Şimdi Ara

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR (123. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.252
Cevap
32
Favori
399.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. bir mail adresi alıp yeniden üye olun.

quote:

Orjinalden alıntı: rapture

Live dan 2. bedava üyelüiümi nasıl alacağım?
    2. bir msn adresimi almam lazım?

• Evet, Lite-On kullanılmakta. 2. sorunuzun cevabıda evet.

Orjinalden alıntı: cemilalisan

Merhaba Sky yeni çıkan xbox 360 60gb modelleride lite on mu kullanılmaktadır? Elit den farkı sadece 60kg olması ve hdmi kablosu olmamasımıdır?
    Orjinalden alıntı: sky__walker

Lite-On, Xbox360'ın son üretimlerinin kullandığı Dvd Rom markasıdır (Samsung, Hitachi, Benq da kullandı daha önce), ünlü olmasının sebebi Lite-On ların henüz yazılımsal olarak kırılamaması, sorunlu olması ise söz konusu değil.

[
  • Yeni update ile bazı oyunların harddiske install opsiyonuyla geleceğini biliyoruz, bu da daha kısa load süreleri, sıfıra yakın dvd rom sesi demek ama illa gerekli mi derseniz, elbette değil, direk dvd den oynayacağınızı düşünürsek birde multi oynamıyorum / demo çekmiyorum diyorsanız ozaman harddisk sizde kullanabilirsiniz.

HDD montajı - ki buna montaj bile diyemeyeceğim - en fazla 15 saniyenizi alır, 16 sürmez bile Direk konsolun üst kısmındaki petek yeri kaldırıp bunu takıyorsunuz. Cihazın hiçbir yerini açmak yok.

quote:

Orjinalden alıntı: Junger

multiplayer oyun oynamayacağım buna rağmen sizce HDD gerekli midir ? ve hdd montajını kendim yapabilir miyim

• Fw için konuşacak olursam 100-120 ytl civarı bi para tutar, 200$, 300 ytl yapıyor + 120 ytl = 420 ytl + 50 ytl çevirici = 470 ytl

Şu anda benim bildiğim en ucuz Arcade 600 ytl, dolayısıyla yinede ucuza geliyor. Atik Elektronik le bir iletişime geçin FW konusunda, yaparız derlerse alırsınız yurtdışından.

Orjinal oyun içinde forumun 2.el bölümü, gittigidiyor, playasia ve ebay e bakabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: cyrix

Bir tanıdığım haftaya Amerika'ya gidecek demolarla işim olmadığı için Arcade edition getirtmeyi düşünüyorum fiyatı çok uygun 199 dolar diye okudum ama daha karar vermedim.Konsol haliyle Ntsc olacak kopya oyun oynamak istersem buna firmware yaptırmam lazım +dönüştürücü+ dvd rom büyük ihtimal liteon geleceği için o da değişecek (firmware çıktı mı liteon için tam bilmiyorum) .Astarı yüzünden daha pahalıya mı gelir ne dersiniz? Konsolu alırsam firmware'i güvenilir olarak nerde kaça yaptırabilirim.?Firmware yaptırmazsam oyunlar için önereceğiniz siteler nelerdir?Çevaplar için şimdiden teşekkürler.

• fw işlemi sonrasında tüm bölge kodlu oyunlar oynanabiliyor mu ? oynanamıyorsa hangisine oyun bulmak daha kolay olur ?
  • quote:

Fw için konuşacak olursam 100-120 ytl civarı bi para tutar, 200$, 300 ytl yapıyor + 120 ytl = 420 ytl + 50 ytl çevirici = 470 ytl

Şu anda benim bildiğim en ucuz Arcade 600 ytl, dolayısıyla yinede ucuza geliyor. Atik Elektronik le bir iletişime geçin FW konusunda, yaparız derlerse alırsınız yurtdışından.

Orjinal oyun içinde forumun 2.el bölümü, gittigidiyor, playasia ve ebay e bakabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: cyrix

Bir tanıdığım haftaya Amerika'ya gidecek demolarla işim olmadığı için Arcade edition getirtmeyi düşünüyorum fiyatı çok uygun 199 dolar diye okudum ama daha karar vermedim.Konsol haliyle Ntsc olacak kopya oyun oynamak istersem buna firmware yaptırmam lazım +dönüştürücü+ dvd rom büyük ihtimal liteon geleceği için o da değişecek (firmware çıktı mı liteon için tam bilmiyorum) .Astarı yüzünden daha pahalıya mı gelir ne dersiniz? Konsolu alırsam firmware'i güvenilir olarak nerde kaça yaptırabilirim.?Firmware yaptırmazsam oyunlar için önereceğiniz siteler nelerdir?Çevaplar için şimdiden teşekkürler.

+ sendit.com uda öneririm ...

• çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için son olarak birşey daha sormak istiyorum aklıma takıldı yardımcı olursan sevinirim. Xbox elite alacaktım fakat yenı 360 fıyatı daha cazıp geldi. amazon da yer alan acıklamada elıt ıcın cozunurluk 1080p ye kadar cıkıor dedı. 360 60 GB versıyon ıcınde 720p/1080 i yazıor. Eğer yenı 360 ı da Hdmi kablo ıle baglarsak 1080p ye cıkıormu? sanırım her oyun 1080p desteklemıyormus ama aldım mı da ılerısınıde dusunmek ıstıorum.

Evet, Lite-On kullanılmakta. 2. sorunuzun cevabıda evet.

[
  • Haziran ayında aldığım 2008 üretim Xbox 360 elite konsolum var. BenQ DVD-ROM'lu. Hangi FW sürümüne sahip olduğunu nasıl öğrenebilirim? BenQ DVD-ROM'ların korsan oyunlarda hafif sorun çıkarttığını biliyorum. Memorex marka oyunlarımı okumuyor artık...
  • FW, bölge kodunu değiştirmez, örneğin Pal bölge kodlu bir konsolunuz var ve FW yaptınız, Pal bölge kodlu oyunları + Region free oyunları oynayabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Junger

fw işlemi sonrasında tüm bölge kodlu oyunlar oynanabiliyor mu ? oynanamıyorsa hangisine oyun bulmak daha kolay olur ?
  • Forumda FW hakkında çok yüzeysel bilgi veriyoruz, nasıl yapılır, nasıl öğrenilir vb. hiçbir bilgi paylaşılmıyor, bu tip paylaşımlar yasak.

quote:

Orjinalden alıntı: Darth Skywalker

Haziran ayında aldığım 2008 üretim Xbox 360 elite konsolum var. BenQ DVD-ROM'lu. Hangi FW sürümüne sahip olduğunu nasıl öğrenebilirim? BenQ DVD-ROM'ların korsan oyunlarda hafif sorun çıkarttığını biliyorum. Memorex marka oyunlarımı okumuyor artık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapture

quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

quote:

Kolun kalem pil takılan yerine lithium pil takılıyor, onu kullanıyorsunuz, kablosuda geliyor, sarjı bittikçe kabloyla pc den yada xbox üzerinden sarj ediyorsunuz.

quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Play and Charge kit ne işe yarar?Sixaxis/ds3 gibi kabloyla şarj imkanımı sağlıyor?

Peki normal kalem pilleri şarj edilebilir alsak kullanabilirmiyiz?Kalem pil kullansak ne kadar sürede pili biter acaba?

Çok gitmiyor.Piller tam bitmeden bazı oyunlarda wireless kol apanıyor.(fifada top direkten dönünce, nba 2k da serbest atışdayken)Ama ben işin çözümünü buldum.2 pilden 1 ini çıkarıp yenisini takıyorum.Bayağı götüryor.
    yine kapanmaya başlayınca en eskisini çıkrıp, önceden çıkardığımı takıyorum.

Direğe çarparken kolun titremesi gerekiyor bu yüzden kapanıyordur...

Peki kaç gün gidiyor?Yeni taktığınız bir pil kaç gün sonra bitiyor?BUnu merak ediyorum.

• Şöyle söyleyeyim tekrarki kafanıza iyice otursun,

Xbox360 Arcade = Xbox360 Pro = Xbox360 60gb = Xbox360 Elite

Bunların içindeki anakartıdır, gpu sudur, revizyonudur, heatsinkidir, hdmi çıkışıdır baştan sona her vida tanesi dahi aynı, bunların arasındaki fark, paket içeriklerinde, kiminde harddisk yok, kiminde 60gb var, kiminde 120gb var, kiminde hdmi kablo var, kiminde composite kablo var vs.

Xbox360 ile hdmi bağlantısında 1080p görüntü alabilirsiniz ancak 1080 oyunlar, bir elin parmaklarını geçmiyor.

Orjinalden alıntı: cemilalisan

çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için son olarak birşey daha sormak istiyorum aklıma takıldı yardımcı olursan sevinirim. Xbox elite alacaktım fakat yenı 360 fıyatı daha cazıp geldi. amazon da yer alan acıklamada elıt ıcın cozunurluk 1080p ye kadar cıkıor dedı. 360 60 GB versıyon ıcınde 720p/1080 i yazıor. Eğer yenı 360 ı da Hdmi kablo ıle baglarsak 1080p ye cıkıormu? sanırım her oyun 1080p desteklemıyormus ama aldım mı da ılerısınıde dusunmek ıstıorum.

Evet, Lite-On kullanılmakta. 2. sorunuzun cevabıda evet.

[

• sky walker şimdi ben 360 alacağım hangi tarihli alayım?
  • Merhaba arkadaşlar,daha önce hiç live'a bağlanmadım.Acaba fw li xbox360'a update yaptırmak için bağlansam Microsoft benimde fwli olduğumu sicile geçermi?Bide update için ne kadar bir alan yeterli olur.Bende hardisk ve memory card var.Acaba memorycarda yetermi.Bide hardiski taktığımda ust taraf tamamen kapanıyor buda ısınma sorunu yaparmı çünkü ben şuan lazım olmadığı için genellikle çıkartıyom.Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Marksman84

Merhaba arkadaşlar,daha önce hiç live'a bağlanmadım.Acaba fw li xbox360'a update yaptırmak için bağlansam Microsoft benimde fwli olduğumu sicile geçermi?Bide update için ne kadar bir alan yeterli olur.Bende hardisk ve memory card var.Acaba memorycarda yetermi.Bide hardiski taktığımda ust taraf tamamen kapanıyor buda ısınma sorunu yaparmı çünkü ben şuan lazım olmadığı için genellikle çıkartıyom.Teşekkürler.

1- Aslında MS seni banlar mı bilemezsin. Ancak ban dalgasından kurtulmanın belli başlı yolları var. Örneğin henüz çıkmamış bir oyunu oynuyorken live'a bağlanma. Korsan, orjinalden önce çıktığı için MS seni hemen yakalayabilir.

2- Update konusunda bir bilgim yok ama sanmıyorum bir sorun olacağını. Yani bir çok 360 sahibi arcade pack'e sahip önce ki update'ler falan sağlam yüklenmiş durumda.

3- Hayır ısınma sorunu olmaz. Hdd olan modellerde aynı yerde duruyor. Yani sürekli takılı tutabilirsin...

• Sağolasın ama 1.soruyu cevaplayabilen olursa sevinirim.
  • FW li konsolla Live'e bir kez girilse dahi Microsoft'un sizi tespit etme ihtimali var.
  • Peki güncelleme yapmanı başka yolu yokmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: K®ATOS

sky walker şimdi ben 360 alacağım hangi tarihli alayım?
  • 1- Şu anki 2008 üretimlerin tamamı falcon mu? Arcade Pack aldım Pal ve 2008-03-26 üretimi. Lot No: 0813
    2- Ürün Arcade içinde VGA kablo yok ve benim şu an içindeki kablo ile bağlayacak bir televizyonum da yok. Elimde Samsung SyncMaster 223BW 22 inç LCD monitör var. Xbox360 için VGA kablo almalıyım bu durumda. Önerebileceğiniz model var mı? DVI girişi bilgisayarımda kullanacağım, Xbox u geriye kalan ikinci giriş olan D-Sub girişe takacağım VGA video kablosu ile iyi sonuç alır mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugsymaloone -- 21 Ekim 2008; 22:11:07 >
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.