Bildirim
xbox slim anormallik var yardım lazım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Fisi niye cekiyorsun sormasi ayip ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mecbur kalıyorum 4 priz var en basiti konsolu çekmem lazım mevzu o değilde fiş çekmeden konsol nasıl kulanıcaz arada bir hd tv yede bağlıyorum zaten:) -
garip bi durum. hdd'de bir sorun olabilir. aldığınız yere götürüp değiştirin bence. -
cevap için sağol öncelikle :)
ben profili sistem bellek birimine kaydediyordum bu seferde hdd ye kayettim profili bu sefer sorun çıkmadan profil göründü şimdi 2. bir profil açıp 2. profilide sistem belleğe kaydedip deneyicem birazdan tekrar düzenlerim
********-- Post added at 02:06 ********-- Previous post was at 00:50 ********--
denedim şimdi bişey olmadı ben bişey anlamadım bu işten konsolu açıp kapatmadamı sıkıntı yapıyorum ben siz nasıl açıp kapatıyorsunuz bide sizden duymak istiyorum -
Bende eski kasa var, gönlümce fişi çıkartıp takıyorum sorun olmuyor. -
Bende Slim kullanıyorum.Yatmadan önce ana prizin tuşunu kapatıyorum.Yani seninkiyle aynı hesaba geliyor ama save game de falan hiçbir sıkıntı yaşamadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: onnline
selam 250 gb slim kasa xbox aldım oyunları oynayıp kaydediyorum konsolu kapatıyorum ertesi gün kaldığım yerden devam ediyorum ancak konsol kapalı iken prizden fişi çekip taktığımda profil komple gidiyor save fln gözükmüyor adeta makina sıfırlanıyor napıcamı şaşırdım fişi çekmedikçe sıkıntı olmuyor!
Bende slim vardı, aleti controller üzerinden kapatıyordum ve fişi çekip aleti kaldırıyordum ama bir sorun olmuyordu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X