Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4148. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (6 Mobil) - 5 Masaüstü6 Mobil
5 sn
83.539
Cevap
834
Favori
4.253.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
31. Sırada  bugün en iyi #27
Sayfa: önceki 41464147414841494150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

Ön sipariş açıldı %20 indirimli ve Türkçe desteği var. P2 sini almayı düşünen varsa bana pm atabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    güzel oyun türü sevenler kaçırmasın,bence yeni aldım cd'sini bitmek üzere son bölümdeyim artık,türkçe olması ayrı keyifli 👍🏻

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • brnbry kullanıcısına yanıt

Xbox Developer_Direct nasıl olacak acaba?

Playground Games (Fable+FH6)

Asobo Studios (Renosance Plague Tale)

Undead Studios (State of Decay 3)

+Süpriz? (Hundred Star Games? Panache Digital Games?)

Bu senenin süprizi bir Direct daha fazla oyun için vardı.Xbox Games Showcase + The Outer Worlds 2 + Grounded 2 Direct

2026:

Gears of War E-Day

Fable

Forza Horizon 6

State of Decay 3

Halo 1 UE5 Remaster

2027:

Perfect Dark

Clockwork Revolution

Contraband

Everwild

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Oyunlar Pc'deki gibi açılacak anladığım kadarıyla. Yani bu zamana kadar çıkmış bütün xbox oyunlarını oynatabilen hazır kasa pc. Mod desteği olur mu acaba, oyunlara tr altyazı ekleme vs. Aşırı merak ediyorum , Ms yine oyunu değiştiriyor 😃

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brnbry kullanıcısına yanıt

Forumun farklı bölümlerinde kriz geçirecek kişileri şimdiden hayal edebiliyorum Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

• Spartan 117 kullanıcısına yanıt

Tanıtılsa da en güçlü neymiş görsek Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

• Vahlok kullanıcısına yanıt

Sen nerelerdesin mübarek? Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

• Vahlok kullanıcısına yanıt
    Forumun login butonunuz örümcek ağı tutmuş diyorlar, doğru mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sonunda resmen aciklandi diyebiliriz steam xboxda olacak. Yillardir valveden bekledigimi xbox yapti.
    Ps5 ve series x sahibi olarak steame olan bagliligim yuzunden sadece pc ve steamdeck de oyun oynuyorum hep bi konsol rahatligi ariyodum sonunda oldu. Ilk gunden alirim. Affetmem

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

• atahanyy kullanıcısına yanıt

İşletim sistemi ile alakalı bir durum olduğu için, Series S/X'e benzer bir destek getirmek isterler ise sorun olmayacaktır. Yaparlar mı bilmiyorum.

• Arkadaşlar p1 hakkına sahip olunan gamepass üyeliğini xcloud sisteminde kullanabilir miyim yoksa p2 hesabı ile çakışma falan olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gordi34 -- 18 Haziran 2025; 11:20:54 >
  • Beyler Wukong oyunu sonunda xbox markete gelmiş. 20 ağustosta oynanabilecek. Teknik detaylarla ilgili videolar ne zaman düşer sizce? Series s’te kaç fps çalışır falan diye.

• @mcgoktug @tayaydin

Kafamda soru işaretiydi puanları böyle Türkiye olduğu için kullanamama sorunu olur mu diye .. Bu yüzden demin sırf denemek için 1.25 $ sipariş geçeyim dedim sorun olmadı. 5 dk içinde para hesabınıza yatırıldı maili de aldım. Bundan sonra Puanları itinalı bir şekilde toplamaya artık tamamen başlayabilirim :)

90 gün süresi var 15 Eylül de süresi bitiyor diyor normal gerçi bir zamanı illa vardır sonuçta :)

Ama işin tuhafı sıkıntı şurada gift kard kodu nerde? Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams  bir oyun alacam diyelim kodu nasıl üretipde kullanacağım. kod yok ki ortada :D

• haritaci41 kullanıcısına yanıt

Sorduğunuz soruların ve cevaplarının hepsi konu içinde mevcut. Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreamsdonanımhaber forum
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161332351

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 18 Haziran 2025; 14:24:1 >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

Eyvallah bu çok güzel oldu sağolun

• atahanyy kullanıcısına yanıt

Hocam konsol rahatlığından kastınız tam olarak ne? Merak ettiğim için soruyorum yanlış anlamayın. Bende hem pc hem ps5 var. Pc yi topladığımdan beri konsolu 3 kere ya acmisimdir ya acmamisimdir. Pc yi de konsol gibi kullanıyorum bu arada. Elimde bir tane Xbox Controller var, anakartimin Bluetooth özelliği olduğu için anında bağlanıyor pc ye ve sanki Xbox kullanıyormuşum gibi oyun oynuyorum pc de. Aynı şekilde dualsense de bağlı ama onu usb ile bağladım. Game pass üzerinden Doom The Dark Ages oynuyorum ve dualsense'in tüm özellikleri çalışıyor. Hatta indiana jones denedim, onda da dualsense'i hemen gördü ve çalıştı. Bu şekilde konsol rahatlığı sağlanabiliyor pc de. Bence konsoldan en önemli farkı oyunları hemen açmıyor. Gerçi oyununa göre değişiyor fakat genelde konsoldakinden biraz uzun sürüyor oyunun açılması ama açıldıktan sonra konsolla aynı.

Tabii bu kişiden kişiye değişebilir ama siz bahsedince bende fikrimi belirtmek istedim. Saygılar, iyi oyunlar.

• Özlendiniz beyler yeni nesile yanaştık daha sık buralarda oluruz artık.

• @mcgoktug Denemek için oyun alayım dedim başarılı. Bu sistem çok güzel oldu.. siz ve @tayaydin sayenizde valla iyi oldu öğrendiğimiz bu sistemi. Sağolun tekrar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 18 Haziran 2025; 16:57:50 >
  • Ali_80 kullanıcısına yanıt
    Başkasını bilmem ama bendeki konsol rahatlığı bu 😄...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 18 Haziran 2025; 16:28:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 41464147414841494150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.