< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

3 Mobil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Bende bir ara çok aradım hocam ama kolay kolay çıkmıyor o bölüm nedense. Görselde attığım bölümden aşağıya doğru inince çıkıyor bende artık ama sizde de çıkar mı bilemiyorum. Bende sizin gibi hem nostaljik hislerle hemde delist olmadan alınabilir olanların tamamını aldım 360 oyunlarının. Bazıları da görünüyor ama "Şu anda kullanılamıyor" Uyarısı veriyor, herhalde bunlar için bir çözüm yok. ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Batman: Arkham Knight sıradaki Xbox Play Anywhere oyunumuz olabilir aynı disco elysium ve KCD2 gibi şuan Xbox PC app'te görünüyor. 10 Haziran 2026 olunca toplam 7 sene Game pass konsol'da bulumuş olacak. Xbox Game Pass Konsol'a 10 Haziran 2019 (E3 2019)'da eklenmişti. ![]() ![]() |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak12345 -- 10 Mayıs 2026; 17:3:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
35 saat te ben oynadım, daha yarısı açıldı :) |
|
Quick Resume konsolun icat edilmesinden sonraki yapılan en büyük özellik. Cihazı fişten çekmiş olsan bile tekrar açtığında kaldığı yerden devam ediyor. Ps tarafında da buna benzer bir şey var ama cihaz sadece uyku moduna alınırsa çalışıyor. Kontrolcü konusunda son derece haklısın. Özellikle Fifa bilhassa ultimate team oynadıktan sonra dual sense tarafına geçince aradaki farkı hissediyorsun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promedyumx -- 11 Mayıs 2026; 8:28:5 > |
Söylenti; Jez Corden'a göre exc. lerin gelmesine daha varmış çünkü şu anda Xbox'ın üretilen her konsolu zaten satılıyormuş. RAM sıkıntısından dolayı daha fazla üretim de yapılamadığı için oyunları exc. yaparak konsol satış patlaması vs. yapılamayacağı için kısa sürede beklenmiyormuş. |
|
Original değil. CD’nin arkasını çevirirsen o parmak giren delik kısım var ya. Orada basılı şekilde Xbox 360 yazması ve Xbox logosu olması gerekli. Hatta arkasını çevirmeye bile gerek yok, o logo önde de olması gerekiyor ama sendeki CD’de yok. Fotoğrafı yakınlaştırıp bakın. Sendeki attığın CD’nin korsan olduğu için arkası boştur. Orijinal oyuna Örnek fotoğraf atayım. ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joeltr -- 11 Mayıs 2026; 9:30:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Madem orijinal olduğunu iddia ediyorsa CD’nin arkasının fotosunu atsın. Sendeki CD’nin önü boyayla kaplı. Arkasını boyayla veya kağıtla kaplayamayacağına göre oradan görünür direkt Xbox yazısının olup olmadığı. ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|