Şimdi Ara

Xbox360 cafe açacağım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ps2ler 1.5 milyon saati tabi aynı olmucak ama
    walla giderine göre yerine göre müşterine göre kirana göre sen en uygun olanı belirlersin..2.5 3 milyon olur heralde 2 kişi oynarsa 4 olur fln..
  • oyun olarak tavsiyelerim: cod2;nfsmw;fight night round 3;prey;nba 2k6...
    system linkle iki konsol karsi karsiya oyniyabilir bu oyunlari...
  • quote:

Orjinalden alıntı: karniyarix

ps2ler 1.5 milyon saati tabi aynı olmucak ama
    walla giderine göre yerine göre müşterine göre kirana göre sen en uygun olanı belirlersin..2.5 3 milyon olur heralde 2 kişi oynarsa 4 olur fln..

Hangi şehir olduğunuzu ve nerede oynadığınızı bilmiyorum ama,
    ben arkadaşlarla PS2 cafe'ye gittiğimde Plazma TV olan mekana gidiyoruz ve saatine 3 YTL ödüyoruz

Yoksa 30 tane Tv'nin yanyana olduğu ve dükkan sahibinin çorabını çıkartarak sandalyede oturduğu,
    saati de 1 - 1,5 YTL olan yerlerde var
    (şaka yaptım, hemen alınmayın, biraz da tebessüm etmek lazım)

Bence yere göre, güzel bir monitörde en az 4-5 YTL olmalı.
    Xbox360 lüks bir malzeme olduğu için, oynayan da herhalde parasını ödeyim ama nezih bir yer olsun diyecektir.

• elinde patlar şimdiden soyleyeyım bosuna kalkışma buı işe soyleyeyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ignatius

elinde patlar şimdiden soyleyeyım bosuna kalkışma buı işe soyleyeyım

Eğer gerekçeli görüşleriniz varsa, şu sebeplerden dolayı başarılı olmayacağını düşünüyorum dersiniz.

Öyle çıkıp patlar çatlar demekle olmuyor
  • sen dusunmemişsinki hiç bana kızıyosun ne oynatacan xbox360da tomb raidermi dostum sende biraz farklı acılardan dediğimi anlasaydın anlardın bende işlettim ps2 cafe o işler acacam diye yurumuyor sana tek soru tek cevap xbox360da ne oynatacan oyun salonunda ?
  • ya tabi herkesin görüşünü dikate almak lazım.ben zaten buyuk bişey açmayacagımki.iki makine yanınada 6 makine ps 2 ve galiba accak gibiyim.çünkü benim kafama çok yattı bu iş.bence nezih bi mekanda çocukların fazla olmadığı ve plazma tvlerle bu iş tutar ve muşteri oluşturulur işte tanıtımı nasıl yapacagımızda önemli ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ignatius

sen dusunmemişsinki hiç bana kızıyosun ne oynatacan xbox360da tomb raidermi dostum sende biraz farklı acılardan dediğimi anlasaydın anlardın bende işlettim ps2 cafe o işler acacam diye yurumuyor sana tek soru tek cevap xbox360da ne oynatacan oyun salonunda ?

O kadar özensiz mesajlar atıyorsunuz ki, daha yukarıdaki mesajları okuma zahmetine bile girmemişsiniz;
    konuyu açanın ve cafe açacak olanın ben olmadığımı dahi bilmiyorsunuz

Her görüş muhteremdir, ancak muteber değildir...

Yardımcı olmak isteniyorsa "fikirlerin & önerilerin paylaşılması gerekir, ön yargıların değil"

Konuya dönersek,
    Benim tabi ki daha evvel bir cafe işletmecilik tecrübem yok, ancak iş hayatında temel her sektörde genelde aynıdır.

Bence en önemli tercih "nerede açılacağı", yani "kuruluş yeri seçimi"...

• quote:

Orjinalden alıntı: carpediem1907

tamam arkadaşım ismini ps2 cafe olarak deiştirelim eger cok takıldıysan o konuya senimi kırcam.ama biraz daha ciddi olsan

ok o zaman bana ulaş sana 1 tane hemde samsung dvd romlu xbox 360 ayarlayayım aslında 2 tanede ayarlarımda şimdilik böyle... pm at bana 1 tane xbox 360 ın hazır tabii anlaşabilirsek
  • yokmu arkadaşlar bi fikri olan başka???
  • ben hepsi okudum dostum ama sen benı yanlış anlamışsın bedavaya polimik yapmayalım ve senın olmadıgımı bilmeme gerek yok sen olsanda olmasanda aynı şeyleri yazacaktım baska fikir edinmek istiyorsan ben sana uzunca anlatayım dostum
    oyun salonu diye b sey yok artık ps2 cafe diye b sey var ve insanlar bunu boyle kabullendi sen xbox360 koymak istesen nasıl terslikler olabilir ben senın için kotu yanını dusunuyorum 2 adet xbox360 koydun en ii oyunalrı aldın ilk gelenlerin ne diyeceğini biliyomusun abi we yokmu varmı yok pes varmı yok cıkmayacak değil cıkacak ama sen bu işi para kazanmak amacı ile yapacaksan bu oyunlar olmadan para kazanman zor olur hatta 1000 ytl yatırım yapıp aldıgın makinalar boş kalır ama 200ytlye satılan ps2ler boş kalmaz butun parayı ondan cıkartabilirsin gunluk b ps2 dukkana cıldıgında kazanacagı parayı soyleyeyım sabah 9 - akşam 11 desen en fazla kazanacagı 25 ytl b makinadan (keşke oyle olsa herzaman) xbox360 kaysan ps2 fiyatında oynatmak ne kadar akıllca oda tartışılır cunki muşterinin istediğini karşılayamassın yanlızca oda senın için buyuk b sorun olabilir ayrıca ben ps2 cafe diyorum artık acacak ark. derimki artık cok gec elindekiyle yetinecen oyun salonu şekline donene kadar bekleyeceksin nextgen konsoları daha anlatamak isetdiğim cok sey var ama kimsede kızmasın buna neden hep kotu dusunuyor diye

• HOCAM almak ısteyen varsa samsung 110 ekran hdtv projeksıyon+x box360 premıum paket..yanında 3 tane orjınal oyun project gotham racıng- fıght nıght raund-perfect dark zero...4000 ytl..kafeyede dev ekran gıder haa gobege bıtane ortaya soyle koy canavar gıbı goruntusu yeter... msn: muratercan2004@hotmail.com gorusmek ısteyen varsa gelsın msn ye
  • bence ps3 te pes cıkısından itibaren ps2 salonlarına rahbet kesilecek onun için ps3 koy derim Xbox360 ta su ana kadar ps lerin yerini tutamadiğini hepimiz daha iyi biliyoruz sadece iyi düşün diyorum..
  • dostum, xbox360 koyacaksan ortamın iyi soğutulduğundan emin ol bunun yazı var kışı var. kafeler genelde insanların da etkisiyle fazla ısınır hale geliyorlar ve xbox360 lar maalesef sıcak ortamları pek sevmiyor. 3 kırmızı sorunuyla uğraşıp işini zora sokmak istemezsin,tabi 3 kırmızı da biraz şans işi ama,ben sürekli klimalı ortamda kullanıyorum xbox'ı mı. dikkate alınması gereken bir konu bence. ve alacaksan core paket al,Almanyadan falan getirt ucuz sanırım oralarda ve fw yaptırma sonuçta garantin olur elinde 3 yıl. oyun olarak geow,forza ya da pgr, dead or alive 4, vegas gibi oyunlar alabilirsin. system link aracılığı ile multiplayer olayına bile girilir kafede. diğer arkadaşların da dediği gibi, widescreen monitör al sonuçta yakın mesafeden oynanıcak oyunlar ama kesinlikle normal tv alma. çok istersen bir tane 32" ya da 40" lcd koyarsın yanına 2 tane wireless kol, onun saat ücretini biraz daha yüksek tutarsın. Ama bence en önemli konulardan biri soğutma,bende İzmir'de yaşıyorum o sıcaklarda peltesi çıkar xboxların valla.

• akıllı ol bornovada aç
    hem kocaman eşşek kadar kampüs var orda biliyosun dimi
    samsung 22 inc 226 bw al bir kaç tane bunlara bağla makinaları bide 106 ekran full hd plazma alırsan bunu biraz daha fazla fiyattan hizmete sunarsın vs vs..
    benim baya bi arkadaş var bornovada fakülteden ders çıkışlarında falan ps2 cafelere takılıyolar
    sen 360 cafe açarsan biraz milletin gözü bayram eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: zildjiann

dostum, xbox360 koyacaksan ortamın iyi soğutulduğundan emin ol bunun yazı var kışı var. kafeler genelde insanların da etkisiyle fazla ısınır hale geliyorlar ve xbox360 lar maalesef sıcak ortamları pek sevmiyor. 3 kırmızı sorunuyla uğraşıp işini zora sokmak istemezsin,tabi 3 kırmızı da biraz şans işi ama,ben sürekli klimalı ortamda kullanıyorum xbox'ı mı. dikkate alınması gereken bir konu bence. ve alacaksan core paket al,Almanyadan falan getirt ucuz sanırım oralarda ve fw yaptırma sonuçta garantin olur elinde 3 yıl. oyun olarak geow,forza ya da pgr, dead or alive 4, vegas gibi oyunlar alabilirsin. system link aracılığı ile multiplayer olayına bile girilir kafede. diğer arkadaşların da dediği gibi, widescreen monitör al sonuçta yakın mesafeden oynanıcak oyunlar ama kesinlikle normal tv alma. çok istersen bir tane 32" ya da 40" lcd koyarsın yanına 2 tane wireless kol, onun saat ücretini biraz daha yüksek tutarsın. Ama bence en önemli konulardan biri soğutma,bende İzmir'de yaşıyorum o sıcaklarda peltesi çıkar xboxların valla.

Bende msjları okuyodum bunu yazacaktm ya ps2 ler tüm gün açık kalıyor çünkü kalabiliyor...Şimdi 360 alsan ve iş yapacak olsa bile gelenlere ne diyeceksin xbox şu an dinlenmeye çekildi 1 saat sonra gelin mi?Bence çok zor ama ps3 ileriye dönük iyi bir yatırım olur.Tabi bu bence...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.