Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (3742. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
83.584
Cevap
835
Favori
4.257.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
56. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 37403741374237433744
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 yıl kadar önce yalnızca Xcloud için geliştirileceği söylenen tvbox tarzı bir cihazdan bahsediliyordu. Şimdi de aynı mantıkla el konsolu dedikoduları çıkmaya başladı.

Ülkemize kapalı olduğu için bir çok kullanıcının aslında konsol üzerinden oyunu isterse Xcloud ile oynama özelliği olduğunu bilmiyor. One X kullanan bir kullanıcı bu yolla Series S/X oyunlarını oynayabiliyor.

Xcloud Beta'dan çıkıp tam sürümde görsel bir şölen sunacak aşamaya geldiğinde Series S gibi bir cihaz tam istedikleri cihaz olacaktır.

Minisforum gibi markaların AMD işbirliği ile çıkarttığı Series'ten daha kuvvetli Mini PC'ler var. Xbox da bu şekilde küçülebilir ve yoluna devam edebilir.

Xbox Supportyoutube
    Want to start playing right away and discover your next favorite game? Get started with Xbox cloud gaming on console. Learn more: https://support.xbox.com/en-US/help/games-apps/cloud-gaming/about-cloud-gaming
    https://www.youtube.com/watch?v=wbQHZDhzaAk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 6 Şubat 2024; 10:37:20 >

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Dünden beri anlatıyoruz ama insanlar farklı düşünüyor. 3 trilyon dolardan değerli şirket ortalığı öylece Sony’ye bırakmaz. Adamların kasasındaki nakit para bile sony’nin total değerinden fazladır.

One neslinde öyle böyle ezilmediler kimseye de bir şey olmadı. PS’nin alenen gerisinde Xbox. Yapacakları şey daha geri götürmeyecektir. Açık pazar haline getirecek PS’yi eğer dünden beri anlattığımız şeyi yaparlarsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Konuya duygusal baktığımdan demiyorum ki böyle yaparsa biz de PS geçeriz ama bu şekilde bence iyi kâr edemez. Asıl kendi markasına gamepass vb hizmetlerle verip hem donanım hem abonelik hem de ayrı oyun satışı yaparsa aynı zamanda PS’de de tek oyun satışı yaparsa bence işte o zaman kazanır.

Sadece oyun yapım şirketi olacağını ben hiç zannetmiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

Hocam valla uygulamayı tam bilmediğimden dolayı öyle söyleyince işkillendim :)

Dün akşam öyle bakarken şansa 26.01.2024 tarihinde alınma 10 günlük cihaz buldum 16.000 TL ye satın aldım :) yarın elime ulaşacak ancak dediğiniz gibi arayınca bulunuyorda benim ki tamamiyle şansa oldu,

Alan arkadaş 1 kere kullanmış sonra acil paraya ihtiyacı olunca satması gerekmiş :)

Tekrardan yardımlarınız için teşekkür ederim

• Ben uzun süredir Xbox kullanıyorum. Söylentiler doğru görünüyor.

1. Kimse tüm oyunlar PS çıkarken, Xbox almaz. Dolayısıyla Series son Xbox konsolu olarak görünüyor. Tamam diyorum neyse diyorum buna.
    2. Playstation a Gamepass gelmesine Sony izin verir ancak gamepass aracılığıyla multi-player oynamak için PSN herhalukarda gerekir. Dolayısıyla kimse Gamepass falan da almaz. Kimsenin EA Play i sallamadıgi gibi.

Burada Microsoftun ne kadar iş bilmeyen bir şirket olduğu tekrar kanitlaniyor. PS de Gamepass büyük başarısızlık yaşar.

3. Xbox sadece bir oyun studyosu olacaksa, sukretsinler COD aldılar. Onun haricinde Forza Horizon para kazandırır. Başka da hiçbir şeyden para kazanamazlar.

Çünkü arkadaşlar, bu zamana kadar oluşturduğunuz satın aldığınız Xbox oyunlarıniz çöpe gidiyor. Bu kısımda sinirlerime hakim olamıyorum.

Altını çizerek Tüm oyunlar PS ye gelecekse hiç kimse Xbox almaz. Ve donanım olan Xbox ölür.

Madem öyle birader, şuana kadar kim Xboxta ne oyun aldıysa ya PSda bize ver o oyunları yada PC de.

Sen şirket olarak batmiyorsun, karlı olmadığı için konsoldan vazgeciyorsunuz.

Öyleyse sana şuana kadar verdiğim paraya çökmezsin. Aldığım oyunlari bir şekilde halen oynanabilir kilmak zorundasın. Ya PC yada PS de.

Bunu da yapamacaklarini biliyoruz. Bol bol dava ve ceza yiyecekler.

Bir daha Microsofta bir kuru? dahi verirsem boynum kırılsın yeter artık ya.

Teknoloji şirketi misin mafya mısin hırsız misin?

• Sakin olun

• Satın aldığımız oyunlar eğer fiziksel değil de dijital ise aslında yalnızca kullanım hakkı satın alınmış oluyor.

Yakın zamanda çıkan haber zaten bunu bize tekrar hatırlatıyordu. Steam bunu yıllardır söylüyor ve uyguluyor zaten. Microsoft yaparsa da aynısı olur.

"Ubisoft: “Oyuncular, oyunlara sahip olmama fikrine alışsın”

thegamer
    Ubisoft Exec Says Gamers Need To Get Comfortable With "Not Owning Your Games"
    https://www.thegamer.com/ubisoft-plus-subscription-exec-gamers-need-to-get-comfortable-with-not-owning-your-games

• Tam da sizin istediğiniz fiyata denk gelmiş olması sevindirici. Güle güle kullanan  

• Çok teşekkür ederim hocam ama yukarıda ki mesajları okuyunca tırstım biraz, bizim yakın zamanda cihazlar elimizde mi patlayacak nedir ne değildir :(

• ynsylcn86 Y kullanıcısına yanıt

Boş yere moralinizi bozmayın. Yakın vadede değişen bir şey olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 6 Şubat 2024; 14:11:51 >
  • Olacak olan şey aynen söylediğim gibi çok ağır protesto yiyecekler...

Başarızlik Microsoft un kaderinde var.

Studyolari kotalarla mahvettiler. Siyah kotası Gay kotası lezbiyen kotası. Liyakat sıfırın altında.

Oyun sektörün vahşi kapitalist olmak zorunda personel için.

Çünkü oyun yapmak epey zor bir konu, 7 gün 24 saat çalışmak zorundalar aynı Rockstar yaptığı gibi.

Ayni tüm Japonyanin, Sonynin yaptığı gibi.

Microsoft daha Bethesdaya söz geciremiyor. Ya niyr satın aldın o zaman. Bu oyun niyr bu grafiklerle çıktı bu yılda.

Activision i sözde aldı. Yine söz geciremiyor.

Sadece Xbox değil, Oyun Studyolari batacak zamanla. COD hariç.

Ayrıca Series konsolların satışınında önümüzdeki hafta itibariyle darbe yiyeceğini düşünüyorum.

Microsoft, Xbox communitysinden ağzının payını alacak. Ortalık fazlasıyla çalkalanıyor.

Valla ben önümüzdeki haftaki açıklamadan umudum yok ama 1 hafta daha bekleyeceğim. Söylentiler resmi olarak onayladıları anda,

Xbox ve Xbox hesaplarımı satarım. Microsofta güven olmaz bu saatten sonra yarın Windows u da batırırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-736BD35B8 -- 6 Şubat 2024; 14:23:3 >

• < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

eyvallah hocam teşekkür ederim :)

• Eğer yazılan her şey gerçekleşirse ben kütüphaneye para verip aldığım oyunları da mı oynayamayacağım

Atıyorum nba2k, rdr2 falan var bu olaylar gerçekleşirse Xbox x kapanıyor mu giremiyor muyuz

Sıfır cahil olarak soruyorum bu soruları kusura bakmayın :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tafo88 T kullanıcısına yanıt

Xbox herhangi bir yere gitmiyor, troller meydanı boş buldu sallayıp duruyor her duyduğunuza inanmayın. Olacak olan max. mevcut oyunlardan bazıları bir süre sonra Switch ve PS'e de gelecek. Bunun en büyük nedeni de 75 milyar dolarlık satın alım, bu alımı en kısa sürede bu şekilde fonlamış olacak MS.

• Yahu dünden beri sayfadaki yazılanları okuyorum sanki Microsoft şirket toplantısına girmiş gibiyim. ABK alımı yıllar sürdü, GP entegrasyonunu aylardır bekliyoruz. Yani demem o ki bu işler bu nesil dahil en az iki nesil ister. Oynayın oyununuzu keyfinize bakın... Ömür kısa, gelecek kaygılanmaya değmez (dedi aksakallı bir forumdaş) 😃...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 37403741374237433744
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.