aldım, bugün elime ulaştı. Ancak ebaydan alırken satıcıların feedback lerine dikkat etmek gerekir

• ben yeni bir xbox 360 satın aldım. premium 20 gb pal. üretim tarihi ise 2008 4.ay. bu konsolun falcon olup olmadığını nasıl anlayabilrim? kutunun üstünde yukarıda belirtildiği gibi 175 w ibareside yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SultanApex

quote:

Ben genellikle Ebay dan alıyorum. Konsolum NTSC-U olduğu için bölge korumalı oyunlarda USA dan, diğerlerini İngiltere den alıyorum. Amerika için posta ücreti 6-10 $ arasında oluyor. İngiltere için ise 2.5-5 sterlin arasında oluyor. Amerikadan 2 haftada, İngiltereden ise 1 haftada geliyor. Geçen çarşamba, 9 sterline (6 oyun + 3 posta) GRAW2 legacy edition aldım, bugün elime ulaştı. Ancak ebaydan alırken satıcıların feedback lerine dikkat etmek gerekir

Gerçekten bu kadar ucuz mu? ve gümrükte takırılır mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: ahaotex

ben yeni bir xbox 360 satın aldım. premium 20 gb pal. üretim tarihi ise 2008 4.ay. bu konsolun falcon olup olmadığını nasıl anlayabilrim? kutunun üstünde yukarıda belirtildiği gibi 175 w ibareside yok.

O tarihli bir konsolu kontrol etmeye pek gerek olmaz. Büyük ihtimalle Falcon'dur.
  • quote:

quote:

quote:

Gerçekten bu kadar ucuz mu? ve gümrükte takılır mı?

Evet hala sorum geçerli : Gerçekten bu kadar ucuz mu? ve gümrükte takılır mı?

• ???????????????
    quote:

Orjinalden alıntı: K®ATOS

quote:

sky walker şimdi ben 360 alacağım hangi tarihli alayım?

• piyasada 2007 ya da 2006 uretim li XBOX360 var mi ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Gerçekten bu kadar ucuz mu? ve gümrükte takılır mı?

Evet hala sorum geçerli : Gerçekten bu kadar ucuz mu? ve gümrükte takılır mı?

Oyunlar gümrükte takılmıyor, adetli almadığın sürece. Yeni ve eski oyunların fiyatlarını ebay e üye olarak kendi gözünle görebilirsin.

• arkadaşlar daha xbox ı yaptıramadım ama sorum şu olucak lite-on lar kırılabildimi. Bir de xbox 360 controllerı wireless olan pc de kullanma imkanımız varmıdır?
  • HDD"ye oyun yuklenmiyormus

o zaman Elite,Pro almamin bir anlami yok

Arcade 350YTL
    (Kasim ayinda UPDATE gelince HDD'ye yukleme olacak mi ?)

neden bu kadar ucuz Arcade xbox360 3k verme olasigi daha mi yuksek ??

Ocakta abim ingiltereye gidiyor oradan getirecek avrupadaki xboxlar PAL mi ?

konsol nisan-mayis gibi gelecek

o zamana kadar kacirdigim oyun cok olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 24 Ekim 2008; 20:29:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

HDD"ye oyun yuklenmiyormus

o zaman Elite,Pro almamin bir anlami yok

Arcade 350YTL
    (Kasim ayinda UPDATE gelince HDD'ye yukleme olacak mi ?)

neden bu kadar ucuz Arcade xbox360 3k verme olasigi daha mi yuksek ??

Ocakta abim ingiltereye gidiyor oradan getirecek avrupadaki xboxlar PAL mi ?

En son güncelleme ile HDD'ye yükleme seçeneği olacak. Ama oyun disklerinin sürücü içerisinde kalması gerekecek oynamak için. Arcade konsollar, iç tasarım olarak diğerleriyle aynıdır. Sadece aksesuarları eksik olmasından dolayı ucuzdur. Bence 60GB modellerden alın. Rahat edersiniz.

• Xbox360 Pro 60GB

500YTL

en iyis bu galiba

peki Avrupa'da satilan xbox'lar pal mi ?

quote:

Orjinalden alıntı: H@mdilli

quote:

Orjinalden alıntı: H@mdilli

Beyler bu resimdekini nereden bulabilirim, istanbuldayım. Ebayden baktım da 10-15 güne geliyor.

bilen yokmu bunu yada bunun gibi bi aleti nerden bulabilirim istanbulda???

ne bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 24 Ekim 2008; 17:59:45 >

• quote:

???????????????
    quote:

quote:

sky walker şimdi ben 360 alacağım hangi tarihli alayım?

eğer korsan oyun oynamak istiyorsan lite-on dvd rom haricinde olanlardan almalısın bunlardanda 2008 1.ay ile 2008 4. ay arasında olanlardan al falcon olanlardan 3k riski az olanlardan yani
  • artik lite-on dvd rom'da kirilmis

bildigim kadariyla
  • Evet, Pal

quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

peki Avrupa'da satilan xbox'lar pal mi ?

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.