Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4226. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84.522
Cevap
840
Favori
4.426.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
201 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42234224422542264227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2-3 aya anca toparlar hocam bu oyun,series x'de bile kasıyor,menüler akıcı değil,analog ile kaydırma bi çalışıyor bi çalışmıyor,allah var maç motoru grafikler güzel duruyor ama,eski sürümlere alıştığımız için oyun çok karışık geldi,2024'ü 100\100' yakın başarım almışımdır steamdeck ve konsolda en çok oynadığım oyunlardan ama 2 yılda bu kadar kötü çıkartmaları kötü olmuş umarım sonları PES serisi gibi olmaz,45$ verip steamdeck'e aldım ama korkudan açmadım bile oyunu daha herkes gömüyor 😁 1-2 güncelleme alsın yamaları kurup başlıycam :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: haritaci41

Bugün indirmeyi düşünüyordum. Siz böyle dedikten sonra indirmemek daha hayırlı olur gibi o zaman :)

Çok kötü hocam optimizasyon, hani oyun sanki pre alpha aşamasındayken çıkmış gibi ,serbest vuruş kullanılmadan önce bir kasmalar yaşanıyor çıldırırsınız  

Zaten hayat yoruyor bir de oyun yormasın o zaman gerek yok kalsın :)

Pentax k5iis ; 18-135 WR , 50 1,7 A , Sigma 10-20

Sony SLR A900 ; Minolta 28-75 mm 2.8 DG , 35-105 Old
  • Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

• haritaci41 kullanıcısına yanıt
    üç gün oldu hala bölgem değişmedi yine hareket halindesiniz diyor ara ara.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pure Evil

üç gün oldu hala bölgem değişmedi yine hareket halindesiniz diyor ara ara.

o da nasıl oluyor anlamadım VPN programı değişmeyi denediniz?

bir hafta geçsin deneyeceğim. sizin kaç günde değişmişti?

• Pure Evil kullanıcısına yanıt
    Benim 1 hafta civari surmustu

• Pure Evil kullanıcısına yanıt

Benim hiç sürmedi vpn değişince bölge abd ye döndü tekrardan

bana birkaç kere hareket halindesiniz mesajı geldi o hareket bitmedi maşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihsar

2-3 aya anca toparlar hocam bu oyun,series x'de bile kasıyor,menüler akıcı değil,analog ile kaydırma bi çalışıyor bi çalışmıyor,allah var maç motoru grafikler güzel duruyor ama,eski sürümlere alıştığımız için oyun çok karışık geldi,2024'ü 100\100' yakın başarım almışımdır steamdeck ve konsolda en çok oynadığım oyunlardan ama 2 yılda bu kadar kötü çıkartmaları kötü olmuş umarım sonları PES serisi gibi olmaz,45$ verip steamdeck'e aldım ama korkudan açmadım bile oyunu daha herkes gömüyor 😁 1-2 güncelleme alsın yamaları kurup başlıycam :)

PC, konsol vs tüm platformlarda yoğun eleştiriler alıyorlar. Metacritic kullanıcı puanı 2/10.

Birkaç aya toparlar tahmini çok iyimser :) Muhtemelen FM27 ve hatta FM28'e kadar anca kendine gelir gibi görünüyor.

• The Alters'a başladım.. Konusu çok güzel , diyaloglar sade ve anlaşılır hoşuma gitti. Sadece Aksiyon biraz az geldi, umarım biraz daha açılır oyun.

Bir dost tavsiyesi:

"Miner-Refiner-Worker.. 3ü bir araya gelmesin !!"

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

"Geçtiğimiz hafta 34’ten fazla meslektaşım (31 İngiltere, 3 Kanada) hiçbir gerekçe gösterilmeden ‘ağır uygunsuz davranış’ suçlamasıyla işten çıkarıldı.

Hiçbir delil sunulmadı. Sendika temsil hakkımız reddedildi. Görüşmeler beş dakikadan kısa sürdü ve çalışanlar stüdyodan âdeta zorla çıkarıldı.

İşten çıkarılan herkes sendika üyesiydi. Çoğu, sendika organizasyon komitelerinde görev alıyordu. Bir hafta önce 200 üyeyi aşmıştık. Bu sayı, toplu sözleşme hakkı elde etmek için gerekli yasal eşiği geçmişti. Tam da bu aşamada toplu görüşmeler başlamadan önce onlarca kişi kovuldu.

Aramızda 18 yıldır Rockstar'da çalışan, bir kez bile disiplin cezası almamış, büyük projelerde kritik görevler üstlenmiş kişiler vardı. Bazıları hastalık iznindeydi, bazıları yeni baba olmuştu, bazılarıysa ameliyat sonrası toparlanıyordu. Maaşsız şekilde işten atıldılar ve bazıları vizelerini bile kaybetme riskiyle karşı karşıya.

Bizim amacımız Rockstar'ı daha mutlu, adil ve güvenli bir yer yapmak. Yaşananlar, çalışanların refahını şirketten çok daha fazla önemsediğimizi gösteriyor. Stüdyoda moral sıfır. Artık kimse birbirine güvenemiyor. Herkes, ‘sıradaki ben miyim?’ korkusuyla yaşıyor.

Sendika dimdik ayakta. İşten çıkarılan herkesin iadesi için yasal yollardan mücadele ediyoruz. Eğer Rockstar bu olaydan sıyrılırsa, oyun endüstrisinde hiçbir çalışan güvende olmayacak."

Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |

• 3100 lira ihtiyacı olan kaçırmasın

• Merhaba arkadaşlar. Eskiden Gamepass de son eklenen oyunların olduğu bir ekran vardı. O artık yok galiba. Son eklenen oyunları nerden görebiliyoruz Gamepass kısmına girince ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yeri değişmedi. Hala aynı yerinde.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.