< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (3983. sayfa)

-
-
Bende beğendim gerçekten grafikler biraz daha gerçeğe yakın olsa daha güzel olurmuş Witcher gibi fidelity modu rahat bi 40 fps var gibi.
-
Bende oynuyorum hocam gayet keyifli, diğer oyunlarına nazaran daha bir lineer yapıda olmuş gibi, bu benim hoşuma gitti.
Fiyatı da uyguna gelmişti zaten yoksa şuan ki rakam çok fazla, beğensem de o parayı vermezdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunu sırf bedavadan biraz pahalı diye aldım da önceki oyunlarını oynamamıştım. Doğrudan dalayım mı yoksa öncekilerle bağı var mı? Bir önceki oyunun goty versiyonunu da aldıydım. Doğrudan devam oyunu değilse yeni oyundan başlayım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dragon Age i efsane yapan ilk oyundur.
İndirimlerde 6 ₺ gibi bir şey oluyor fiyatı. Gamepass de var ayrıca.
Geri uyumluluk desteği ile de 60 fps çalışıyor.
Bir şans ver ona, ucundan bucağından yakalarsa seni oyun tarihinin en iyilerinden birini oynamış olursun.
Sonrasında 2 yi pass geç, 3 oyun da gayet iyidir.
Yakın zamanda fiyatı güncelleme aldı.
İndirimde 30 ₺ oluyordu, artık 300 ₺ oluyor.
Onu pass geçebilirsin bu fiyata. Olmazsa olmaz bir oyun değil. Gamepass de bu da var.
Sonrasında Veidguard a bakarsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 2 Kasım 2024; 11:53:27 > -
Normalde RPG pek sevmem ama Inquisition Goty versiyonunu arkadaş zoruyla 28 liraya mı ne almıştım zaten. Veilguard’ı sırf 229’a bulmuşken alayım lazım olur diye aldım:) İlk oyun çok eski olduğu için görsel olarak rahatsız edebilir diye düşünüyorum.
Lineer gibi olmasını sevdim hocam bende. Normalde rpg lerde oradan buradan görev alıp sonra hangisine gideceğimi şaşırıyorum genelde bu şekilde daha sürükleyici macera olmuş. İlerleyen kısımlarda değişiyor mu bilemiyorum tabi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu oyun bir önceki inquisition un bittiği yerden devam ediyor, hikaye ve karakterler bağlantılı, tabi bir noktadan sonra bağımsız hale geliyordur. inquisition u 100 küsür saatte çok zevk alarak bitirmiştim. Yan görevler ve oynanış bir süre sonra tekrara düşüp sıkıcı olmaya başlasa da yine de hak ettiği değeri görmediğini düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -HKN- -- 2 Kasım 2024; 12:32:30 >
Inq. ile başlasak kurtarır mı? Eski oyunların youtubeda hikayelerini izlerim de inq oynarım.
Bu tarz oyunu ilk kez oynayacağım. İngilizcem de maalesef yok. Bana rehberlik edecek bir video veya yazı var mı arkadaşlar?
Evet inquisition için yazdım zaten ama oyun uzundur. Belki en kolayda oynayıp sadece hikaye odaklı bitirmek sizin için daha mantıklı olabilir.
Yeni Series X modeli için Xbox canlı desteğine bağlanıp şu soruları sordum ve şöyle yanıt aldım.
Ceviri:
Yeni Xbox Serisinin Türkiye'de bulunabilirliği ile ilgili sorularınız olduğunu anlıyorum. Az önce internetten kontrol ettim ve bunun beklenmedik olabileceğini biliyorum ancak yeni Xbox Serisi şu anda bölgenizde mevcut değil. Mümkün olan en kısa sürede satışa sunulacağını umuyoruz. Bu da ikinci sorunuza cevap veriyor: Xbox Series X 1 TB White Edition modelini Avrupa, ABD veya Japonya'dan satın alırsanız, cihazın garantisi Türkiye'de geçerli olacak mı? Cevap evet. Dünyanın geri kalanındaki oyuncuların endişelenmesine gerek yok, çünkü sistemleri sorunsuz bir şekilde alabilecekler ve garanti geçerli olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legoloman -- 2 Kasım 2024; 12:38:11 >
-
Ben lineer oyunları daha çok seviyorum, açık dünyada bir zaman sonra sıkılıyorum. Özellikle RPG’lerde muhabbet et 50 tane görev al sonra hangisini yapcağına şaşır olayını sevmiyorum. Ana hikaye odaklı oynar geçerim. Daha oynanacak zibilyon tane oyunum var:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X