Şimdi Ara

Xbox Series X / Series S Sipariş & Takip Konusu (ANA KONU) (148. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (6 Mobil) - 4 Masaüstü6 Mobil
5 sn
13.719
Cevap
158
Favori
743.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teen wolf

Duruyor hocam ordaki konu sahibi arkadaşa böyle birşey dedigimzde engellemsti ve Ps5 alacaklar listesinden sildi beni bu konu sahibi hakikaten baya iyi biri sanırım herkesin sözüne önem veriyor helal olsun

yapar hocam o arkadaş kafasına göre takılıyor en başta uyardık bu kadar kör gözüne parmak olur mu diye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

Nasi bitti ?? Siz siparis verdiniz tabi tuzunuz kuru biz kac gundur bekliyoduk biz napicaz

Alıntıları Göster

ben bitti derken telegram gibi gruplardan takip edebiliriz diye fikir verdim eğer bu kadar sağda solda yayılırsa belki Türkiye'ye hiç göndermeyebilirler sizde alamazsınız herkes risk altında

Orijinalden alıntı: LuqueTr

yapar hocam o arkadaş kafasına göre takılıyor en başta uyardık bu kadar kör gözüne parmak olur mu diye

Alıntıları Göster

beni de sildi,rahatsız o

• phantom_coal kullanıcısına yanıt
    Sizi neden sildi özelden yazabilirseniz daha iyi olur hocam özel bir konu değilse konuyu meşgul etmiyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teen wolf -- 6 Ekim 2020; 0:21:26 >
  • Xbox Series X / Series S Sipariş & Takip Konusu (ANA KONU)

arkadaşlar ben de series s ön siparişi verdim acaba bu fiyat euro üzerinden mi hesabımdan çekilir yoksa tl olarak mı yansır bilginiz var mı acaba?

• LuqueTr kullanıcısına yanıt

yok abi başta laf etseydin anlardim alan aldi geri kalan almasın mantıgı bu kusura bakma

kesin sende sipariş verdin? bekleyen veremeyenler ne olaçak

Orijinalden alıntı: ismail-36

Xbox Series X / Series S Sipariş & Takip Konusu (ANA KONU)

arkadaşlar ben de series s ön siparişi verdim acaba bu fiyat euro üzerinden mi hesabımdan çekilir yoksa tl olarak mı yansır bilginiz var mı acaba?
    Dolar ekstre tercihiniz varsa dolar olur. Yoksa TL üzerinden olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Steam ID: aeyi
    Origin ID: andaceyi
    PSN ID: andaceyi

• En ucuz hangi bölge beyler?

• stokta olan yerler var mı?

Orijinalden alıntı: waleur5

yok abi başta laf etseydin anlardim alan aldi geri kalan almasın mantıgı bu kusura bakma

ben o anlamda söylemek istemedim amacım bu konu göze batmasın diye söyledim yoksa alanların da iptal olma riski var alamayanların bir daha sipariş verememe riski de var o yüzden telegram gibi gruplardan stok takibi yapılabilir diye dedim sağolsun konuyu açan arkadaş düşünceli ve başlığı değiştirdi bu saatten sonra dikkat edelim yeter

bu arada ben telegram mevzusunu getirdim ama buradan ilerleyeçek gerek yok denilmişti ama tabi bir sürü kişi damladı buraya oda var umarım herkes mutlu olur burayi takip etmeye devam o zaman :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 6 Ekim 2020; 1:58:24 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ismail-36

Xbox Series X / Series S Sipariş & Takip Konusu (ANA KONU)

TL yansır

• quote:

Orijinalden alıntı: teen wolf

Sizi neden sildi özelden yazabilirseniz daha iyi olur hocam özel bir konu değilse konuyu meşgul etmiyelim

playstation 5 2 adet aldım,biri fransa biri ingilltere.Satmak için değil,biri kardeşime,2mizde evliyiz evimiz ayryı,bu açıklamayı yapmama rağmen teyzene de alsaydın diyip sildi.Admin zannediyor kendini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 6 Ekim 2020; 8:25:21 >

• Sipariş açılmasını bekliyorum series x

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.