Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4326. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
23 Misafir (3 Mobil) - 20 Masaüstü3 Mobil
5 sn
86.570
Cevap
835
Favori
4.612.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
200 oy
Giriş
    Sahte büyük ihtimalle o zaman. Adam göndermeyecektir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapı Kredi master card ile Xbox'a oyun alabilen var mı? Hem PC'den, hem de Xbox'dan oyun alırken hata veriyor.

Bir de Xbox harcamasına iade veren kartlar hangileri bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joeltr -- 11 Mayıs 2026; 14:17:55 >

ben daha 7 8 gün önce aldım bankamatik kartı ile. Ertesi gün direkt 300 i iade etti. Zaten aldığım da 340 tl ydi :)

Pentax k5iis ; 18-135 WR , 50 1,7 A , Sigma 10-20

Sony SLR A900 ; Minolta 28-75 mm 2.8 DG , 35-105 Old
  • Yapı kredi parayı çekti, fakat oyunları alırken hata verdi. Para puf oldu, oyunları da vermedi. Şimdi bir de harcama itirazı ile uğraşıyorum. A4 kağıdına imzalı dilekçe yazıp mail adreslerine gönderecekmişim. Telefonla arayıp itiraz açmak yetmiyormuş.

harcamaitirazi@yapikredi.com.tr

Edit: Parayı yutuyor. İş Bankası'nda da aynı şey oldu. Parayı çekti, oyunları vermedi. Sonra İş Bankası'ndan mesaj geldi, iade süreciniz başladı diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joeltr -- 11 Mayıs 2026; 15:24:23 >

geçmiş olsun. boş yere uğraş olmuş birazda şansızlık

• xbox'ta oynayanlar varmış. walmart yanlışlıkla codeları normal sipariş şekilde göndermiş

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreamsx (formerly twitter)
    Webtekno (@webtekno) on X
    https://x.com/webtekno/status/2053754316809224326?s=20

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreamsreddit
    From the legogaming community on Reddit: So I just pre ordered the new Lego Batman Legacy Of The Dark Knight game and when I did they let me download it and everything so after It gave me to notifications that it “was ready to start” I clicked on it and this happened is this supposed to happen or am I playing it early or something
    https://www.reddit.com/r/legogaming/comments/1t9iw9a/so_i_just_pre_ordered_the_new_lego_batman_legacy

• Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreamsxbox wire
    Xbox Game Pass and Discord: Building on Our Partnership to Bring More Benefits to Players - Xbox Wire
    https://news.xbox.com/en-us/2026/05/11/xbox-game-pass-and-discord-partnership-announce

Sorunun sebebini buldum. Sepet yapınca parayı yutuyormuş. Sepet değil de direkt tek oyun satın al diyince alıyor. Bugün hiç kimse sepet yapıp oyun almadı mı? İlginç.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam ben hep öyle alıyorum . Yani tek oyun aldığımda oluyor ama genelde en az 2 3 oyun alıyorum indirimli olarak hiç sorun yaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• VeRMİNaaRD kullanıcısına yanıt

Ben de Yapı Kredi'yle sepeti alıyordum da, bugün 14 civarları sepeti almadı bende. 3 sefer parayı yuttu. Gerçi İş Bankası parayı otomatik iade edecek. Kendiliğinden mesaj geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joeltr -- 11 Mayıs 2026; 18:57:15 >
    Para xbox’a geçmediyse, sorumlu banka. Benzeri durumu 4 yıl önce yaşamıştım. Para askıda kaldı. Aylarca sürmüştü, umarım sizde durum farklı ilerler. Neticede paranızı alırsınız ama tatsız durum tabi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Call of the Sea'yi bitirip bu oyunu bekleyenler vardı. İlk oyun harikaydı, muhtemelen bu da öyle olacaktır.

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreamswww.xbox.com
    Call of the Elder Gods ürününü satın al | Xbox
    https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/call-of-the-elder-gods/9PF697TG7PP7/0010

Ben :)

Tek sıkıntı bölümleri baştan 3 kere oynamak zorunda kaldım. Bazı toplanabilirler bölümün en sonunda , kaçırırsanız bölümün en başından bir daha oynamak zorunda bıraktırıyor :) :)

Platin değil 1000G

Gayet yapılır çünkü basit ve kısa. Ben1 tane secodary markers kaçırmışım kaçıncı bölümde olduğunuda göstermiyor 1 ach kaldı 1000 leyemedim.

• Merhaba arkadaşlar. Konuyu hatta forumu epeydir pek takip edemiyorum. 3 yıl önce aylık 45 liradan bu günlere kadar uzattığım Gamepassimin bitmesine 1 ay kalmış :) En uygun şekilde nasıl uzatabileceğimi anlatan ayrı bir konu başlığı vs varmıdır? Şuan aylık 529 lira diyor ultimate için..

TV: Sony XR-75X90J - Media Player / Streamer: Zidoo Z9X // Apple TV 4K 64GB // Nvidia Shield TV - AVR: Sony STR-DN1080 - Remote: Logitech Harmony 650 - Floorstands: Heco Metas 701 XT - Center: Definitive Technology CLR2002 - Rear: Heco Victa 201 - Atmos: Harman Kardon TS11 - Sub: Paradigm Monitor Sub12 // Stereo // Network Streamer: Raspberry Pi3/Stremio - Dac: SMSL SU1 - Bookshelfs: Castle Knight 2 - XBOX Series X - Mobile Phone: POCO F5 5G

GT: nejattoo

• Dousk kullanıcısına yanıt

Ucuza uzun dönem satın alım devri bitti :)

ohooo..! Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams Aslında sen yokken hocam 800 liralardan buraya döndü diye bizde bir sevinç bir mutluluk hiç sorma.. , iyi ki birkaç hafta önce merak etmemişsin Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.