Şimdi Ara

Xbox tan PS ye geçiş ve joystick kullanımı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, xbox 360 konsol oynayıcısıyım 4-5 senedir. nasipse önümüzdeki ay PS4 e geçiyorum. geçiş öncesi aklıma bir soru takıldı sizlere danışmak istedim. joystick olarak 360ın kola çok alışkınım ps4 koluna geçişte zorlanırmıyım kullanamam diye falan aklıma takıldı. ne diyorsunuz. iyi forumlar..

• dostum ben ps4 ü çıkar çıkmaz aldım hala dualshock 4 e alışamadım. xbox 360 kontrolcüsünün yanına yaklaşamaz.
  • Xbox360'dan PS4'e gectim, hicbir problem yok, alistim 2 gunde.
  • 2 senelik xbox360cıyım, bir aydır kullanıyorum sıkıntı yok. gayet rahat bi kontroler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her konsolu kullandım diyebilirm eski nesil yeni nesil . PS4 ün kolu harbi iyi alışkanlık meselesi sadece birde fanlığını kenara bırakırsan kol sana 10 numara gelir . Ön yargıyı kırmak dünyanın en zor işi o yüzden ben sadece fikrimi ve deneyimimi paylaşıyorum.
  • 3 yıl xbox 360 kullandıktan sonra PS4 aldım bu yaz. DS4, DS3'ten kat kat daha iyi, bence Xbox'ın kolu halen en iyisi ama arayı bayağı kapatmışlar, alışmakta güçlük çekmezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 24 Eylül 2014; 20:53:16 >
  • Uyuşmazlık yaşamazsın bir kaç güne alışırsın ds4 e. Ama kronik hatalar mevcut ds4 te arkadaşlar bahsetmemiş ama
    1.analog yapıları sağlam değil analoglar zamanla sökülüyor -bozuluyor kavçuk yapı kalitesiz bu anlamda ds3 iyiydi.( benim 2 hafta da kavçuk yapı bozulmaya başlamıştı analog cover kullanıyorum)
    2. l1 r1 Ler de aynı şekilde kalitesiz. Tuşlara basarken "Basılı kalıyormuş" hissi alıyorsun bu da oyuna olan odağını kaçıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anladım arkadaşlar. yorumlarınız için teşekkürler. bakalım ne göreceğim bende. ps kolundan xbox koluna geeçenler çok olumlu yorumlar var genelde ama tam tersi durumda ise olumsuz yorumlar var. görüşmek dileğiyle.
  • 360 kontrolcusü, şimdiye kadar kullandıklarımın en iyisi. ama ds4 ds3 kadar rezalet değil. 360dan sonra biraz yabancılık çekebilirsin ama alışman çok uzun sürmez sanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drive_Club

Her konsolu kullandım diyebilirm eski nesil yeni nesil . PS4 ün kolu harbi iyi alışkanlık meselesi sadece birde fanlığını kenara bırakırsan kol sana 10 numara gelir . Ön yargıyı kırmak dünyanın en zor işi o yüzden ben sadece fikrimi ve deneyimimi paylaşıyorum.

kesinlikle fanlıkla işim yok her şeye genel olarak bakarım. fanlıkla işim olsaydı ps4 e geçmezdim xone ile devam ederdim
  • Ben konsol oyunculuğuna playstation ile başladım ancak xbox360'ın kolu ile arkadaşımda oynarken gerçekten güzel kol diyordum ds3'ten daha güzeldi. Ancak DS4 ile olay bence tamamen değişti diyebilirim. Kaç saat oynamama rağmen eli tamamen rahat ettiren bir yapısı var. Analog yapısı yüzünden bocalarsınız ama alışırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

Uyuşmazlık yaşamazsın bir kaç güne alışırsın ds4 e. Ama kronik hatalar mevcut ds4 te arkadaşlar bahsetmemiş ama
    1.analog yapıları sağlam değil analoglar zamanla sökülüyor -bozuluyor kavçuk yapı kalitesiz bu anlamda ds3 iyiydi.( benim 2 hafta da kavçuk yapı bozulmaya başlamıştı analog cover kullanıyorum)
    2. l1 r1 Ler de aynı şekilde kalitesiz. Tuşlara basarken "Basılı kalıyormuş" hissi alıyorsun bu da oyuna olan odağını kaçıyor.

Benim DS4 daha yeni sol analog sağ analoğa göre daha hafif gidiyor sağ sola yukarı normal mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Uyuşmazlık yaşamazsın bir kaç güne alışırsın ds4 e. Ama kronik hatalar mevcut ds4 te arkadaşlar bahsetmemiş ama

Benim DS4 daha yeni sol analog sağ analoğa göre daha hafif gidiyor sağ sola yukarı normal mi acaba ?

Simdi farkettim benim de ayni sekilde sol analog sag analoga gore daha hafif gidiyor .bence normal değil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Simdi farkettim benim de ayni sekilde sol analog sag analoga gore daha hafif gidiyor .bence normal değil

Ya bu kronik bir sorun ya da biri ilerleme tuşu diğeri aim diye bilerek öyle yapılmış. Kafe de iki tane gamepad denedim onlarda öyleydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Greatness Awaits

dostum ben ps4 ü çıkar çıkmaz aldım hala dualshock 4 e alışamadım. xbox 360 kontrolcüsünün yanına yaklaşamaz.

Neye göre hocam ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.